Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12649 comentarii 1 2 ..... 383384385 ..... 421 422 Înainte ›
0
06-12-2017, ora 11:58
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Maricica, te rog sa ne spui si noua ce ai facut la dr, ma intereseaza pentru ca si eu am dureri/amorteli de maini si picioare, am si eu programare la dr, dar mai am de asteptat. Sanatate!
0
06-12-2017, ora 12:41
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Sper ca Mosul a fost darnic cu voi, si nu in senzatii ci in cadouri. Clara, noi ne cunoastem asa ca nu voi mai intra in niciun fel de dialog cu tine, desigur legat de aceasta tema. Ma deranjeaza faptul ca se vb doar de medicatie si nimeni nu vorbeste despre ACCEPTARE, despre adevarata cale pentru rezolvarea acestei situatii. Daca rezolvarea venea din pastile eram primul care le luam si desigur nu mai exista aceasta problema. De cand am inceput si eu aceasta calatorie am studiat mult problema, la inceput pe forumuri vb cu X si Y, ulterior dandu mi seama de prostia pe care o faceam, am cautat site uri de specialitate din, UK, USA, Australia, Canada, Belgia s.a.m.d.. Aceste siteuri sunt detinute de oameni care au trecut prin aceasta calatorie ( chiar si 25 de ani au stat prinsi de anx), ei sustin prin explicatii si teste ca nu medicatia este calea spre vindecare ci acceptarea gandurilor si senzatiilor anxioase,. Pentru a putea revenii la o viata normala trebuie inteleasa aceasta conditie, trebuie citit despre ce inseamna acceptare si nu despre senzatii si simptome. In Ro sincer sa fiu nu am gasit nimic interesant despre anxietate, am cumparat cateva carti greoaie care nu m au ajutat in niciun fel. Este foarte important ca dupa ce un medic, doi daca aveti dubii, sa intelegeti ca aceste senzatii si sau simptome sunt inofensive, renuntati la FRICA. Frica este conbustibilul acestor senzatii. Fara frica focul se va stinge!!! Este o calatorie nu grea ci extraordinar de grea, cu urcusuri si coborasuri cand spui ca e mai bine o ia de la capat si parca e si mai greu, te lupti cu tine insuti, nu intelegi de ce se intampla, nu intelegi nimic. In aceasta calatroie ai nevoie de ambitie si curaj!!! Trebuie facut exact ceea ce anxietatea iti spune sa nu faci. Refacerea se face in momentele grele, in afara zonei de confort, atunci putem sa intervenim. Pentru cei care inca se gandesc la senzatii ( DA, hormoni, sistemul nervos pot da niste senzatii si simptome grele oriunde in corp, sunt sute de simptome si senzatii). Ii rog pe psihologii care din cand in cand mai intra in speranta gasirii unui nou client sa se informeze cat mai mult despre acest subiect si dupa sa vorbeasca despre el. Eu unul nu am incredere decat in cei trecuti si vindecati de anx. Un psiholog bun, sigur pe el nu este acela care te cheama de 100 de ori la el sa povestesti vrute si nevrute ci acela care in cateva sedinte iti transmite tot bagajul de cunostinte necesar pentru a parcurge singur aceasta calatorie. Nu uitati ca puterea vine din slabiciune!!! Sarbatori fericite tuturor!!!!
0
06-12-2017, ora 16:07
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
@MagiAl, total de acord cu tine! E greu, sunt extraordinar de urate starile, stiu! Dar cred ca primul pas este sa nu mai chemati salvarea cand “va e asa rau”. Al doilea ar fi sa nu mai luati pastile, bineinteles consultandu-va cu doctorul. Al treilea pas ar fi ca atunci cand va apuca criza” sa va repetati intr-una in cap: “nu mor, nu pic, nu fac infarct!” Pe urma e mai greu putin, eu la etapa asta am ajuns: incerc sa-mi controlez respiratia, ca in momentele alea simt ca nu ajunge aerul in piept si ma fortez sa inspir. Zicea cineva ca nu poate in momentul ala sa-si faca ceai de tei sau ceva de linistire, ca ii e foarte rau! Demonstrati-va ca doar in cap va e rau, mainile sunt bune, puteti face un ceai! Va e frica sa iesiti afara? De ce? Pai sunteti mai “ safe “afara, daca intr-adevar picati, macar cheama cineva repede salvarea sau va resusciteaza! ( Asta in spirit de gluma ;)) ) Pentru cei ca mine, cu teama de boli, le sugerez sa nu mai citeasca pe net! Eu asta am facut si acum stau cu morcovul in fund, pana ajung la dr, ca mi-am insusit niste simptome care poate nici nu exista, sau daca exista le-am amplificat cu frica mea, si gandindu-ma intr-una la ele. Analizele anuale si vizita la medic la nevoie cred ca sunt suficiente. Sa mancati dulciurile din ghetute, dau o stare de bine! ( pe moment, cel putin) :-))
1
07-12-2017, ora 00:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ MagieAl

Tu refuzi si propovaduiesti si psihoterapia si o inlocuiesti cu "o calatorie nu grea, ci extraordinar de grea" sau numai medicatia?
Esti masochist?
Cine a scris undeva ca medicamentele vindeca?
Eu mi-am tratat anxietatea la prima luna de la aparitie, a durat 2 ani dar nu a mai reaparut de vreo 10 ani. Nici nu stau sa mai numar. Si tot cred ca poate reaparea oricand desi nu ma gandesc la asta si nu prea imi pasa. Stiu ca am arme pentru ea. De ce sa sufar eu si sa ma lupt cu monstri nevazuti? Boala oricum exista.
De ce nu as lua medicatie si nu as merge la psiholog cand ar reaparea? Ca sa imi fac singura rau?
La tine nu e grea ca nu ti-o tratezi. Eu aveam momente cand ma simteam in iad cu anxietate si atacurile de panica. Luam o pastila si imi trecea in cel mai scurt timp. De ce as fi stat ca fraiera sa suport stari mizerabile de iad?
0
07-12-2017, ora 14:31
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Clara am mai discutat asta, Dualtrax fara medicatie nu mai intra pe aici tu cu medicatie este prezenta pe orice forum legat de asa ceva. Eu nu spun nici sa iei nici sa nu iei, am relatat doar ceea ce am citit pe alte site uri specializate in anxietate. Arma tb sa fii tu si nu pastilele, nu este o boala ci anumit comportament invatat gresit. In privinta a ceea ce simt anxiosii iti dau dreptate, e greu. Referitor la psih, aici vb in cunostinta de cauza, am fost la n psiho si nu pot spune ca am fost multumit, bani cu caruta, asta i clar. Pentru un incepator in ale anxietatii poate sa fie de folos. Eu inca mai sunt pe aici pentru ca inca mai am zile grele, cineva care nu a trecut prin asa ceva nu isi poate imagina cata suferinta interioarea este insa cu toate aceste zambetul ne este pe buze!
0
07-12-2017, ora 15:43
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Hai ma ca putem intra si sa i incurajam pe altii.m, nu doar cad ne simtim rau, sa fim noi ajutati! Mie imi tot apar mailuri cand posteaza cineva si sunt prezenta imediat. Si eu ma simt mai bine, la mine s au rarit extrasistolele de la aspacardin, dar acum am ganduri negre referitoare la durerile astea de oase, muschi sau unde or fi.
0
07-12-2017, ora 23:32
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
@MagieAl

Anxietatea ESTE o boala!
Anxiety disorders are a group of mental disorders characterized by significant feelings of anxiety and fear.
1
08-12-2017, ora 00:42
eusieu
Nu este medic/terapeut
eusieu
@MagieAI, sunt cu totul de acord cu ceea ce spui! Vui cateva pagini in urma aminteam si eu de ACCEPTARE ca fiind singura solutie, de unele pagini care descriu starea si cum sa faci sa scapi de ea - pagini ale unuia trecut prin asa ceva si nu roman, desigur! Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic dar si antidepresivele au efecte secundare! Sa luam escitalopramul, de exemplu uite aici cate efecte secundare are: "Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Escitalopram-Teva poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Toate medicamentele pot provoca reacţii alergice, cu toate că reacţiile alergice grave sunt foarte rare. Spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră dacă prezentaţi brusc respiraţie şuierătoare, dificultăţi la respiraţie, umflarea pleoapelor, feţei sau buzelor, erupţie trecătoare pe piele sau mâncărimi (mai ales dacă afectează tot corpul).

Reacţii adverse grave

Dacă prezentaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse, nu mai luaţi comprimatele filmate şi adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră:
- simptome cum sunt agitaţie, tremor, mişcări bruşte şi senzaţie de febră
- intenţii de suicid
- stare exagerată de bună dispoziţie (manie)
- convulsii
- tulburări la mişcare
- agresivitate
- impresie de a nu te mai recunoaşte pe tine însuţi
- reacţii alergice severe (vezi mai sus)

De asemenea, au fost raportate următoarele reacţii adverse:

Foarte frecvente (afectează mai mult de 1 din 10 pacienţi)
- greaţă
Frecvente (afectează mai puţin de 1 din 10 pacienţi, dar mai mult de 1 din 100 pacienţi _)
- creştere în greutate
- insomnie, somnolenţă, ameţeli, înţepături şi furnicături, tremor
- inflamaţie a sinusurilor, căscat
- diaree, constipaţie, vărsături, gură uscată
- transpiraţie
- dureri articulare, dureri musculare
- scăderea sau creşterea poftei de mâncare
- oboseală, febră
- tulburări de ejaculare, impotenţă (imposibilitatea obţinerii unei erecţii)
- anxietate, nelinişte, vise anormale, scădere a apetitului sexual, imposibilitatea orgasmului (la femei)
Mai puţin frecvente (afectează mai puţin de 1 din 100 pacienţi, dar mai mult de 1 din 1000 pacienţi )
- scădere în greutate
- bătăi rapide ale inimii
- modificări ale gustului, tulburări ale somnului, leşin
- tulburări de vedere, lărgirea pupilelor ochilor
- ţiuit în urechi
- sângerări din nas
- sângerări ale tractului digestiv
- erupţii trecătoare pe piele (doar ele singure), mâncărimi, căderea în exces a părului
- umflături sub piele
- dureri menstruale şi sângerări de întrerupere
- scrâşnit din dinţi, agitaţie, nervozitate, atacuri de panică, confuzie
Rare (afectează mai puţin de 1 din 1000 pacienţi, dar mai mult de 1 din 10000 pacienţi)
- bătăi lente ale inimii
- o boală rară denumită sindrom serotoninergic care poate include următoarele simptome: febră mare, agitaţie, confuzie, tremurături şi contracţii musculare bruşte.
- umflarea pielii, buzelor sau feţei sau dificultăţi la respiraţie sau la înghiţire (reacţii alergice)
- violenţă (agresivitate), pierderea simţului realităţii (depersonalizare), imaginarea unor lucruri care nu există în realitate (halucinaţii)
Unii pacienţi au raportat (frecvenţă necunoscută)
- rezultate anormale ale testelor funcţiei hepatice (creşterea valorilor serice ale enzime hepatice)
- tulburări de sângerare incluzând sângerări ale pielii şi mucoaselor şi număr mic de trombocite
- tulburări la mişcare (mişcări involuntare ale muşchilor), convulsii
- creşterea cantităţii de urină eliminată (secreţie inadecvată de ADH)
- umflături bruşte ale pielii sau mucoaselor (edem angioneurotic)
- apariţia secreţiei de lapte la femeile care nu alăptează
- scăderea concentraţiilor sodiului din sânge (simptomele sunt greaţă şi vărsături însoţite de slăbiciune musculară sau confuzie)
- ameţeli la ridicarea în picioare, datorită tensiunii arteriale scăzute
- hepatită (îngălbenire a pielii şi a albului ochilor, febră)
- erecţii dureroase
- manie, evenimente legate de suicid, vezi şi pct. "Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Escitalopram- Teva"

În plus, despre un număr de reacţii adverse se cunoaşte faptul că pot să apară la administrarea medicamentelor care acţionează în mod similar cu escitalopramul (substanţa activă din Escitalopram- Teva). Acestea sunt:
• nelinişte motorie
• anorexie

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului." (Nu le-am scos din "burta" ci de pe csid.ro!)
0
08-12-2017, ora 17:07
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
Bună seara, dragii mei.Nu am mai urmărit in ultima perioadă acest topic, dar primesc aproape zilnic mailuri că sunteți activi.Mi-am pierdut tatăl acum fix 4 săptămâni, am crezut că nu am sa pot trece peste această nenorocire, da, este mult prea devreme să spun că am trecut, sunt încă în perioada de acceptare, că acesta este cursul vieții și nu mai este doar fizic.Nu asta este important pt.voi, aici e despre alte cele, știu, dar am simțit nevoia să scriu aici, pt.că am facut-o și în trecut.Am traversat perioade cu absolut toate starile voastre și bineînțeles că aveam impresia că mult mai rău, am fost TOTAL împotriva medicației, am luptat cu mine, cu tot ce am învățat și am citit nopți intregi, respiratie, analize N, rmn-uri, mind-fullnes, acceptare, etc.nu si nu medicatiei, până la un moment dat, când mi-am dat seama că nu mai am putere, îi torturam pe ai mei cu starile mele, si eu eram din ce in ce mai rău.Punctul culminant a fost cand am slabit 7 kg intr-o lună, ceea ce nu era deloc ok, pt.ca dormeam 2, 3 ore pe noapte si nu mâncam aproape nimic, din lipsa de somn si alimentație riscam să trec in extrema cealaltă.Atunci am spus ca trebuie sa apelez la medicatie sa pot trece cât de cât mai ușor.Nu, nu încurajez medicația, spun doar ce am trăit eu, un om care am spus NU medicatiei mult timp.Au fost efectele adverse, dar nu au fost mai urâte decat stările propriu-zise.Și acum, sincer, si plantele au efecte adverse, darămite medicația de sinteză!Așa că uite-mă cât de cât pe linia de plutire, cu 1 pastila cipralex dimineață și 1/2 doxepin seara.Și dacă vă întrebați, bine, bine, dar la un moment dat cand intrerupi medicația cum o sa fie?sincer, nu mă gandesc la asta, mi-am propus pe perioada medicatiei sa lucrez si pe cealaltă parte, psihologic vorbind.Deci, concluzia, suntem unici, pe fiecare dintre noi funcționează aceeași metodă diferit.
Să aveți sărbători magice, dragii mei, cu multă liniște în suflet!!
1
08-12-2017, ora 17:33
Daniela98
Nu este medic/terapeut
Daniela98
Buna ziua. Am si eu nevoie de ajutor, va rog. Eu locuiesc in Belgia si in urma cu doua luni, a murit o fata care era de varsta cu mine, din cauza inimii pe care nu o cunosteam, dar pur si simplu m-a socat vestea. Toata lumea zicea ca nu avea nimic cu inima. Eu m-am panicat foarte tare am facut atacuri de panica, dureri in piept, stari de ameteala, insomnii, cosmaruri etc... Am fost la doctorul de familie de 4 ori, tin sa mentionez ca am fost si putin racita. Doctora de familie mi-a zis ca am hiperventilatie. Din cauza atacurilor de panica eu nu pot sa respir bine. Simt mereu o presiune in piept. mi-a facut un EKG, totul a iesit bine dupa Mi-a dat trimitere la cardiolog, am facut un ekg de efort si o ecografie, la fel, totul a iesit bine. Dupa mi-a dat trimitere la kinoterapeut ca sa ma invete sa respir bine si mi-a dat si trimitere la psiholog. La psiholog inca n-am ajuns.. Dar faza e ca o zi, doua ma simt bine dupa ma simt rau, mi-e frica sa n-am ceva la inima, sa nu fac vreun infarct..
1
08-12-2017, ora 17:35
Daniela98
Nu este medic/terapeut
Daniela98
am uitat sa mentionez, fata era cu mine in scoala.
1
08-12-2017, ora 19:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ideea ca vei face un infarct e un simptom de anxietate.
0
08-12-2017, ora 20:03
Daniela98
Nu este medic/terapeut
Daniela98
@clara_p iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Ai idee ce as putea sa fac sa scap de aceasta teama ? O sa incerc sa ma duc si la psiholog sper sa ma ajute..
0
08-12-2017, ora 20:06
universum
Nu este medic/terapeut
universum
Buna seara! Nu ai nimic la inima mai ales ca ti-ai confirmat si medicii asta e anxietea care o sa treaca, incearca sa nu te mai gandesti la lucruri negative. Poti sa incerci sa alergi sa faci miscate asa o sa creasca capacitatea pulmonara organismul primeste mai mult oxigen si o sa functioneze mai bine.
0
08-12-2017, ora 20:11
Daniela98
Nu este medic/terapeut
Daniela98
@universum iti multumesc tare mult. Intr-adevar, si cardiologul mi-a spus sa fac sport.
0
08-12-2017, ora 21:14
eusieu
Nu este medic/terapeut
eusieu
@Daniela98, fa ce-ti place, scoate-ti din minte acea fata si ce a patit ea, fa sport, citeste, ocupa-ti timpul mereu ca sa nu ai timp sa te "scanezi"!
0
08-12-2017, ora 21:29
Daniela98
Nu este medic/terapeut
Daniela98
@eusieu iti multumesc din suflet pentru sfaturi.
1
08-12-2017, ora 23:09
MagieAI
Nu este medic/terapeut
MagieAI
Salutare, acesta este un forum in care incercam sa ne ajutam unii pe altii, nu sa ne certam sau sa ne contrazicem.
Zaress, disorder inseamna tulburare.
Haideti sa fim mai buni, sa incercam sa ne ajutam. Normal, fiecare face ce crede de cuviinta, cu medicatie sau fara eu va doresc tuturor sa depasiti aceasta perioada dificila a vietii!
0
09-12-2017, ora 00:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ MagieAl

Nu fi rautacios!
Pentru inlaturarea stigmatului bolile psihice se numesc afectiuni psihice. Asa a hotarat Organizatia Mondiala a Sanatatii.
0
09-12-2017, ora 11:06
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
Buna ziua tuturor.ce faceti, cum va pregatiti de sarbatori?ne mai luam si noi gandurile de la anxietate prin pregatirile de craciun, prin atmosfera creeata...macar o zi doua sa nu ne mai axam pe senzatii si sa ne bucuram de sentimentele de fericire.cum sa nu te bucuri de brad, de luminite, de copii vostri(cei care au copii) cand primesc cadouri.nu mai conteaza daca anxietatea e considerata boala psihiatrica sau nu, daca iei pastile sau, daca psihoterapia e buna sau nu.e ca vorba aia:doctorul bun e cel care te face bine pe tine.asa si cu anxietatea, ce va face bine voua asta sa faceti.ce ma intereseaza pe mine ce fac ceilalti, conteaza sa gasesc eu ceva ce imi face bine.
Eu momentan sunt linistita, nu am mai avut nici un atac de panica, nici o stare de panica extrema, nici o noapte nedormita dar asta nu inseamna ca nu am mai avut stari de frica.bineinteles ca ma ingrijorez din orice si imi fac tot feluri de ganduri dar care e problema??dupa ce ma linistesc putin si gandesc la rece mai dispar si gandurile.
Eu anul asta am incercat psihoterapia...nu pot sa zic ca faceam mare lucru la sedinte, tocmai de aceea am si renuntat.la anul o sa incerc altceva si tot asa.daca eu ma simt bine, si vad ca ceva da rezultate foarte bine.
Poate o sa ziceti ca daaa, tu poti sa te bucuri de unele lucruri, ca sunt persoane care se simt foarte rau, ca nu se pot da jos din pat, ele ce fac?
Sa nu credeti ca sunt sanatoasa tun si ca ma bucur de viata de parca nu as avea anxietate...ma doare coloana de la stat 8-10 ore pe scaun la birou, am dureri de cap de la monitor, probleme cu digestia ptr ca mananc si prostioare ca asa e cand stai la calculator prea mult timp, iti vine sa rontai tot timpul...ma ingrijorez si eu dar trag de mine si fac ce face orice om.nu mergeti la piata la cumparaturi, nu va trebuie de mancare, nu va platiti datoriile, nu faceti curat?ce-ar fi sa ma urc in vaful patului si stau?ce sa astept, o minune?
Daca nu facem noi ceva pentru NOI nu ne ajuta nimic si nici nu se va intampla o minune.
0
09-12-2017, ora 13:38
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Buna ziua! Am si eu o intrebare: voi, cei cu atacuri de panica, va treziti dimineata cu o stare de rau? Sau va e rau doar cand mai faceti episoade de atacuri de panica? Va simtiti ametiti, slabiti, obositi si cu amorteli si dureri de oase si muschi si cand va dati jos din pat dimineata? Diagnosticul de anxietate si atac de panica vi l-a pus psihiatrul dupa ce ati eliminat alte cauze medicale care ar putea sa dea simptomele pe care le aveti?
0
09-12-2017, ora 22:01
1Nume
Nu este medic/terapeut
1Nume
Da, @Su-cea-creata eu sunt unul din "fericitii"carora le este rau non stop nu doar in atac. Atunci este doar varful in rest e naspa cu multe simptome. Diagnosticul mi-a fost pus de psihiatru dupa ce mai multi medici de diferite specialitati mi-au recomandat un control la psihiatru. Ultimul diagnostica de la psihiatru dupa doua luni de tratament cu antidepresiv(Fevarin) este : tulburare somatoforma nediferentiata ocazie cu care mi-a schimbat si tratamentul. Dar simptome de anxietate non stop si atacuri de panica aproape zilnic inca persista...
0
09-12-2017, ora 22:08
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
@1nume
Ce tratament urmezi acum? Ai reusit sa ajungi la dr. Ene?
0
09-12-2017, ora 22:27
1Nume
Nu este medic/terapeut
1Nume
Din pacate nu am reusit sa ajung. Am vb si cu sotia si am zis sa acordam tratamentului actual o sansa. Acum mi s-a dat Venlafaxina si Convulex. Daca nu merge nici cu astea merg la dr Ene cu o parte din "lectii" facute. Pe de alta parte trebuie sa mai scap si de agorafobie (ar fi super).
0
13-12-2017, ora 15:57
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
La diagnosticul tau @1Nume, e esential sa mergi in fiecare saptamana si la psihoterapie, cel putin cateva luni.
Dintr-o postare anterioara inteleg ca nu ai mers pt ca iti e teama de agorafobie.
Ai putea incerca initial psihoterapia online prin Skype, ca mai apoi sa progresezi spre cabinet.

Dr Rares Ignat
psihoterapie sistemica pentru depasirea obstacolelor din viata
0
13-12-2017, ora 16:06
1Nume
Nu este medic/terapeut
1Nume
Multumesc pt raspuns. Am observat ca agorafobia asta are suisuri si coborasuri in sensul ca de ex azi pot merge cu masina (ratb, mers pe jos sau taxi nici nu poate fi vb )de la un capat la altul al Bucurestiului si in alta zi nu pot nici 2 statii. Referitor la Skype, e normal ca atunci cand vb despre tulburarea asta cu cineva sa ti se faca mai rau decat iti era inainte de a vb? Eu credeam ca discutant se estompeaza sau chiar dispar senzatiile dar vad ca nu e asa.
Voi cei care urmati tratament de mai mult timp, ce stiti despre Argofan? Am gasit Venlafaxina sub denumirea asta si as vrea sa incerc pt ca sunt comprimate si nu capsule ca restu med ce contin Venlafaxina. Eu nu pot inghiti capsule si nici comprimate mari. Si cu Parasinus am pb si prefer sa il sfaram in dinti. :)
0
14-12-2017, ora 19:34
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Colegi de suferinta, cei care au credinta, rugati-va pentru mine, am reusit sa ma programez la Rmn, miercuri il fac. Pana atunci stau cu frica si tot felul de ganduri... si simptome si senzatii tari. :)) Nu am timp sa citesc tot ce ati scris de cand a fost infiintat topicul asta, ce stari mai aveti voi in afara de frica, batai de inima puternice si senzatia de lipsa de aer? Unii au si amorteli in maini si picioare, dar o ameteala continua si o vedere usor intetosata cateodata, aveti? Dureri de cap, de ochi, de muschi si oase aveti? :( Sa dea Domnul sa fie doar anxietatea responsabila pt toate astea, ca prea multe sunt...
1
15-12-2017, ora 10:11
eusieu
Nu este medic/terapeut
eusieu
Da, Su-Cea-Creata, am si ameteala si vedere incetosata! Nu ai cumva o spondiloza? Nu stai prea mult pe scaun, infata calculatorului? Poate fi o cauza pentru ametele, vedere cu probeleme, amorteli de tot felul... Asta plus componenta psihica! Durerile de cap, de ochi sau de muschi le au multi oameni dar nu le "scaneaza" asa!
0
15-12-2017, ora 13:11
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Multumesc mult pt raspuns, @eusieu ! Nu stiu daca am spondiloza cervicala, ma doare si ceafa, coloana... dar nu am fost la investigatii, momentan astept sa fac RMN-ul la cap, pentru demielinizarile alea. La ce medic trebuie sa ma duc? Imi trebuie Rmn sa-mi puna diagnostic de spondiloza cervicala? Stiu ca la asta amortesc doar mainile, nu si picioarele. Nu?
0
15-12-2017, ora 13:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Iti trebuie radiografie. O faci cu trimitere de la medicul Reumatolog si te duci la el cu raspunsul. Si eu cred ca am facut asa ceva de la tableta. :(
Adaugă un comentariu / răspuns
12649 comentarii 1 2 ..... 383384385 ..... 421 422 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul