Penectomie totala

10-09-2011
zamfirescumarius
Nu este medic/terapeut
zamfirescumarius
Am partcipat la la niste prezemtari de moda, nud si mi s-a cerut ca atunci penisul meu sa nu intre in erectie. In acest scop am folosit o crema recomandata de o farmacista fara experienta care a afectat penisul si acum v-a trebui sa fie amputat in inregime. Intrebarea mea este daca fara penis mai pot avea orgasm si ejaculare?
7 comentarii
0
10-09-2011, ora 22:19
c0rina
Nu este medic/terapeut
c0rina
Inainte sa-ti lasi membrul amputat mergi in Bucuresti la Dr. Ioan Dumitrescu, poate se mai poate face ceva cu homeopatia. In general se mai poate, dar depinde...
http://acupunctural.webs.com/apps/wiki/dr-ioan-dumitrescu-consultatii
0
11-09-2011, ora 00:03
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Nu stiu de ce mi se pare ca glumesti..
0
11-09-2011, ora 10:02
zamfirescumarius
Nu este medic/terapeut
zamfirescumarius
Nu este o gluma. Chiar ma intereseaza parerea unui specialist in domeniu.
0
11-09-2011, ora 10:25
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
ce crema ti-a dat si cine naiba ti-a zis ca trebuie amputat??? daca asa era cazul, acum nu ai fi fost in fata calculatorului ci intr-un spital deja internat. pentru ca singura situatie in care sa zici ca ar fi nevoie de amputare este cea a necrozei de organ, ceea ce este o urgenta si ai fi fost internat...
du-te la urolog daca ai facut vreo infectie sau ceva de pe urma cremei...

in fine nu stiu de ce ma obosesc... mai mult ca sigur nu vorbesti serios!
0
11-09-2011, ora 13:58
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Mda..pai daca e adevarat, nu e prea bine. Aseara dupa miezul noaptii, am intrat pe net si m-am documentat. Sincera sa fiu, pana la 47 de ani nu stiam ca exista asa ceva. Imi cer scuze, dar cand am citit ca vrei sa stii daca vei mai putea avea orgasm si ejaculare, chiar am crezut ca e o gluma. Am gasit un site unde scriau 2 persoane care au suferit aceasta operatie, unul totala, altul partiala. Nu e deloc de glumit, dar nici ceva extrem de rau cu care nu poti sa traiesti. Sunt persoane care-si scot un san, diverse organe interne (cum e si cazul meu), li se amputeaza un membru sau ambele. In viata inveti sa te descurci cu ce ai. Parerea mea este sa mergi la un specialist, nu mai amana. Si cand ai timp, cauta pe net.
Sanatate maxima!
0
14-09-2011, ora 16:16
zamfirescumarius
Nu este medic/terapeut
zamfirescumarius
Si eu imi cer scuze ca nu am mai venit cu explicatii pana acum dar nu am prea avut timp de internet. Am folosit o crema pe baza de xilina. Am fost deja de ceva vreme la urolog si acum urmez un tratament cu antibiotice. Mi s-a spus ca daca acest tratament nu da rezultate singura si cea mai buna solutie e amputarea. Multa lume spune ca daca se ajunge aici nu e ceva destul de rau cu care nu poti sa traiesti. Momentan am o relatie si nu vreau ca ea sa se termine, dar persoana cu care sunt mi-a spus ca chiar daca s-ar intampla asa ar sta cu mine cu conditia sa aiba in continuare viata sexuala. Ce credeti ca as putea sa-i ofer?
0
14-09-2011, ora 21:00
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Hai sa gandim pozitiv. Sa fim siguri ca tratamentul va da rezultatele dorite si ca nici nu va fi vorba de amputare. Nu-ti mai face griji degeaba. Ai grija de tine si urmeaza sfatul medicului.
Sa auzim de bine! (Sper sa ne tii la curent cu evolutia tratamentului).
Sanatate maxima!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •