pediatrie-probleme digestive

13-03-2008
dana G
Nu este medic/terapeut
dana G
solicit informatiile pentru baietelul meu, are 2 ani si 8 luni, o greutate de 13, 500 Kg, a facut frecvent scaune cu mucus de la cca 2 luni, am fost nevoiti sa-i administram, pe baza de prescriptie medicala, anitibiotice pentru ca apropape lunar facea rosu in gat cu stari febrile mari. Are un sindorm de malabsorbtie desi anticorpii la gluten i-au iesit negativi. de curand are scaune cu foarte mult mucus (uneori mi se pare ca este usor purulent) si cu sange.i-am recoltat pentru coprocultura (nu a iesit nimic) si i-am facut o coprocitograma unde i-au iesit doar frecvent levuri cu (pseudofluenta??) este posibil ca levurile sa-i provoace malabsorbtia? ce sa fac? va rog sa-mi raspundeti cat se poate de repede!
1 comentarii
0
31-05-2009, ora 09:59
frasina
Nu este medic/terapeut
frasina
poate a capatat o candida intestinala de la prea multe antibiotice.cu un regim alimentar strict si un tratament pentru refacerea florei intestinale( distrusa de antibiotice) cred ca se poate rezolva.eu sunt in aceiasi situatie cu baietelul meu de 2 ani si 11, 5 kg.apoi incearca un tratament cu bronchovaxom 3 luni, 10 zile pe luna, bineinteles sub supravegherea unui medic.multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul