Penis rosu

08-01-2016
Cln
Nu este medic/terapeut
Cln
Am si eu o problema destul de grava, in vara anului trecut am fost la un salon de masaj erotic unde din pacate in timpul masajului I-am prestat putin sex oral domnisoarei de acolo, asta se intampla in august 2014, pana la sfarsitul lui decembrie am fost ok (cu exceptia unei afte bucale)neavand alte contacte sexuale pana in decembrie 2014, de Craciun am observant ca, capul penisului este foarte rosu, iritat, ma ustura, avea un miros f urat aveam si ceva scurgeri incolore fara miros, am fost intre timp la 4-5 doctori dermatologi si la un urolog, mi-am facut de 3 ori analizele pt sifilis, hiv, hepatita b/c, clamydia, gonoree la medlife si regina maria din secretia uretrala, la synevo din urina. La medlife mi-au gastit stafilococ auriu in secretia uretrala, in rest toate negative. Intrebarea mea este, acest stafilococ auriu potate determina aceasta balanita? am folosit la indicatiile dermatologilor zeci de crème(nidoflor, triderm, lipobase repair, betadine, clotrimazol, travocort, travogen, lomexim, spalaturi cu ceai de museteletc etc+un tratament cu flucovim)urologul mi-a dat tratament cu tavanic 500(zicea ca ii prostata putin inflamata in rest is ok) si unul dintre dermatologi mi-a dat tratament cu cifran pt stafilococ pe baza antibiogramei.Restul dermatologilor la care am fost m-au diagnosticat tot cu balanita ba iritativa ba micotica dandu-mi fel de fel de unguente care nu mi-au fost de folos.

Acuma dupa un an tot am aceasta balanita, tot am mici scurgeri, ma ustura putin capul penisului, am o senzatie de arsura, capul penisului este rosu, iritat pielea este cam uscata si lucioasa...

Ce ma sfatuiti sa fac, unde sa ma mai duc cred ca am cheltuit minim 3.000 lei cu analize doctori crème inutile si toate degeaba.

Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
16-02-2019, ora 16:02
Buc123
Nu este medic/terapeut
Buc123
Ai reușit sa te tratezi?
2
01-01-2021, ora 17:52
HELP112
Nu este medic/terapeut
HELP112
Am trecut și eu prin acest calvar acum 10 ani și am primit de la un doctor din Ungaria tratamentul care te scapă de balanita. Dacă vă interesează contactați ți mă.
0
18-08-2021, ora 13:37
HELP112
Nu este medic/terapeut
HELP112
Mă puteți suna la numărul ----------*.

(*modificat de admin)
0
21-02-2022, ora 21:36
Doc999
Nu este medic/terapeut
Doc999
Salut. Am trecut exact prin aceeasi situatia ca si tine, incepand de la salonul de masaj erotic si terminand cu zeci de teste, analize, unguente, si multe altele. Cum ai scapat de acest stafilococ?? Sunt disperat, te rog ajuta-ma cu un sfat. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •