Penis mic

14-02-2016
expemand58
Nu este medic/terapeut
expemand58
Buna seara.
Am si eu o problema mai delicata. Am 18 ani si am penisul foarte mic. In stare de erectie am 11cm. Mi se pare foarte putin. Ce as putea sa fac?
11 comentarii
0
15-02-2016, ora 15:36
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Dimensiunile penisului trebuie corelate cu alte caracteristici fizice: inaltime, greutate etc.; se mai adauga: boli ereditare, hormonale etc.
Puteti merge la un urolog sau medic sexolog pentru evaluare si analize specifice.
0
15-02-2016, ora 16:38
expemand58
Nu este medic/terapeut
expemand58
Am 1, 80 si 90kg. V-am scris pe privat mai multe detalii poate ma puteti ajuta. Daca m-ar putea ajuta si altcineva as fi recunoscator.
1
19-02-2016, ora 18:59
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Stiu ca astepti un raspuns de la un baiat care sa fi avut problema ta si care miraculos cu o pastila sau exercitii-minune sa fi castigat cativa cm 'importanti'... Eu nu cred in reclamele de acest gen. Si nici nu cred in propaganda de genul ca doar un penis mare poate satisface o femeie... Si daca am fi chiar atat de informati pe cat ne pretindem, ne-am da seama ca si un penis de 10 cm poate acoperi in totalitate un vagin pt ca dimensiunile lui sunt undeva intre 8- 10 cm. Cel cu un penis de 20 cm se poate 'lauda' cu faptul ca ii ramane afara jumate sau mai mult din el...mare realizare n-am ce zice...
Zi-mi si mie te rog, ai primit reprosuri de la o fata ca e prea mic sau pur si simplu ti l-ai masurat si ai constatat singur treaba asta? Pt ca s-ar putea sa-ti fi fixat o idee fixa in cap ca trebuie sa aiba x cm si orice deviere de la idee inseamna tragedie...afla ca nu e. Si pana la urma daca exista fete carora le pasa doar de dimensiunile unui gland lasa-ma sa le spun ca sunt extrem de superficiale, punct.
0
20-02-2016, ora 11:44
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Mai recomand odata dispozitivul medical 'Phallosan', fiindca vad ca mi-au fost sterse comentariile precedente.Nu ii fac reclama, personal nu l-am incercat, ca sa pot spune daca e teapa sau nu, dar exista un forum dedicat maririi penisului, in care foarte multi utilizatori spun ca au obtinut rezultate foarte bune folosindu-l zilnic, timp de un an.Cum am mai spus, unii au castigat aprox. 2 inchi in lungime si 0.5 inchi in circumferinta dupa doar un an.El, in sine, e un dispozitiv recomandat si de medicii urologi pt anumite afectiuni ale aparatului uro-genital.
Ai mai putea incerca exercitiile pt penis, gen streching, jelqing, dar nu sunt atat de eficiente precum dispozitivul Phallosan, rezultatele fiind vizibile dupa un timp mai indelungat.
In principiu, nu ai nevoie de un penis mai mare de 15-16 cm, asta ar fi dimensiunea optima.

---------*

Si, inca odata, bucura-te ca nu ai un buton de lift in loc de penis...Sper sa nu-mi fie sters din nou comentariul.

(*modificat de admin)
0
20-02-2016, ora 13:49
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
"david90" Desi este prezentat ca un "dispozitiv medical" aparatul indicat de tine nu este un dispozitiv medical. Nu am gasit nici o documentatie oficiala/stiintifica in acest sens. Este doar un artificiu de marketing/vanzare. Fiind in domeniu ar fi trebuit sa aflu daca ar fi descoperita o solutie de crestere a penisului, subiect care este de interes de ani de zile si ar fi o descoperiere extraordinara, prezentata in marile congrese si pe canalele stiintifice specifice.
Procedeul, respectiv fenomenul pe care spun ei ca se bazeaza este o minciuna sfruntata. Corpii cavernosi au o structura unica in organism, si ea nu se reproduce asa cum spun ei. Fibrele musculare distruse nu se refac in aceasta maniera. Nu este comparabila cu ruptura si refacerea osoasa.
Celelalte variante, des intalnite pe siteurile porno propun cam acelasi lucru, bazandu-se pe acelasi principiu gresit si PERICULOS.
In schimb, se intalnesc in cabinete barbati care au incercat solutiile respective si care au niste probleme majore: ruperi de penis, escrescente, tumefieri, strambari ale penisului etc., respectiv probleme mari de erectie, de ejaculare, dureri etc.
Ca sa intelegeti despre ce este vorba cu penisul si lungirea lui, putem compara procesul cu incercarea de a creste in inaltime: putem sa ne dorim asta dar nu o putem obtine.
Dimensiunea penisului este un dat genetic, biologic si nu poate fi schimbata decat prin artificii partiale si temporare (exemplu cresterea vascularizarii).
0
20-02-2016, ora 14:58
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Dar este adevarat ca este recomandat de unii medici urologi, ca proteza, dupa anumite interventii chirurgicale ale aparatului uro-genital?
Sunt convins ca exista si experiente neplacute, in care oamenii s-au accidentat, dar acest lucru s-a intamplat mai mult fiindca nu au respectat instructiunile.Daca s-ar respecta instructiunile privind tensiunea care trebuie aplicata si nu s-ar exagera, cred ca n-ar trebui sa existe probleme.Parerea mea.
0
20-02-2016, ora 15:29
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
"david90" comentariul meu nu era o critica la adresa dumneavoastra, ci se referea strict la produsul indicat. Respect si apreciez faptul ca incercati sa ajutati. Nu am gasit trimiteri reale la medici atestati. Este posibil ca dispozitivul sa fie recomandat in anumite situatii dar probabil doar sub supraveghere medicala, altfel riscurile pot fi foarte mari. In dorinta de a obtine dimensiuni exagerate si foarte repede este foarte probabil ca multi barbati ar "forta" nota, provocand probleme majore. In rest, raman la pozitia anterioara. Structura penisului este foarte deosebita de restul corpului, extrem de fina si complexa, drept care pana acum incercarile de a gasi solutii inlocuitoare sau de augmentare au fost sortite esecului. Dar sper ca stiinta sa gaseasca solutii. In orice caz nu cred ca se vor gasi solutii in ceea ce priveste cresterea organului, caci a face sa creasca un organ deja format este inca un deziderat indepartat...
0
20-02-2016, ora 16:11
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Firma producatoare spune ca ar fi realizat si un studiu clinic prin 2005, care ar fi fost publicat in jurnalul de medicina sexuala din 2006.Cum putem verifica daca este adevarat ce spun? Fragmentul din jurnal pe care ei il afiseaza pe site, pare cam dubios.

-------*

Englezii au o zicala mai veche:'When something sounds too good to be true, it's probably because it is...(too good to be true)'.

-------------*

Iar asta e forumul cu pricina.

Unii spun ca produsul ar fi fost disponibil si prin farmaciile din Germania, la un moment dat.Deci, e scula nemteasca, nu chinezarie... :))

(*modificat de admin)
0
20-02-2016, ora 23:30
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Si, oricum, chiar daca marirea nu s-ar obtine prin cresterea tesutului penisului, s-ar putea obtine totusi prin intinderea treptata a ligamentelor care fixeaza penisul, facandu-l sa iasa mai in afara si astfel sa fie mai mare.Eu zic ca ar merita macar incercat, mai ales in cazul unui micropenis.
Daca nu, ne rezumam la degete si limba... :))
0
10-07-2018, ora 15:12
bucurestibucharest
Nu este medic/terapeut
bucurestibucharest
Si trupul femeii produce hormoni sexuali barbatesti, testosteron. Testosteronul e hormonul placerii. Rusoaicele produc cel mai putin testosteron, deci simt placere sexuala putina. Hispanicele si negresele produc cel mai mult testosteron, deci simt placerea cu intensitate mare. Daca o femeie produce putin testosteron nu prea e fertila si e foarte feminina ca aspect, gestica, etc. Sa nu faci copil cu o femeie prea feminina pentru ca iti va naste un baiat cu penis mic si putin testosteron in trupul lui pe parcursul vietii si cu sanse mari ca el sa devina homosexual pasiv ca adult. Sa alegi o femeie cu mult testosteron atunci cand te decizi sa faci un copil
0
18-07-2018, ora 16:25
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Rolul testosteronului la femei (si la barbati) e de a genera dorinta sexuala. Nu are o legatura directa cu placerea sexuala.
Nu cred sa existe vreun studiu care sa coreleze nivelul testosteronului la femei cu dimensiunea penisului copilului. Dimensiunea penisului e insa influentata de nivelul de testosteron la adolescenta.
In plus, in mod cert, nu exista o legatura intre dimensiunea penisului si homosexualitate.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: