Pentru cei care sufera de anxietate - NU, NU M-AM VINDECAT, DAR M-AM CALMAT - | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei care sufera de anxietate - NU, NU M-AM VINDECAT, DAR M-AM CALMAT -

12-06-2012
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Dupa cum probabil stiti, mi-am facut aparitia pe acest forum de la consumurile de legale, din pura curiozitate si prostia unui adolescent, cum de altfel sunt toti in ziua de astazi. Si de atunci a pornit chinul in viata mea. Anxietatea mi-a tulburat fiecare zi prin aceasta teama, iar atacurile de panica amplificau si mai mult problema. Insa nu am luat niciodata medicamente. De ce? Pentru ca:
1) efectul este doar pe termen scurt.
2) medicatia NU VINDECA anxietatea, pentru ca anxietatea NU ESTE o boala
3) efectele adverse care fac un chin si mai mare in primele saptamani de administrare
4) dependenta care o dau anumite medicamente
5) medicamentele nu contin tocmai ceea ce scrie pe prospect, avand in vedere ca 'cei mari' vor sa ne cam elimine dupa suprafata Pamantului. Realitatea e trista si se pare ca printr-un mijloc sau altul, societatea de astazi a influentat enorm psihicul omului.

Si de aici vreau sa plec cu discutia. A fost cam multa palavrageala fara rost, probabil. Vreau sa continui prin a spune ca singurul scop de a elimina aceste temeri este prin aducerea de energie (sau ganduri) pozitiva in sufletul nostru. Societatea de astazi este una foarte murdara, care ascunde foarte multe oribilitati, iar prin intermediul mass-media, de cele mai multe ori, dar si al calculatorului si a altor 'inventii', s-a ajuns la aceasta manifestare negativa a omului. Se pare ca acesti oameni, deseori intalniti ca Illuminati vor sa ne taie orice cale spre ajunge la bine si sa ne faca roboti.

Am implicat destul si Illuminati, dar de aici am venit eu cu ideea ca credinta in bine, in Dumnezeu este cea mai benefica anxietatii. Si nu vorbesc acum ceva uzual, sa confirm ceea ce cred alti oameni. Eu unul am crezut in Dumnezeu prin prisma educatiei primite in familie, dar nu aveam tocmai o credinta in sensul adevarat al cuvantului. De multe ori, uitandu-ma la televizor si fiind manipulat de emisiunile lor, ajungeam sa nu mai cred in El.
Asadar, cazut in capcana anxietatii, am vizitat forumul acesta si am vazut peste tot, ca vai draga, ajungi la un prag de bucurie mai mare cu ajutorul lui Dumnezeu. Chiar asa sa fie, mi-am zis? Si am zis 'gata, cred in Dumnezeu'. Credinta mea in Dumnezeu era fortata, ceva impus si nici decum o credinta adevarata.

Iar de cateva seri, am urmarit niste documentare care mi-au deschis sufletul intr-adevar. Puterea este in mainile noastre, oameni buni. Nu mai fiti manipulati de acest rau, de aceste sentimente negative ale anxietatii, care aduc si raul in viata de zi cu zi, dar si rau corpului. Documentarele de care vorbeam sunt despre masoni si illuminati, unde am vazut cat de oribili pot fi unii oameni si ca numai puterea lui Dumnezeu va birui. Pot sa spun, ca intr-adevar si astazi, dupa ce am venit de afara, iar cu o anxietate cruda, am deschis calculatorul si m-am uitat la aceste planuri malefice, care par sa imi deschida si ochii si sufletul. Si chiar pot sa spun ca simt o buna dispozitie, parca ziua este mai luminoasa si totul pare mai frumos.

Nu stiu cat de convingator a fost acest subiect pe care l-am facut, dar sper sa intelegeti mesajul. Nu pot spune ca am atins vreo treapta superioara, dar aceste subiecte despre masonerie mi-au deschis sufletul spre Dumnezeu. Nu stiu daca aceste video-uri vor avea aceleasi efecte pe constiinta dumneavoastra, dar cautati sa cititi cat mai multe documente sau sa vizionati cat mai multe documentare care va plac, referitoare la aceasta lupta dintre bine si rau.
Daca veti intelege ca binele biruie intotdeauna raul, ati gasit si solutia la problema dumneavoastra si ati inteles si mesajul meu. E ca o terapie, acasa, benefica, folositoare si putin costisitoare. Trebuie sa aveti rabdare doar sa cautati si sa intelegeti ca SOCIETATEA este PRINCIPALUL factor pentru starea in care ne aflam.

Dumnezeu sa va aiba in paza!
44 comentarii 12 ÃŽnainte ›
0
27-06-2012, ora 19:45
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Salut,


Nu ma pot abtine sa nu-mi dau cu parerea.

Din pricina legalelor, mai precis a substantelor, viata mea s-a schimbat drastic.

Banuiesc ca majoritatea documentarelor pe care le urmaresti le.am vazut si eu, un exemplu ar fii "Zeitgeist" care din pct meu de vedere este o porcarie, nu stiu daca stii dar cel ce a gandit respectivul documentar e un fel de "Dan Diaconescu" in America, iar la cat de creduli si de cretini sunt majoritatea americanilor nici nu ma mira succesul de care are parte.

Parte din ideile carora le dai crezare le.am sustinut si eu, dar acum pun totul pe seama consumului de "substante", iar documentarele astea conspirative nu sunt decat niste produse cu scop comercial.

Unul din prietenii mei s-a "vindecat" si el cu documentare de genul asta din nevroza omu o ajuns la psihoza, acum comunica cu entitati extraterestre, urmareste tot felul de clipuri, genul celor de trip, in care comunica cu aceste entitati, o ajuns si pe la Obregia dar fara rezultat, mai mult de atat, acum omu ii Dj si in mintea lui mixeaza prin Ibitza.

Legat de anxietate "A ignora nu inseamna ca nu exista" iar anxietatea are tendinta de a agrava si alte "lucruri", sfatul meu ar fii sa nu ignori ci sa te tratezi, ma gandesc ca atunci cand ai sa te vindeci, vor disparea si gandurile si simptomele.

In ceea ce-l priveste pe Dumnezeu, "Linistea nu inseamna viata"


Numai bine
0
06-07-2012, ora 14:37
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Nu exista psihoze si schizofrenie, dragul meu. Toate astea sunt doar niste nascociri a societatii de astazi, spalaturi a creierilor, mai precis. Consulta documentare pe YouTube, am gasit eu cateva.

Eu nu am ajuns la nici un fel de smecheri din astea, pentru ca nu am nici o afectiune psihica, ci doar sufeream de anxietate, atat.
0
06-07-2012, ora 23:00
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
OK Ok

Pot sa te inreb ce varsta ai ? Esti din Buc, poate vb mai multe?!

Numai Bine
0
07-07-2012, ora 01:30
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Cheyenne,

Ma bucur ca te simti mai bine.

Insa, exagerezi cand spui ca nu exista psihoze si schizofrenie (si probabil ai mai multe exemple de dat). Atunci ce crezi tu ca sunt acele boli mintale? Prezenta diavolului? sau..cum? Daca nu crezi ca exista asa ceva dai dovada de o ignoranta grosiera la adresa suferintelor altor persoane. Asa cum zici tu ca puterea lui Dumnezeu te-a calmat asa sunt si mai multe persoane care au spus ca psihanaliza sau terapia cognitiv-comportamentala le-a ajutat (sau ce alte forme de psihoterapii s-au mai folosit).

Iti respect punctul de vedere prin prisma faptului ca pe tine te-a ajutat, dar deschide ochii mai bine decat crezi ca i-ai deschis si constientizeaza ca sunt foarte multi oameni care sufera de afectiuni psihice fara sa aiba nici o legatura cu credinta in Dumnezeu.

Este o diferenta intre un diagnostician care s-a pripit si nu a analizat bine cazul unui client, gresind astfel concluziile si recomandarile (lipsa de profesionalism si deontologie) si faptul ca nu ar exista astfel de diagnostic in realitate.
Problema este ca s-a creat o adevarata mitologie mediatica cum ca aceste afectiuni sunt doar niste fantasme menite..sa...subjuge(cred) populatia...sau sa o elimine de pe fata pamantului.
Si astfel milioane de oameni din intreaga lume nu au acces la un ajutor profesional preferand (de jena, teama sau normele credintei religioase sau politice de care apartine) sa zaca in propria suferinta zicand ca asa e, asa trebuie sa fie. trist...te rog nu incuraja acest lucru.

Inca o data, felicitari pentru depasirea impasului, insa experienta ta, asemanatoare probabil cu a altora, nu este trasa la indigo cu a celorlalti.
0
07-07-2012, ora 01:54
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Mary

tot respectul, dar nu cred ca trebuie sa reactionezi chiar atat de violent, incearca sa-l intelegi

Cheyenne vb de clipurile respective ca ti-au adus linistea, cand mesajul lor este tocmai nelinistitor.

Eu unul incerc sa-mi traiesc viata asa cum pot si pe cat posibil sa o imbunatatesc, dar mi.ar parea rau sa te pierzi pe tine insati cazand prada principiilor si mai ales mizeriilor facute de mai stiu eu ce personaje cu un simt al umorului nu ff productiv..Poate de aici si raspunsul la intrebarea "Cine esti tu? - Eu sunt EU si nimeni altu"

"A ignora nu inseamna ca nu exista"

Pace si numai bine!
0
07-07-2012, ora 02:15
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Freeway..de ce zici ca am reactionat violent? Nu l-am insultat, nu l-am amenintat..nu vad de ce zici asta?
Chiar am zis ca ma bucur pentru reusita lui, si nu cred ca reiesit din ce am zis mai sus ca as fi ironica.

Pur si simplu i-am adus la cunostinta faptul ca eu cred ca se inseala in ceea ce priveste O PARTE a rationamentului sau si am avut tentativa de sensibilizare la adresa altora care sufera (poate mai mult decat el si decat noi toti la un loc) si nu pot primi ajutorul cuvenit tocmai din cauza unuor judecati gresite ale grupului in care se afla. Mie nu mi se pare violenta reactia mea. Personal mi se pare ca mi-am folosit dreptul de a comenta (pe care il are orice utilizator al acestui forum) fara sa insult pe nimeni.
Insa din nou, fiecare avem dreptul la punctele noastre de vedere.
0
07-07-2012, ora 03:02
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Mary...respect intentia ta de a ajuta si grija pt ceilalti.

Dar ma intreb, tu simti ce simte el..?! Si de care reusita vorbesti!? Tu ai imbratisa o asemenea "reusita"?Mai mult ai fii dispusa sa o promovezi?!

Parerea mea, nu poti critica un "suferind" daca nu stii prin ce trece.

Chiar nu vreau sa crezi ca am fost rau, cel mai potrivit ar fii sa discutam in privat asta daca ma pricep sa folosesc forumul, daca nu putem discuta oricand pe mess -*


Pace si numai bine!

(*modificat de admin)
0
07-07-2012, ora 04:08
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Imi pare rau freeway...pur si simplu nu stiu despre ce vorbesti, cred ca nu mi-ai citit bine comentariile.nici primul, nici al doilea...

Nu stiu despre ce reusita am zis sau am dat de inteles ca promovez...nu i-am criticat suferinta.adica.chiar nu inteleg la ce faci referinta. orice pas in ameliorarea unei afectiuni de anxietate este o reusita, chit ca vorbim despre ameliorare sau vindecare totala.

Comentariul meu a fost adresat unei bucati din postul lui.
0
07-07-2012, ora 08:02
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
ok, imi pare rau ca s-au precipitat lucrurile in felul asta

daca acea ameliorare este provocata de un "delir" se poate considera un pas in fata?!

asta incercam sa spun


numai bine
0
07-07-2012, ora 16:15
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Nu, eu ziceam ca nu exista psihoze si schizofrenii intr-un mod anume, nu in sensul ca oamenii nu pot prezenta astfel de schimbari de percepere, ci ca sunt intr-un fel considerati "nebuni" ca li s-au intamplat asa ceva. Deci ma refer aici la diagnosticul in sine "schizofrenie", nu exista, este doar o schimbare in viata oamenilor, nu stiu de ce natura, dar cred ca e mai degraba spirituala decat psihica. Adica, fac o referire la vorba asta "daca tu vorbesti cu Dumnezeu, inseamna ca crezi in El, dar daca Dumnezeu vorbeste cu tine, inseamna ca esti schizofrenic". Eu zic doar atat. Este planul unei grupari foarte bine puse la punct, care conduce lumea si care incearca intr-un fel sau altul sa distruga credinta omului in divin.
Sau poate imi explicati, daca tot sunteti credinciosi, cum de Dumnezeu se arata acelor oameni aproape sfinti, ma refer aici la oameni ca Noe, Avraam si care or mai fi. Biblia nu minte, deci daca crezi in Dumnezeu, trebuie sa crezi si in Biblie. Sa credem ca si acei oameni au avut schizofrenie?
Destul spus.
0
07-07-2012, ora 19:57
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Salut,

Nu mi-ai raspuns, esti din Bucuresti?

In alta ordine de idei, tu ce rol crezi ca are religia pt omenire si nu doar cea ortodoxa, ma refer asa la general ?

Dar sa facem abstract de la asta, te ajuta cu ceva sa crezi orbeste tot ceea ce ce-i scris in Biblie?si daca da, ce-ti ofera pe moment?D-zeu de care zici el a vrut sa treci prin asta?si sunt multe altele

Fara sa crezi ca te acuz de ceva, mai ales ca am trecut si eu prin ceea ce treci tu, putem asta daca vrei si daca esti din Buc sa mergem impreuna la un cabinet unde sa ne impartasim ideile, ar putea fii productiv sau daca nu...o poti face si singur, Eu asa am procedat si mi.a fost de mare ajutor.

Numai bine
0
08-07-2012, ora 02:48
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Nu, nu sunt din Bucuresti.
Pai Biblia e cartea de capatai a religiei crestine, deci daca se vorbeste prostii acolo, inseamna ca nu exista in mare parte acea divinitate.
0
28-07-2012, ora 21:06
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
freeway, scuze ca te intreb, ai avut probleme cu anxietatea si cu depresia?
0
29-07-2012, ora 15:01
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Salut Sylvy,

Nu doar cu cele doua am citit subiectul postarii tale, dupa parerea mea singur fara suportul unui specialist nu cred ca se pot rezolva de la sine, cel putin la mine si altii cu care am mai vorbit s-au agravat.

A ignora nu inseamna ca nu exista, te poti pacali ca nu exista dar cu ce folos daca tu simti altceva.

Daca vrei sa ma intrebi mai multe iti las un id de mess : white_dimension


Numai bine
0
29-07-2012, ora 23:40
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Imi cer scuze, a fost un raspuns spontan.

Am reusit sa citesc postarea ta, pt ca in cazul meu a dat randament sunt un sustinator al practicii psihanalitice, poti sa cauti ceva informatii despre 'cura psihanalitica", poate iti ofera ceva noi perspective.


Cu bine,
Alex
0
29-07-2012, ora 23:51
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
Freeway, mersi ptr raspuns. Am uitat poate sa precizez ca am facut psihoterapie in multe randuri, de multe ori am simtit nevoia sa nu mai merg.Imi doresc din tot sufletul sa ma regasesc, sa gasesc forta necesara de a invinge deznadejdea aceasta crunta care ma cuprinde deseori.. Offf si maine la munca...iarasi o masca, iar am atata rabdare cu semenii mei si cu mine..nu am rabdare cu propria-mi persoana.Cum vine asta??
0
30-07-2012, ora 00:21
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Stii in psihoterapie nu toate operatiile se fac sub anestezie..evident te cauti pe tine dar totodata te certi in continu!
0
30-07-2012, ora 00:37
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
cum se face ca nu-mi dau seama daca sunt prea exigenta cu mine insami?! cautam acum pe net cura psihaanalitica mmm e un pic cam greu la prima lectura, dar nu imposibil. Imi vreau viata inapoi, viata dinainte de a avea tulburare anxioasa cu sindrom depresiv, asat mi s-a spus acum vreo 16-17 ani, Doamne a mai trecut dupa care iar a revenit starea aceea de teama exagerata, observ cum ma schimb treptat exact in ceea ce nu-mi place. E dificil., am facut acum ceva ani tratament medicamentos, dupa care homeopat, apoi psihoterapie, acupunctura si etc..Acum doresc sa ma ridic fara aceste lucruri, dar..cum? Ce sa imi spun? Cum sa ma motivez?
0
30-07-2012, ora 01:04
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Imi pare ca incerci sa "imbraci o masca" fara toate aceste lucruri neplacute, dar nu stiu daca asta te va face sa fii tu, revin la afirmatia de mai devreme "a ingnora nu inseamna ca nu exista".

Ca sa fiu ceva mai direct, toate acestea pot fii motivul unor acte "ratate" din copilaria ta, pana ce ele nu isi schimba semnificatia un strigat de ajutor v.a ramane constant in tine..

Ma aflu si eu intr-o situatie similara cu a ta...dar inca mai apelez la ajutor de specialitate, desi tare mult as vrea sa o pot rezolva singur.

Mai sunt de parere ca de cineva ar avea raspunsul intrebarilor tale, nu ar face diferenta..desi e normal pt cei aflati in situatia noastra sa puna intrebari de genul.


Cu bine,
Alex
0
30-07-2012, ora 07:01
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
Freeway si eu am apelat la ajutor de specialitate acum cativa ani, dar acum imi doresc sa ma vindec singura si intr-o oarece masura cu ajutorul vostru, al celor ce stiti ce inseamna aceste stari. Cine nu atrecut prin ele, te priveste un pic straniu si iti mai pun si eticheta. Stiu, nu e ok sa-mi pun acea masca, dar ce ne facem cand, datorita profesiei, esti nevoit sa o pui? Cand ajung la sfarsitul zilei acasa, ma simt lipsita de vlaga si stoarsa parca de toata energia, uneori am senzatia ca nu mai stiu cine este Silvia si pe unde s-a pierdut. Cum ne putem regasi, cum putem sti ce dorim sau mai bine zis ce ne mai face placere si ce nu? Sunt mii de intrebari in mintea mea si...nu gasesc raspunsuri sau, cum ai zis si tu, ma cert mereu?!
0
30-07-2012, ora 15:06
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Cum sa nu poti sa te vindeci singur, fara ajutor specializat? Pai tu esti singurul care poate face asta, e ceva ce tu trebuie sa infrunti.
0
30-07-2012, ora 15:48
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
Cheyenne, cum anume ne putem ajuta singuri? Imi doresc sa reusesc asta, dar nu stiu in ce maniera sunt capabila sa o fac, sunt istovita de atatea incercari si totusi parca mai e o mica parte din mine dispusa sa lupte...dar nu gasesc armele necesare. Ajutor!
0
30-07-2012, ora 18:08
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Silvia, eu am gasit pe cineva in Buc cu o situatie usor similara, faptul ca ne intalnim si ne povestim unul altuia ceea ce simtim, ajuta ff mult, personal pot sa spun ca ma simt din nou normal, un alt lucru care ma ajuta, o data sau de 2 ori pe saptamana ma intalnesc cu un psihanalist mai mult pt a ma descarca emotional..iar toate astea adunate, imi ofera o oarecare baza de incredere.

cu bine,
Alex
0
30-07-2012, ora 18:20
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
Freeway ma bucur ca ti-ai gasit echilibrul, eu am mers vreo 6 luni la psihoterapie de doua ori pe saptamana.La inceput aveam senzatia ca sunt ok, dupa care ajungeam acasa si bagam iar analgezice cate 6 fasconale o data, sau codamine sau combinatia intre cele doua...imi dau energie si o usoara stare euforica, probleme mea e ca am o dependenta psihica de ele...ma doare sau nu capul, eu le iau ca altfel mi-e frica, , sa nu dau gres, sa nu fiu la inaltimea asteptarilor, sa am rabdarea necesara cu cei ddin mediul in care lucrez, , , ideea e ca am rabdare cu toti iar cu mine sunt total lipsita de toleranta.e tare dificil. Multumesc ptr raspunsuri.
0
30-07-2012, ora 18:27
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Ai incercat sa faci o pauza de 1 saptamana fara ele?
Chiar daca te simti mai lipsita de energie, poate reusesti sa lupti de la nivelul ala, un fel de antrenament la sala!
0
30-07-2012, ora 18:36
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
o saptamana inseamna mult, am reusit o zi.dupa care le-am reluat, poate nu am curaj sa renunt la ele, poate nepasarea celor din jur ma face sa -mi spun..lasa, Silvia, e ceva normal..., dar eu simt ca nimic nu mai este normal in viata mea, daca sunt mai nervoasa in opinia celor de langa mine..NU AM VOIE, daca nu am energie ptr a merge la cabinetul care il am.iarasi NU AM VOIE ca nu se fac banuti fara mine si uite asa sunt intr-un cerc din care nu cred ca voi iesi curand.
0
30-07-2012, ora 18:46
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Poate ai putea sa te folosesti de una din "mastile" tale, spre exemplu luna asta nu am chef de nimeni si de nimik sau am o perioada mai dificila, cum s-au obisnuit cu tine asa cum te stiu acum, trebuie sa o faca si de acum inainte, pana la urma intai de toti tu esti cea care conteaza in toata povestea asta.

Atunci cand te simti pregatita poti incerca sa faci si pasul asta, indiferent cat de dificil ar putea fii, oricum stii ca ai o alternativa in cazul in care lucrurile nu merg prea bine.
0
31-07-2012, ora 14:54
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
Cheyenne, ce anume ai consumat din gama legalelor?
0
04-09-2012, ora 14:41
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Mortii lor, nu stiu sigur, era de fumat oricum, nu le cumparam eu, un prieten si fumam mai multi din ele, dar eu am cazut singura pupaza din tot anturajul.
0
04-09-2012, ora 18:33
SunnyDays
Nu este medic/terapeut
SunnyDays
A ajuns rau forumul asta daca incepem sa o dam pe francmasoni in sectiunea de psihologie.Chayenne...daca spui ca nu exista afectiuni psihice inesamna ca nu sti ce e aia anxietate si agorafobie extrema...sa iti pierzi tineretea din cauza ei. Daca era atat de usor totul precum spui tu...sa credem in Dumnezeu si sa vizionam 2-3 documentare acum eram vindecati toti.Ca fapt divers, citesc multe carti despre teoria conspiratiei si nu de acum ci de ani buni, e una din pasiunile mele, documentarele alea le-am vazut de ani de zile, dar sunt atat, niste documentare. Nu iti doresc sa fi tu in locul meu, sa ai anxietatea mea...te-as pune sa te uiti toata ziua la documentare ca sa iti treaca.chiar nu inteleg care e legatora dintre anxietatea noastra si francmasoni.. Pun pariu ca te-ai uitat si la "the secret"Spalare de creier? cred ca te-ai uitat prea mult la Men in Black.Parerea ta mi se pare o lipsa de respect fata de cei care suferim de acasta boala.
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 12 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •