Pectus Excavatum - intrebari, sfaturi, sugestii.

22-07-2009
oldschoolspirit
Nu este medic/terapeut
oldschoolspirit
Vazand ca mai exista cativa useri care au pus aceasta problema(inclusiv eu) m'am gandit sa deschid acest thread pentru a starni un interes sporit acestei problema. Interesul este unul comun, fiecare din noi fiind interesat de rezolvarea problemelor si gasirea unei solutii care sa nu fie foarte costisitoare.
Eu personal am trecut printr'o experienta esuata de corectare a sternului si in prezent sunt la stadiu cumulativ despre tot ce inseamna aceasta operatie si despre posibilitatile existente la noi in tara cat si in strainatate.
Se vehiculeaza sume fabuloase pentru realizarea unei operatii, mii de euro, zeci de mii de euro si tot felul de clinici si doctori mai mult sau mai putin renumiti.
Am auzit tot felul de variante insa doresc sa punem la dezbatere cat mai multe subiecte legate de aceasta problema, sa ne informam cu posibilitatile existente in Romania, costul unei operatii, unde se fac aceste operatii si care sunt doctorii/profesorii specializati si care au experienta si reusita pentru asemenea operatii.

Ar fi indicate cat mai multe pareri ale tuturor celor care au avut si au aceasta problema, e bine sa existe interes si poate la un moment dat exista posibilitatea efectuarii acestei interventii astfel incat sa fim cu totii multumiti.

Stiind realitatea, ca de altfel si multi care au trecut prin aceasta problema rog sa existe pareri realiste si lipsite de scrupule despre reusite sau nu(evident, fara limbaj trivial) si sa aflam adevarata valoare, daca se merita sau nu, daca un doctor poate fi recomandat sau nu si daca a efectuat astfel de operatii sau nu.

Salutare!
2 comentarii
0
22-07-2009, ora 11:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
M-ar interesa sa aflu daca in timpul sarcinii mamei Dvoastra ca si in alte cazuri cu aceasta boala
au existat temeri masive, dorinta sau gandul de a avorta, incercari de avort ca si alte traume sau probleme psihice, probleme cu partenerul caci in cele mai multe cazuri dupa experienta mea multe boli ale copiilor isi au originea in astfel de situatii dramatice pentru copil in timpul sarcinii.

Desi aud pt. prima oara de asa ceva pieptul arata la oameni curajul si increderea in sine, oamenii cu anxietati puternice au umerii trasi, pieptul ingust sau chiar adancitura in piept.

O asemenea adancitura mare in piept nu isi poate avea cauza dupa parerea mea intr-o teama extrem de mare a copilului in timpul sarcinii (de ex. de a nu se naste...sau altele).
Toate emotiilor mamei se transmit in mod direct asupra copilului... si multe temeri trebuie ca urmare sa fie inca prezente in astfel de bolnavi.

Vezi si valentina garlea: http://www.geocities.com/viata.spirituala/valentina_garlea.htm

Dar avand in vedere ca majoritatea deformatiilor si bolilor sunt de fapt oglinda sufletului, multe afectiuni, chiar si declarate nevindecabile de doctori se pot ameliora sau chiar vindeca si fara operatii vindecand sufletul. De exemplu cu ajutorul homeopatiei.

Atat vreme cat cauza si efectele afectiunii sunt prezente in suflet, corpul nu se va putea repara.
Cand cauza este anulata sufletul are puterea si chiar necesitatea de a indrepta corpul ca sa-i reflecte stadiul actual.
Incercati mai degraba cu homeopatia, nu costa mai nimic in comparatie cu operatiile care NU VA schimba direct sufletul...in plus chiar daca nu va ajuta direct la aceasta afectiune va ajuta cu siguranta la problemele psihice cauzate de aceasta afectiune.

Poate pueti face ceva cercetari in legatura cu ceea ce v-am spus si le puteti publica aici. Dar trimiteti.-mi si un mesaj privat ca sa stiu ca ati raspuns.

Scarface
0
17-10-2012, ora 17:56
lura
Nu este medic/terapeut
lura
cum sa pun si eu intrebari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: