Pe CT cu substanta de contrast nu se identifica anexa dreapta

02-03-2014
Diadob
Nu este medic/terapeut
Diadob
In urma unei investigatii CT abdomen +pelvis cu substanta de contrast, rezultatele examinarii identifica in cele din urma si anexele, stanga cu dimensiuni 2/1, 7 iar pe cea dreapta nu o identifica deloc.
Sunt curioasa cum dispare o anexa - repet pe o interpretare a unui CT facuta la Medical ES de un specialist radiologie imagistica-Safta Erika.

Mentionez ca nu sunt operata decat de apendicita si nu am avut probleme cu anexele - CT-ul l-am efectuat pentru vezica urinara, dar sigur ca ma intereseaza tot abdomenul.

Mai mult, din comentariul succint, pe care cred ca l-a preluat in totalitate din ecografia foarte competenta a specialistului MEDICOVER, doamna dr. Acsinia, nu reiese nimic legat de colon sau ansele intestinale.

Poate ca cineva ma poate lamuri...si daca ma pot adresa unui alt specialist care sa vada mai bine anexele si tot abdomenul pe analiza CT existenta(disc si radiografii).
1 comentarii
0
03-03-2014, ora 00:56
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Din experientele mele anterioare iti zic ca nu o sa vrea nimeni sa se uite pe acele cd-uri sau filme, eu am cd de la ecografii anterioare si cand merg la vreun control simi cere din urma si le zic ca am cd se scuza ca nau unde sa le vada ( la misto).
Eu te sfatuiesc sa mergi inapoi unde ai facut ct ul si sa ceri mai multe explicatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.