Pata neagra camp vizual

20-07-2014
gentle
Nu este medic/terapeut
gentle
Buna seara, am 20 de ani, sunt baiat.
Acum aproximativ un an ma uitam la TV si m-am scarpinat foarte putin la ochiul drept, iar dupa cateve clipe in partea de jos mi-a aparut o 'pata' neagra in campul vizual, care a trecut dupa vreo 2-3 minute.
Ok, dupa aceea nu am avut alte simptome, cateva luni mai tarziu cum ma uitam spre cer am vazut anumite 'puncte negre' care se miscau cand incercam sa le privesc mai atent. M-am uitat in oglinda si am observat o pata rosiatica (in partea stanga, spre 'coada' ochiului cum se spune ) la ochiul stang.
Am fost la oftalmolog i-am povestit ceea ce se intampla si m-a trimis sa-mi fac un camp vizual, zis si facut, am fost, am facut, rezultatele au fost bune, mi-a facut un fund de ochi si mi-a spus ca sunt in regula. Am zis ok, poate mi se pare mie (aveam o perioada destul de stresanta in momentul respectiv).
Pata rosiatica nu a disparut complet niciodata, continui sa vad acele puncte, miodezopsii, m-am obisnuit cu ideea ca nu se pot trata si e ok, problema este ca din cand in cand imi mai apar niste puncte luminoase, care dispar repede, 1-2 secunde. Iar azi am observat ca pata rosie s-a intensificat ( nu stiu daca are legatura, dar ieri am depus efort fizic ).
Daca inchid ochi pe jumatate vad mai bine acele puncte, pe parcursul acestu an nu s-au inmultit sau imputinat.
Am postat in speranta ca ma veti lamuri daca exista vreo legaturai intre acea pata rosiatica de pe 'albul ochilui' si acele miodezopsii sau punte albe.
M-am uitat pe acea consultatie care am facut acum un an si am vazut ca acel medic care m-a consultat era de fapt un medic rezident, iar increderea mea in medici rezidenti este destul de slaba.
Va multumesc anticipat !
1 comentarii
0
21-04-2018, ora 14:33
Peresida stanca
Nu este medic/terapeut
Peresida stanca
Selenium secom ori ai grija cum te simti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: