penetreaza prea tare?? va rog! :(

25-01-2009
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
am o problema.nu reusesc sa am orgasm cu iubitul meu..si cred ca ma penetreaza prea tare...ptk ma doare simt ca se opreste in ceva din mine! dar ma doare doar knd se misca repede.dak ma penetreaza usor, ncic nu ma doare si intra si tot! dar dak o facem asa nu o sa mai aiba el orgasm...si de fiecare data suport durerea aceea, el isi da drumul numai dak impinge tare.mi.e frik sa nu am probleme dak o sa continuie asa... ce sa fac? nici nu pot sa ii spun sa se opreasca...
10 comentarii
0
26-01-2009, ora 01:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dar de ce sa nu puteti sa-i spuneti ? Singurul secret e sa-i spuneti inainte, nu in timpul faptelor.

Pe de alta parte, nu este tocmai normal sa aveti dureri cand se misca. Poate ca un control ginecologic, eventual un test Pap, v-ar putea fi de ajutor.
0
26-01-2009, ora 09:57
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
nu...:( spune.ti.mi k nu e nevoie...m.am gandit la asta la test...ca ar putea fi ceva dar m.am ingrozit si nici nu vreau sa ma gandesc.
0
26-01-2009, ora 14:22
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
nu este mare lucru un test papanicolau şi e chiar indicat o dată ce ţi începi viaţa sexuală. şi pe de o parte, dacă durerile tale sunt date de o infecţie sau ceva, tratând infecţia ţi se va îmbunătţăţi viaţa sexuală. deci stai liniştită şi nu re mai panica. gândeşte te ţi am spus, trebuie să vă simţiţi amândoi bine, asta înseamnă actul sexual... nu suferinţă
0
26-01-2009, ora 14:24
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cum ti-a spus si domnul doctor, nu este normal sa ai dureri in timpul actului sexual, atata timp cat esti pregatita psihic (iti doresti) si fizic (exista excitatia si lubrifierea). Iar despre atitudine, comportament in pat, nu uita ca sunteti doi, deci in doi trebuie sa le discutati. Poate asa afli si tu ce-i place si ce nu, asa afla si el aspecte la care poate nici nu se gandea...Si apoi daca nu le discuti, cu timpul ar putea sa te streseze si asta sa fie mai accentuat decat dorinta, ceea ce nu-i o directie buna...Sanatate deplina!
0
27-01-2009, ora 23:12
Alexandra Adoamnei
Nu este medic/terapeut
Alexandra Adoamnei
dute cat de curand la doctor ca nu merge sa stii si eu am avut la fel aceeasi problema ca si tine si si era infectie.nu te juca cu viata ta.du-te si fati un control gineco si un test e urina si daca e ceva infectie o sati dea antibiotic.te duci des la toaleta?cand nu mai sex/dragoste te doare?
cand faceam dragoste cu sotul ma durea in zona ovarelor simteam ca atinge ceva acolo si tot o impinge a cea ceva si ma durea.du-te la doctor
MULTA SANATATE.PA
0
28-01-2009, ora 12:26
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
alexandra asa simt si eu...ma doare exact ca si u aceeasi senzatie am aceea ca parca ajunge prea in interior in zona ovarelor...de o bucata de timp parca simt ca ma duc km des la toaleta...dar nu am bagat de seama..si ma gandesc dc ca doar mi.a trecut ciclu..si ink ceva.in timpul zilei se aduna multa secretie de aceea galbena si knd ma duc la toaleta imi curg cheaguri asa, , adik mult! va rog frumos iertati.ma stiu ca nu suna bine dar...am o problema ca si voi..asta e.cred ca nu scap fara control ginecologic, nu...?
0
02-02-2009, ora 18:57
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
Durerile nu sunt normale. am o prietena ce are rana deschisa in vagin. plus alte infectii eu va sfatuiesc sa mergeti la ginecolog si sa discutati cu partenerul, in caz ca va doare din "prea multa dotare "

de exemplu prietenul meu are 17 cm bucata penis.. si atunci cand dintr'o anumita pozitie o baga toata ma doare dar cu un gest usor isi da seama ca ma doare si nu se mai infinge asa tare si totul e bine si frumos.. incercati sa discutati cu partenerii vostri

eu am avut secretii galbicioase si albicioase in ambundenta dar am fost la un conbtrol si mi'am facut testul papanicolau cum spunea si domnul doctor Dragomir.. si alte teste si ama vut doar o infectie pe care dupa cum mi'a explicat doamna doctor goinecolog o fac in special tinerele ce si'au inceput in maxim 1 an viata sexuala :).. cu nsite antibiotice si ovule am scpat de infectie. nu est edureros.. trebuie doar sa mergeti la ginecolog pentru a lamurii ce problema aveti
0
08-02-2009, ora 01:06
Giuly_a
Nu este medic/terapeut
Giuly_a
Asa e, qm zice Raluca, la fel am patit si eu q scurgeri vaginale albicioase si am fost la ginecolog, mi-a prescris antibiotice si ovule...Si eu simt k ma inteapa, rar, cand sunt eu deasupra si ma penetreaza adanc dar nu indeajuns k ar ajunge sa ma doara si pe mn, o are 19 cm...insa eu i-am comunicat, asta e singura cale, comunicarea inainte de toate intr-o relatie!!!Multa sanatate!
0
09-02-2009, ora 21:31
Dr.Soare
Nu este medic/terapeut
Dr.Soare
Se pare ca partenerul dv are o problema sexuala de vreme ce pentru a putea ejacula are nevoie de un ritm foarte accelerat si o penetrare foarte profunda.Nu doar ejacularea precoce reprezinta o problema sexuala ci si ejacularea greoaie, prea mult intarziata.
Se pare ca in conditiile unei ritmicitati adecvate, penetrarea poate fi profunda fara a va provoca discomfort.
In acest context problema inca nu este la dv ci la partenerul dv.
La dumneavoastra pot apare insa probleme destul de serioase daca nu reglementati aceasta problema.Acele probleme ar fi urmatoarele:
- Vaginita ( inflamatia mucoasei vaginale) cu aparitia florei microbiene patogene.
- Vaginismul -Se manifesta prin contractia involuntara a muschilor vaginali, precede de multe ori vaginita vaginita avand drept cauze traumele fizice/psihice generate de actul sexual.
- Colpita (Inflamatie/ leziune la nivelul colului uterin) care poate avea cauze infectioase dar si traumatice (prin atingerea violenta a colului uterin de catre capul penian)
0
21-06-2012, ora 20:24
MYCHAELLANGELO
Nu este medic/terapeut
MYCHAELLANGELO
Draga mea, cu cativa ani in urma, am avut o prietena cu care aveam o viata sexuala normala.La inceputul contactelor sexuale o penetram normal(ADICA CIT TREBUIA SAI-MI FACA MIE PLACERE DAR SI EI), dar odata cu trecerea timpului, din cauza ca o iubeam mult si voiam sa o satisfac, si asta in urma unor discutii avute cu ea, deoarece de multe ori eu ejaculam repede din cauza excitatiei, si ea ramanea nesatisfacuta pentru ca...(nu se termina)in termen popular sau nu ajungea la orgasm, si asa am stat pe ganduri.CE SA FAC SI CUM SA FAC?Am hotarat sa o penetrez mai adanc iar in momentul cind simt ca se apropie ejacularea sa o iau mai incet si sa mai aman in ideea ca poate ajunge si ea la orgasm.Tot la fel si eu am penetrato intr-un ritm rapid si adanc, si a functionat, tipa era multumita, dar la un moment dat i-mi spunea ca o lovesc cu capul penisului prea tare acolo in capat(tin sa mentionez ca si eu am un penis peste medie.In urma acestor discutii, am hotarat sa nu o mai penetrez asa adinc, preferam sa facem chiar si 2 numere, cu pauza de 5 minute dupa prima ejaculare, pentru a se scurge toata sperma din penis si dupa aceea mai faceam o partida tot asa...finuta, fara penetrare adanca si am descoperit ca tipa ajungea la orgasm si era totul ok.Ar trebui sa discuti cu prietenul tau si sa-i spui ca nu e nevoie sa te penetreze asa adanc pentru a te satisface(s-ar putea ca el, din prea mare placere, doar atunci sa se simta mai barbat si mai satisfacut daca te loveste la buci tare si o baga toata in tine).Din pacate, cu aceasta problema se confrunta foarte multe cupluri si de aici se poate ajunge la probleme ginecologice pentru femei si chiar la destramarea cuplului, deoarece daca in urma unor discutii fenomenul continua, poate aparea discomfortul sexual si se poate ajunge la intrebari de genul:Pai daca eu i-am spus ca ma doare si nu simt placere, iar pe EL nu-l intereseaza OARE ma respecta sau urmareste numai propria satisfactie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: