pata rosie in coltul ochiului

09-01-2010
danielavoinel
Nu este medic/terapeut
danielavoinel
buna ziua,
eu port ochelari, -0.75 sting si -0.50 drept, su cilindru, dar mi s-a spus ca la ochiul stang am corneea stramba. cand eram mica am fost lovita la ochi, poate de atunci este.
Dar acum problema este ca de vreo trei saptamani, ma doare fff tare ochiul ( fundul ochiului ), iar aseara am descoperit ca mi-a aparut o pata rosie cam de 3mm, de unde pornesc niste firicele rosii si pe langa ca imi simt ochiul fff obosit si greoi, ma si jeneaza aceasta pata ( ca un corp strain ).
ce ma sfatuiti sa fac? ce-mi recomandati ? ce este? MULTUMESC MULT !!
2 comentarii
0
10-01-2010, ora 09:50
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Este bine sa mergi la un medic oftalmolog, exista serviciu de urgente oftalmologice; Ce sugereaza leziunea descrisa de tine din punctul meu de vedere? Este localizata la nivelul conjunctivei??? O hemoragie mica???? Exista semne de conjunctivita????Episclerita??? Diagnosticul se poate stabili in urma examenului biomicroscopic;Si mai trebuie facut si un examen al fundului de ochi, mai ales ca acuzi dureri; daca in urma examenului, se stabileste diagnosticul de episclerita, iti recomand :Netildex 1 picatura de 5 ori pe zi, 7 zile, apoi 1 picatura de 3 ori pe zi, 4 zile, dupa care, 1 picatura pe zi, 3 zile; Daca este o hemoragie mica, Vitamina C 1 g pe zi, 10 zile, Tarosin 3 cpr pe zi -10 zile;investigatii sangvine: HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, TGP, TGO; in plus, igiena locala riguroasa dimineata si seara , cu un sampon pentru bebelusi, "No tears"; cat despre temenul de cornee "stramba", probabil se refera la astigmatismul cornean, in care corneea prezinta o curbura mai accentuata pe unul din meridiane ;numai bine
0
10-01-2010, ora 11:37
danielavoinel
Nu este medic/terapeut
danielavoinel
Buna dimineata,
Va multumesc mult ptr raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.