Pastilele recomandate de medicul ginecologic

19-11-2015
Andrada nicoleta
Nu este medic/terapeut
Andrada nicoleta
Buna seara am o mare rugaminte si daca se.poate sa mi se raspunda urgent. Am varsta de 21 de am si sunt insarcinata am 5 saptamani. Azi 19.11.2015 am foat externata din spital. Medicul mi.a facut ecograf si cand am auzit ca am 5 saptamani am fost fericita incat nu am mai fost atenta la nici un detaliu decat ca stiu ca sarcina decurge bine subliniez ca este prima mea sarcina. Sunt multe lucruri de care nu am habar.
Medicul mi.a recomandat: femibion 1 tip de 14 sapt, buscopan si magnerot. Logic gandind femibionul incepand de maine trebuie sa il iau inca 14 saptamani fara cele 5 de sarcina nu? Dar buscopanul il iau numai cand am dureri abdominale care nu imi trec sau le iau in fiecare zi asa cum mi le.a recomandat? Si magnerot mi.a zis sa il iau toata perioada sarcinii.. dar in prospect scrie : 'utilizarea magnerot in perioada de sarcina sau alaptare nu este contraindicata.dimpotriva se recomanda administrarea de produse ce contin magneziu in timpul sarcinii si alaptarii '. Ma poate ajuta cineva ? Va rog ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul