Penis prea mic. Castrare chimica.

23-12-2015
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Salut! As dori sa stiu si eu ce presupune mai exact castrarea chimica. Stiu ca pare ciudat ce spun, nu stiu daca ma adresez la locul potrivit dar doresc detalii despre acest lucru. Inainte de toate, doresc sa mentionez ca imi doresc acest lucru pentru mine deoarece, exact cum am mentionat si in titlu, am un penis foarte mic, sanse de marire sunt egale cu 0 deoarece am deja 20 de ani si din analize reiese faptul ca nu am nicio problema legata de hormoni. Doresc sa recurg la aceasta metodata deoarece doresc sa scap de tot ce inseamna masturbare. Nu am facut sex pana acum datorita acestei probleme cu penisul care ma macina zi de zi si nici nu voi face pentru ca nu am cum si doresc sa scap de nevoia de a ma masturba. Care ar fi mai exact procedura? E dureroara? E scumpa? Poate sa fie aplicata unui om care isi doreste asta? Stiu ca la noi nici macar pentru vioaltori nu prevede legislatia asa ceva dar totusi nu se poate daca pacientul doreste?
287 comentarii 12 ..... 9 10 Înainte ›
0
23-12-2015, ora 03:09
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Masturbarea este un obicei sanatos din punct de vedere medical si psihologic.

Medicii nu fac castrare chimica la cerere, cel putin medicii in deplinatatea facultatilor mentale si care nu doresc probleme cu justitia.

Castrarea chimica are o serie de efecte negative: probleme cu muschii, oasele (dureri si osteoporoza) si probleme psihice (cum ar fi depresia).

Nu vreau sa va jignesc, dar trebuie sa discutati problema cu un psihiatru.
0
23-12-2015, ora 10:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Ar trebui, inainte de toate, sa aflu ce inseamna "penis mic".
Castrarea chimica presupune administrarea (pastile sau injectii) unor substante chimice cu rol in scaderea/disparitia dorintei sexuale si a erectiei; este in tratament ce se administreaza permanent, caci, pana in acest moment nu a fost gasita o solutie permanenta. Doar castrarea chirurgicala este o solutie permanenta.
In unele situatii insa exista si alte tratamente ce pot fi aplicate pentru scaderea dorintei sexuale.
Inainte de toate ar trebui facuta o evaluare a situatiei de catre un medic sexolog, pentru a se vedea daca nu exista si alte variante de rezolvare a situatiei.
Valentin Pescaru
Psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
23-12-2015, ora 18:38
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
I s-a explicat in alt mesaj ca 13 cm este o marime normala. Lui i se pare insa prea mic din ce ar fi auzit de la femei.

In plus, castrarea fizica are cam aceleasi efecte negative cu castrarea chimica.
1
24-12-2015, ora 01:02
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Penisul meu masoara 13 cm in lungime si 13 in grosime. Mie nu mi s a modificat penisul cred ca de la 12-13 ani, tot asa e. Se vede ca nu e normal pentru ca pana si testiculele sunt foarte mici, exact ca ale unui copil. Demarit stiu ca nu se poate, tratament cu hormoni e destul de tarziu sa fac mai ales ca la analize mi a iesit ca am un nivel normal pt aceasta varsta de hormoni. In general tot fizicul meu e destul de mic. Par un adolescent de 16-17 ani nicidecum un om de 20. Ieri o colega povestea cum o prietena de a iei s a culcat cu unul care o avea cam cat a mea din ce arata ea si caruia nici macar prezervativul nu i statea pe penis. Eu nu am problema asta dar oricum tot nu arata ca al unui barbat de 20 de ani. Imi doresc castrarea chimica pentru ca nu vreau mai simt nevoia de masturbare si nici sa o vad in erectie nu vreau pt ca ma doare sufletul cand vad cat de mica e. Am tot auzit de chestii cum ca vaginul femeii are maxim 14 cm, ca punctul G se afla la 8 cm inauntrul vaginului, ca preludiul e cel mai important si altele dar atunci de ce femeile se plang de un penis mic? Imi vine mie sa plang cand vad pe Facebook fete cum fac misto de barbatii care o au mica. Parca n am fi oameni, ma simt mai rau decat un pedofil cand vad lucruri de genul. Nu am avut nicio femeie pt ca nu sunt nici atragator si nici bogat. As vrea sa merg la o prostituata dar imi e teama ca va rade de mine si ma va face sa ma simt si mai prost si poate voi ajunge sa ma sinucid. Desi nu mi ar parea rau pt ca nu trece o zi fara sa ma gandesc la solutia aceasta. As vrea sa pot satisface o femeie si sa am un penis normal. Adica undeva la 16-17cm, media unui penis dupa cum arata unele studii
1
24-12-2015, ora 10:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Penisul este in conformitate/proportie cu restul corpului, iar ceea ce descrii este o constitutie mica, astenica, probabil ca semeni cu unul dintre parinti. Nu stiu ce studii ai citit tu despre un penis cu dimensiunea medie de 16-17 cm?!
Conteaza mai putin ce comenteaza oamenii pe facebook sau forumuri, conteaza ca in realitate oricine isi poate gasi perechea. Ai vazut in jurul tau destule femei cu aceeasi conformatie ca a ta. In cazul tau pare ca intreaga personalitate este construita in jurul acestui "penis mic" ceea ce este gresit. Tu nu esti doar penisul tau, indiferent ce marime ar avea el. Incearca sa vezi si ce alte lucruri iti poate darui viata si mergi mai departe. Ai tot timpul sa descoperi si sa te bucuri de viata.
0
24-12-2015, ora 10:47
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Aceea este media la nivel global. Da asa e toata viata mea se invarte in jurul acestei probleme. Societatea numai e ca acum 25 de ani. Oamenii de varsta mea sunt mai putini educati. La noi conteaza doar banii(nemunciti) si sexul. Daca bani nu ai, sex nu stiu cum as putea sa fac bine automat ca am starea aceasta de depresie continua. Nu prea pot sa citesc ce scriu altii pe facebook si eu sa trec nepasator pe langa asta. Ma tot gandesc sa ma duc la un medic urolog, la un psiholog la oricine m ar putea ajuta. Dar imi e teama ca imi va da speranta o perioada de timp pana cand o fata va rade de ce am eu.
0
25-12-2015, ora 00:32
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Nu aveti nevoie de urolog, aveti nevoie de psihiatru. Caz tipic de BDD halucinat, http://en.wikipedia.org/wiki/Body_dysmorphic_disorder

Auzi la el, se sinucide ca are un penis de marime obisnuita. Pai daca asta e motiv de sinucidere, inseamna ca dintre romani ar trebui sa se sinucida cu milioanele.

Si nu pot toti arata ca Schwarzenegger. E firesc sa existe si mai grasi si mai slabi, si mai musculosi si mai putin musculosi.

Cat despre masturbare vezi http://www.psychologies.ro/sfatul-expertului/masturbare-2121857
0
25-12-2015, ora 01:12
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Din cate engleza cunosc eu cam astea sunt di simptomele mele. Dar intr un fel e normal sa fiu asa si ti am explicat si de ce. Cand vezi tot timpul pe Facebook bancuri ori femei care hulesc barbati ca mine e normal sa ma simt asa. Sa inchid Facebook ul ar fi o idee. Dar citesc in ziare. Vad la TV. Imi aud colegii, prietenii discutand de asta. Daca marimea n ar conta atunci de ce se tot fac atatea mistouri pe aceasta tema? Am auzit mai demult ca un barbat a incercat sa si o taie pt ca prietena lui nu l a lorit de barbat deoarece o avea prea mica. As vrea sa vad un psihiatru dar vreau sa fiu sigur ca imi reda increderea in mine legat de aceasta problema tot timpul nu doar o zi ori cateva luni. Eu de fel sunt mai extremist si am niste idei fixe pe care greu le rupi de la radacina deci sper sa reuseasca pt ca dupa cum stim cu totii prea ieftin nu este o sedinta. Si probabil voi avea nevoie de mai multe. Apropo, Craciun fericit!
0
25-12-2015, ora 18:34
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Piticule a spus bine doctorandul nostru, tu de psihiatru ai nevoie ! Niste neuroleptice te vor ajutasa scapi de ideile fixe, pe care e bine ca macar ti le recunosti, pe de alta parte iti vor scadea si libidoul care te necajeste atat de mult ! Cu un tratament psihiatric potrivit vei rezolva ambele probleme si te vei simti mult mai bine o sa vezi !

Bafta deci !
0
30-12-2015, ora 21:19
Zoea
Nu este medic/terapeut
Zoea
pot sa intreb de unde incepi sa masori cei 13 cm?
0
30-12-2015, ora 21:30
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
O sa incerca sa iau legatura cu un psihiatru sa vad cat ma costa. Masor normal. De la baza, de unde porneste penisul pana sus in cap. Iar grosimea formand un cerc dintr un punct si intorcandu ma tot in acelasi punct. Oricum chiar daca nu as masura corect n ar conta. Se vede cu ochiul liber ca e foarte mica. Poate sa arate centimetrul sau rigla si 25 cm ea se vede ca e mica si subtire.
0
31-12-2015, ora 20:46
Zoea
Nu este medic/terapeut
Zoea
Te intreb pentru ca unii masoara de unde pornesc testiculele...in fine, nu stiu ce repere ai tu, eu am avut un prieten care avea 14 si era perfect normal.Un centimetru nu cred ca e o diferenta enorma.Cred ca stii ca aia cu 18 sunt o minoritate... Eu sunt socata ca esti atat de nemultumit cand esti perfect normal.Te uiti prea mult la porn?
0
31-12-2015, ora 21:16
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Acum de depinde si ce inseamna "perfect normal". Putea sa provoace cu ea orgasm unei femei? Si eu m as considera "perfect normal" doar ca, dupa cum probabil ai obserbat, traim intr o lume dominata de sex unde daca nu esti bun la pat, nu prea poti avea o femeie. Poate doar daca esti de acord sa te insele si clar nu accept lucruri de genul. Si poate ca o avea de 14 dar o avea groasa. Si asta poate conta. Nu stiu daca cu 18 sunt o raritate, nu am spus ca vreau sa o am de 18. Marimea medie in lume e situata la 16, 2 cm. Deci mi as fi dorit si eu macar 15, 5-16 ca sa pot sa satisfac o femeie. Asa ma crezi sau nu imi e rusine sa merg la o prostituata sa mi incep viata sexuala pt ca ma gandesc ca va rade si cine stie daca voi mai avea curaj sa o incerc vreodata cu alta fata. De cucerit una nici nu se pune problema. La 1.69, 58 kg fara muschi si cu o dacie din 2001 nu ai sanse cel putin prin Bucuresti. Ma uit destul de des si la filme xxx pt ca ma si masturbez destul de des, cam odata la 2 zile nu pt ca nu m as putea abtine dar nu am alta activitate in afara de serviciu. Neavand nici o viata sexuala regulata. Nu cred ca din cauza filmelor de genu am eu parerea asta despre mine. Ci si din discutiile pe care le am tot avut cu prietenii. Nu am auzit niciunu sa spuna ca o au asa mica.
0
31-12-2015, ora 22:33
Zoea
Nu este medic/terapeut
Zoea
Ok, dar daca majoritatea femeilor au orgasm clitoridian, cu ce te ajuta pe tine doi cm in plus?Mi se pare o irosire de energie sa te consumi pe a provoca orgasm unei femei, cel mai mult conteaza atitudinea ta, increderea pe care o ai in tine, felul in care o atingi si sa se simta ea relaxata, in largul ei.Mult mai putin unde ajungi tu cu penisul, crede-ma!
Cel mai important e sa nu te misti aiurea(prin asta inseamnand a fi educat dintr-o cultura porno mainstream, sa dai ca surdu-n toba) si sa te ocupi si de clitorisul ei.
0
31-12-2015, ora 22:36
Zoea
Nu este medic/terapeut
Zoea
Oh, te masturbezi chiar mai rar decat mine :)
Ok, 169 nu esti un tip inalt dar nici mic, n-ai muschi...du-te la sala, n-ai nu stiu ce masina...nu conteaza, nu cred ca vrei sa te vezi cu o tipa care sa fie interesata de masina ta.Imi imaginez ca pari un barbat nesigur, nemultumit de tine iar femeile in general prefera oamenii puternici, fermi.Lucreaza la tine, sigur gasesti ceva care sa poata fi modelat!
0
31-12-2015, ora 23:26
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Din ce am citit femeile ajung mai usor la orgasmul clitoridian dar nu e lafel de intens si placut ca cel vaginal. Nu ma deranjeaza ideea de sex oral atata timp cat fata respectiva are o igiena corespunzatoare. Dupa mine un om curat e cel mai sexy. As face sex oral mai ales ca am si inalitimea corecspunzatoare :)). Pe langa asta am auzit ca femeile pot avea si orgasm prin stimularea punctului G care se afla la 8 cm in interiorul vaginului si care se stimuleaza cu mana. La multe femei provocand si asa numitul "squirt" sau ejacularea feminina. Chiar mi as dori sa cunosc cat mai mult despre satisfacerea sexuala a unei femei mai ales cu un penis mic. Mi as dori sa citesc kama sutra sper sa ma ajute. Eu sunt genul de barbat romantic, nu prea pot fi pervers cu o fata pe care o iubesc. Desi daca ar face o fericita as incerca. Dar sincer prefer mai mult dragostea decat sexul. Acel sex tantric. Deci nu mi ar fi prea greu sa o sarut, sa o mangai si mai ales sa i fac un masaj de relaxare ca preludiu. Imi place enorm sa fac masaj multi mi au spus ca ma pricep desi n am maini foarte mari. Cat despre fizic, am facut sala dar nu prea s a pus nimic. O sa ma reapuc pt ca iubesc sportul. Doar ca imi e foarte greu sa ma ingras pt ca am arderile rapide. Si chiar mananc mult, crede ma. E greu sa dai de femei carora sa nu le pese de cati bani ai in buzunae, de ce masina conduci sau de cate camere are casa ta. Toate vor totul de a gata desi nu ofere nimic. Am 20 de ani totusi. Nu am cum sa castig 100 mil pe luna. Strang bani sa mi iau o masina la anul special pt a fi vazut bine de fete si prieteni. Pt a iesi mai des. Genul de femeie pe care il apreciez si mi l doresc e greu de gasit. Nu umbla prin cluburi, baruri, nu bea, are o alta educatie, se imbraca mult mai decent si nu se lasa cucerita de o replica penibila. Da, asa e n am incredere in mine deloc pt ca mereu cand imi fac curaj sa invit o fata la dans sunt refuzat. Numai zic de iesiri. Nu stiu cum as putea sa am incredere in mine cand cu mine toate vorbesc total diferit fata de ceilalti. Nu mi doresc o femeie pe care sa o modelez. Imi doresc una care sa aibe caracter, principii, sa cunoasca ce e ala respectul si munca. Ceea ce e dificil in ziua de azi.
0
05-01-2016, ora 12:12
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Este dificil, dar nu imposibil! Fiecare persoana este unica! Gandeste-te ca o femeie, undeva, te asteapta si doreste sa te intalneasca! Atunci cand o vei invita la dans, va accepta si te va accepta asa cum esti! Pana atunci nu-ti ramane decat sa o cauti si sa ai convingerea ca o vei gasi! Numeni nu este perfect, fiecare perosoana are imperfectiunile ei, doar ca nu si le arata, uneori nu le constientizeaza...!
Felicitari pt. autoanaliza, pt. dorinta de autorealizare!
La multi ani! Sanatate si un an nou asa cum il doresti!
0
05-01-2016, ora 15:47
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Va multumesc frumos! Ca doresc multa sanatate si cat mai multe realizari in noul an! Un singur lucru n am inteles. La ce va referiti ca e dificil? Ca e greu sa ti gasesti pe cineva in ziua de azi sau ca e dificil sa i poti provoca unei femei orgasm cu un penis atat de mic? Ori ambele?
0
05-01-2016, ora 16:30
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Am continuat ideea ta "Ceea ce e dificil in ziua de azi." Te refereai la gasirea unei partenere. In ceea ce priveste orgasmul, veti invata cum sa ajungeti la acesta pe masura ce va veti cunoaste mai bine! O relatie frumoasa, sanatoasa nu consta in lungimea penisului!
0
06-01-2016, ora 22:28
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Piticule genul de femeie pe care il cauti il gasesti foarte usor in general frecventand biserica ! Ele nu te cauta nici la marime nici te judeca dupa orgasmul lor, insa trebuie sa fii tu serios pe termen lung si sa impartasesti cam aceleasi convingeri cu ea ! Aceste fete isi doresc de obicei baieti virgini deci nu-ti fa nici din asta o problema !

Pana cand Dumnezeu iti va trimite fata potrivita tu ai grija sa te autorealizezi profesional, sa-ti termini studiile etc !
0
06-01-2016, ora 23:29
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Sincer nu stiu daca in biserica mi as putea gasi jumatatea. Nu prra merg eu des dar si cand merg tot pitipoance "pioase" vad care probabil isi cer scuze pt ultima noapte de betie. Si chiar daca as gasi o fata care pare cuminte ar fi dubios sa o agat in biserica. Ce as putea sa i spun? Vrei sa aprindem lumanari la vii impreuna?:)) glumesc. Marea majoritate a acestor fete ori au un iubit de mult timp ori stau in casa, citesc sau au alte preocupari mai educative decat celelalalte. Studiile le am terminat. Am luat bacul si finish. Facultate n am de gand sa fac.
0
10-01-2016, ora 14:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ piticu90

1. Tinctura de Agnus Cactus pentru masturbare.

2. Nu va mai masturbati. Deja ati facut depresie si anxietate de la masturbare. Taiati orice sursa vizuala, auditiva care va provoaca excitatie. Renuntati la filmele porno. O sedinta la psiholog (nu psihiatru) costa cam 100 lei. Daca aveti ganduri de sinucidere mergeti la psihiatru sa va dea tratament. Inseamna ca depresia a devenit mai grava.

3. V-ati insurat, ati gasit fata ideala si sotia e nemultumita de prestatia dv ? Nu. Pina atunci toate sunt scenarii in mintea dv. O casatorie nu se bazeaza pe sex si nu toate femeile ajung la orgasm vaginal indiferent de marimea extraordinara a penisului partenerului. Cele mai multe femei NU ajung la orgasm vaginal.

4. Parerea mea e ca va imbolnaviti psihic singur practicand masturbarea. Sunt foarte multe marturii pe forum de la tineri care au procedat astfel. Plus ca nu sunteti bine documentat si va creati planuri pe care majoritatea nu le pot realiza. Ceea ce nu inseamna ca va fi valabil si in cazul dv.

5. Incercati sa creati conditiile necesare intemeierii unei familii, casa, masina, salariu din care sa intretineti o familie si apoi Dumnezeu va va da posibilitatea sa gasiti o femeie potrivita pentru dv. Inclusiv de inaltimea dv. Fata nu va veni cu nimic in relatie. Va veni cu salariul ei, cu bunurile ei etc.

6. Pina atunci renuntati la lumea imaginara in care traiti pentru a nu fie nevoie sa luati medicamente psihiatrice. Imaginatia de acest gen, sa nu ai sotie si sa te gandesti tot timpul la sex cauzator de probleme, va imbolnaveste. E absurd. Ganditi-va strict la ziua din prezent, ziua in care traiti si luati-o pas cu pas. Daca va aparea vreodata vreo problema de ordin sexual sau nu in viata dv, va ganditi atunci cum sa o rezolvati. Ce parere aveti ? O fata sub inaltimea dv sau de aceeasi inaltime are aceleasi coordonate vaginale cu cele ale uneia de 1, 80 ?
0
10-01-2016, ora 16:46
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Pana si ultimii cersetori de pe internet prezinta certificate medicale pentru a fi crezuti ca sunt bolnavi, in schimb clara_p e dispusa sa creada orice nerod pe ochi frumosi, pe baza de auto-diagnostic. Pentru ea medicii si stiintele medicale sunt o cantitate neglijabila.

Ideea ca masturbarea ar produce boli psihice se numeste pseudologia fantastica.
0
10-01-2016, ora 17:08
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
E foarte dificil sa nu o mai fac. Mai ales ca sunt si virgini. Pe langa asta o fac si din plictiseala pt ca numai am altceva mai bun de facut. De iesit nu pre am cu cine deci in afara de serviciu stau acasa. Nu pot sa tai chiar toate sursele care ma excita. Asta ar insemna sa nu ma mai uit la tv, pe facebook, pe ziare, sa numai ies din casa sau sa numai privesc oamenii din jurul meu. In ziua de azi femeile au o vrstimentatie foarte vulgara, haine mult prea mulate, prea scurte si automat te exciti fara sa vrei. Nu le poti obliga sa se imbrace decent dar nici eu nu mi pot opri simturile atat de simplu.
De cate sedinte cu psihologul credeti ca ar fi nevoie si cam cate se fac pe luna? As dori sa discut cu un paiholog ori psihiatru dar sincer nu stiu daca m ar putea ajuta cu ceva. Si nici n as vrea sa dau niste bani aiurea pt ca 100 lei sunt bani multi.
Nu e vorba ca sotia e nemultumita. Pana acolo trebuie sa mai cunosc femei. Daca ajung in pat cu o fata pe care sa zicem ca am agatat o undeva gen club si ajuns cu ea in pat descopera ca nu e deloc asa de mare cum si ar dori ea? Ma va face sa ma simt ca ultimul om. Nu stiu ce reactie as avea sau daca as mai avea curajul sa intru in contact chiar si vizual cu o alta fata. De asta as dori sa merg la o prostituata. Sa vad cum e si daca ma simt confortabil cu ea. Daca nu "dau in gol" cum am tot auzit. Poate ca nu ajung toate dar sunt si femei care ajung. Zilele astea imi povestea niste prieteni cum s au culcat cu niste fete care le au laudat dimensiunile. Va dati seama cum m am simtit cand am auzit asta? Daca eram eu ala care se culca cu una dintre ele ma faceam de ras, nu? Chiar putea spune si la altele si atunci era o problema si mai grava.daca marimea chiar nu conteaza de ce toate femeile se bucura cand vad una mare si groasa? Nu trebuia sa le fie indiferenta daca chiar nu conta? M am saturat sa intru pe facebook sau sa citesc prin ziare ori sa aud la tv cum femeile spun ca trebuie sa fie mare, ca astia care o au mica nu s buni de nimic. Cand mi am auzit o colega vorbind despre penisul unuia care o avea foarte mica si caruia nici macar prezervativul nu i statea bine pe penis am simtit ca fuge pamantul de sub picioare. Daca si de mine o sa se rada asa? Repet nu e vorba de o viitoare iubita ci pur si simplu de o fata pe care sa presupunem as agata o undeva. Sau de o prietena cu care as avea o relatie sexuala.
Credeti ma ca sunt destul de documentat. Stiu ca toate studiile spun ca marimea nu conteaza. Dar daca femeia spune ca pt ea conteaza ce importanta mai au studiile? Practica bate teoria.
Cat despre bunuri am o casa in Bucuresti cu 2 camere, una taraneasca in Ilfov, ceva pamant tot acolo, momentan am o Dacie 1310 pe care o voi schimba anul acesta si un loc de munca e drept nu foarte bine platit doar 10-11 milioane pe luna dar momentan e ok pt cei 20 de ani ai mei. Am bacul luat din prima, nu am o facultate pt ca nu am vrut. Consider ca te poti realiza si fara. Cel putin in Romania multi o fac degeaba din pacate. Nu s atat de complexat de inaltime. Cand v am povestit despre cei 2 prieteni carora li s a laudat penisul de catre fetele respective, unul dintre ei e mai mic ca mica. La 20 de ani are 1.66. Si se pare ca o are mai mare ca a mea.
Eu as vrea sa cred ca e doar in imaginatia mea aceasta problema dar cand va la fiecare pas aproape ca lumea discuta doar despre sex, ca il divinizeaza aproape si in special ca toate femeile vor sa fie mare va dati seama ca revin la starea de rau. Macar de spuneau ca vor orgasm clitoridian atunci mai aveam si eu o sansa dar asa? Sincer nu mi doresc sa fiu inselat. Asta ar fi ideea. Vreau sa fiu iubit si sa iubesc. Sa fiu acceptat asa cum sunt. Daca as fi inselat sau parasit din cauza acestei probleme lumea mea s ar sfarsi sincer.
Avand in vedere ca sunt barbati scunzi care au un penis destul de mare banuiesc ca si femeile mai scunde au aceleasi dimensiuni ca alea uneia mai inalte. Poate doar daca mi as lua una de 1.40.
1
10-01-2016, ora 17:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Nu ti se pare exagerat sa te imbolnavesti psihic singur gandindu-te la ce parere are... o fata dintr-un bar sau o prostituata ?
Dai sanatatea ta psihica pe parerea unei prostituate ?
Petreci ore, zile, luni, ani framantandu-te pe aceasta problema in loc sa gasesti o fata care ti se potriveste si cu care sa iti faci un viitor ?
Ai cam toate cele necesare sa iti intemeiezi o familie si te gandesti la prostii. Nu te inteleg.

2. Herpesul si virusul HPV se iau si fara prezervativ.
Herpesul genital e pe viata si virusul HPV cancerigen produce cancer de col uterin, cancer de penis, cancer anal, cancer in gat (de la sexul oral, vezi cazul Michael Douglas).
Fetele cu care vrei tu sa faci sex inainte de casatorie sunt sigur infectate cu asa ceva.

Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret, conferinta tinuta pentru cei ce vor sa isi inceapa viata sexuala.
-*

3. Lasa gandurile prostesti ca nu toate femeile pun asa de mare pret pe sex, numai c., tu nu vrei o astfel de femeie in viata ta si incearca sa iti gasesti pe cineva cu care sa faci un viitor.

4. Exista femei care au incompatibilitate sexuala si nu se simt bine DELOC daca partenerul are dimensiuni mari unde te gadesti tu. Despre asta nu ai citit ?

(*modificat de admin)
0
10-01-2016, ora 18:57
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Credeti ma ca sunt momente in care ma consider perfect normal. Dar cand vad cate o postare sau o stire de grnul parca ceva se activeaza in mine si ma aduce la starea de rau initiala. As vrea sa pot discuta cu cineva mai pe indelete despre aceasta problema. Stiu ca pana nu o fac si nu vad daca ma pricep sau nu nu pot avea liniste. Voiam sa o fac pt prima data cu o femeie de moravuri usoare pt a capata experienta. Din pacate capat numai refuzuri cand aud ca sunt virgini. Desi nu inteleg. Banii mei nu s lafel ca ai celorlalti? Vreau doar sa o fac si eu odata. Sa scap de starea asta. Simt ca numai pot rezista. Trebuie sa mi incep si eu viata sexuala pana la urma am 20 de ani, in martie fac 21! E dificil sa o fac cu o fata normala. Sunt destul de urat. Pe mine ma refuza fetele cand le invit sa dansam da pai sa mai fie si cu mine? Am un fizic destul de skinny. Nici la fata nu arat deloc bine, freza nici nu pot sa mi fac pt ca am un par vai de el. Nu e nici cret nici drept. Chiar nu stiu ce pot face pt a deveni mai atragator. O sa ma apuc de sala dar chiar si asa rezultatele se vad abia in luni sau chiar ani. Eu sa stau singur cativa ani? Ar fi urat sa am prima iubita la 23-25 de ani. Eu pana acum nici macar banalul french kiss nu l am facut. N am avut niciodata o iubita in adevaratul sens al cuvantului. Nu inteleg dc niciuna nu se uita si la mine avand in vedere ca toate se plang ca numai exidta baieti buni si iubitori. Doar golanii au noroc la ele. Nu le inteleg cum pot sta cu ei. Chiar nu stiu unde a si putea sa gasesc o fata pe gustul meu. Si chiar daca as gasi nu a si stii cum sa o abordez...
Sincer nu cred ca toate sunt infestate cu boli. Pana la urma e greeu de crezut ca voi da de o sotie care sa fie virgina. Si ea poate avea o boala de genu, nu? E un risc pe care ni l asumam cu totii pana la urma. O sa ma uit si la acel documentar sa vad despre ce e vorba.
Chiar vreau sa mi gasesc pe cineva. O sotie e mult spus pt ca abia am 20 de ani. Dar vreau o relatie serioasa doar ca n am cu cine.
Poate ca existe si femei de genul dar marea majoritate se bucura de ceva mare. Pana la urma daca e mare nu o baga pe toate si nu cauzeaza durere. Daca e mica nu stiu daca poti sa i faci ceva. Poate doar o operatie dar am inteles ca nu prea dau mari rezultate.
0
10-01-2016, ora 19:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai cautat pe site-uri de profil gen sentimente.ro ? Cauta pe cineva din orasul tau.
0
10-01-2016, ora 20:00
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Am cautat si acolo si multe dintre ele nu par deloc serioase. Cauta doar sex fara alte implicatii. Si oricum e un site pe care daca doresti sa primesti mesaje trebuie sa platesti. Multe din respectivele fete nu platesc nimic si prin urmare nu ti pot vedea mesajul.
0
10-01-2016, ora 20:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
aman2.ro ?

Vezi ca eu nu ma pricep la minunile astea. Da si tu cautare pe google site matrimonial.
0
10-01-2016, ora 20:25
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
O sa caut si pe acest site. Multumesc frumos pt sfaturi si intelegere!
Adaugă un comentariu / răspuns
287 comentarii 12 ..... 9 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: