Pastile YAZ

03-09-2010
ioana3
Nu este medic/terapeut
ioana3
Buna ziua,

Am inceput sa iau pastile YAZ dupa o periada de pauza de cateva luni. In prospect la pg 26 imi scie cand puteti incepe primul blister pt cazul in care nu ati luat contraceptive pe baza de hormoni in luna precedenta.
Am luat pastilele in fiecare zi, chiar din prima zi de menstruatie, iar acum cand am ajuns la pastilele placebo mi-au venit un fel de cheaguri mai mici maronii-rosii, dar nu sangerare.
Am folosit si inainte anticonceptionale, dar toate imi dadeau stare de greata sau voma.

Intrebarea mea este daca este posibil sa fiu insarcinata sau este doar o problema interna de gen infectie, desi nu am nici un fel de simptome. Sunt ingrijorata deoarece am avut contact sexual neprotejat din a treia zi de cand am luat pastilele desi in prospect scrie faptul ca sunt protejata chiar din prima zi. Poate am gresit pentru ca de obicei trebuie sa ramai protejat 1 saptamana, dar chiar am uitat.

In perioada aceea am folosit si alchemilla (o solutie pe baza de cretisoara-pentru incetinirea ciclului mentrual).

Va multumesc
1 comentarii
0
04-09-2010, ora 15:16
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nimic nu indica o sarcina si sunt prea putine elemente pentru a pune diagnostic de infectie genitala, desi este adevarat ca anticonceptionalele favorizeaza infectiile.
Daca ati inceput sa luati pilule in oricare din primele 5 zile ale ciclului, atunci ati fost sub protectie de la prima pilula.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul