Penis nedezvoltat

06-03-2017
madalinalexandru
Nu este medic/terapeut
madalinalexandru
Buna ziua, ma numesc Madalin si am 21 de ani, am o problema cu dezvoltare penisului, am un penis foarte mic, in stare fleasca e un cuc de copil mic are undeva la 2 cm +1piele, nici testiculele nu sunt foarte mari, dar egale, in erectie penisul atinge o lungime de circa 12 cm dar și grosimea este o problema... Am observat ca pe margine capului penisului am niste broboane ca niste cosulete, daca ati putea sa ma ajutati as fi incantat, nu inteleg faptul nedezvoltarii, nici nu stiu ce medic pot consulta, vă multumesc anticipat.
3 comentarii
1
06-03-2017, ora 15:08
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, in primul rand puteti merge la un control medical (la urolog) pentru a se evalua situatia, atat in ceea ce priveste dezvoltarea cat si bubitele.
Dezvoltarea insuficienta, daca este cazul, poate avea multe cauze, dar in principal unele hormonale. Poate fi si in legatura cu un grad de obezitate etc.
In orice caz medicul urolog, daca va stabili, va va directiona catre alte specialitati si poate prescrie analize medicale specifice.
0
23-10-2020, ora 11:49
Sad Man
Nu este medic/terapeut
Sad Man
Salut am si eu o problema care ma macina din ce in ce mai mult am 24 de ani si nu am avut pana acum contact sexual cu o fata din cauza ca eu cred ca am penisul prea mic fata de majoritatea barbatilor, are 7-8cm in stare fleasca si ajunge la 13-14 in stare de erectie masurat de pe grasimea ce acopera partea superioara a penisului, daca imping grasimea ce acopera aproximativ 2.5-3cm pana la osul pubian ajung probabil la un 15, 5cm dar ce este vizibil ajunge maxim la 14cm si ma ingrijorez ca niciodata nu voi putea satisface o femeie si nu voi putea avea o relatie stabila din cauza asta. ma poate ajuta cineva cu o parere?
0
21-12-2020, ora 02:09
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
salut, mai degraba ai probleme de incredere..decat probleme de marime. psihoterapia te-ar putea ajuta sa iesi din cercul vicios.

penisului nu ai ce sa-i faci decat eventual sa iti faci operatia "frenoplastie". iti spun din experienta ca dak nu o faci o sa ai discomfort (durere) si s-ar putea sa-ti diminuezi sansele de a lega o relatie. in general in ziua de azi se face sex protejat si "ata" nu prea are cand si cum sa se rupa "natural".

se mai poate intampla si ca partenera sa fie dispusa sa-ti faca oral si tu sa simti mai degraba durere decat placere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •