Penis prea mic sau ok?

05-05-2015
IonutTaran
Nu este medic/terapeut
IonutTaran
Buna, am 18 ani si am o nelamurire legata de penisul meu. La varsta de 18 ani, are 18-19 cm in lungime iar in circumferinta 14, 5-15 cm. Intrebarea mea este daca lungimile astea sunt ok. Vreau niste pareri de la niste fete care au avut experiente atat cu penisuri micicat si cu penisuri mai mari. E ok grosimea? Lungimea e ok? Stiu ca pe majoritatea siteurilor scrie ca marimea nu conteaza si tot felul de aberatii, dar conteaza. Am avut contact sexual cu 3 fete pana acum si pareau foarte multumite, dar vreau sa aud si din gura unui strain, nu doar din gura lor. Multumesc mult pentru intelegere si astept raspunsurile voastre. E prea subtire? E destul de lung? E perfect asa cum e? Trebuie ingrosat?
4 comentarii
0
07-05-2015, ora 14:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tu nu ti-ai dori sa ii spui viitoarei sotii, uite mi-am pastrat curatia sufleteasca pentru tine si pentru familia noastra ?

Nu e important doar cum gandeste ea despre acest aspect ?
-*

(*modificat de admin)

Stiai ca prin sex chiar cu prezervativ poti lua virusul HPV care poate produce cancer de col uterin si negi genitali plus herpes genital ? Ambele pe viata ?

De ce nu iti protejezi viitoarea sotie ?

Femeile nu se gandesc ce lungime, ce latime etc. Se gandesc sa se simta bine in primul rand emotional si sa comunica bine cu partenerul. Asta are o mai mare importanta ca masurile.
0
10-05-2015, ora 15:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
M-am mai gandit la un aspect cu privire la framantarile tale.

O femeie e interesata indeosebi de modul in care te comporti cu ea, daca esti angajat, ai casa, masina etc. Femeile au nevoie in primul rand de protectie familiala si sociala, se gandesc sa isi intemeieze un viitor, sa se casatoreasca, sa faca copii.

Intotdeauna o femeie va alege un barbat care ii va oferi asa ceva in detrimentul unui care e performant la pat.

Ele au cu totul si cu totul alta gandire ca barbatii.
0
15-06-2015, ora 13:34
Felician
Nu este medic/terapeut
Felician
felicitari pt raspuns, Clara
0
01-07-2015, ora 18:59
giada blu
Nu este medic/terapeut
giada blu
IonutTaran, nu pot decat sa fiu de acord cu ce ti-a scris clara_p in afara de un lucru

...unele femei de astazi nu se multumesc numai cu tot ce a mentionat mai sus clara, adica baieti buni, usi de biserici, mai sunt dintr-alea care vor TOT!!!... sa fie baieti buni, cavalieri ai bunului simt, posibil benestant daca nu avuti, dulci dar si aspri,...inteligenti ca sa aiba cu ce se mandri, dar pot sa aiba toate astea si sa fie ~spaziali~(scuze pentru expresie, nu stiu cum sa definesc un asemenea exemplar de homo sapiens sapiens, ce te poate uimi...si atunci ti-e clar de ce atatea pacate trupesti).

Esti stapan pe deciziile tale ca plac altora sau nu, dar tine minte un sfat ce-ti dau eu:
-nu amagi fetele ca esti interesat de o relatie serioasa si apoi le nenorocesti, pe unele chiar pe viata, ci fii sincer si spunele celor ce vor sa se iubeasca cu tine ca e doar o aventura, caci asa ai pacat mai mic, si de nu vor sa le respecti si de vor sa le respecti...ai sa vezi ca nu o sa fie doar nu, dar acel da l-ai obtinut cu fair play.
Sa dea Dumnezeu sa intelegi ce-am vrut eu sa afli.
Si apoi sa stii ca nu conteaza nici grosimea, nici lungimea, nici forma ci conteaza ce stii sa faci cu el (lucru ce-ti va fi clar mult mai incolo, dupa multa practica), vezi Kamasutra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: