Pentru domnu doctor Valeriu!

02-05-2016
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Buna seara sa incep in primul rand cu inceputul. totul s-a declansat cu o viroza respiratorie apoi dupa aceasta ramanand cu o senzatie de nod in gat jena sa ii zic chiar si pe trahee il simteam in momentul de fata ca simptomatologie nodul sa mai diminuat insa acum simt o jena deasupra marului lui adam cu intepaturi sa ii zic asa spre urechi dar nu mereu intepaturile insa am observat 2 ganglioni unul de o parte si unul de cealalta sub mandibula daca ii ating sunt durerosi nu raw dar sunt si simt cum ma "tine pielea " cand intorc capu ma tibe dinspre urechi cu mandibula a 2 lea simptom mi se formeaza mereu o flegma sa ii spun asa saliva mai groasa care o dau afara si simt ca mereu secretia imi curge din nas in gat! si cateodata parca ma tine la respiratie si inca ceva am cautat pe forumuri si nu am gasit nimic asemanator cateoadata parca ragai dar nu vine din stomac ci din gat o ghiortaiala!
INVESTIGATII:
treaba ma tine de vreo 5 luni de zile asa ca am umblat mai peste tot si o sa va enumar atat investigatiile cat si rezultatu acestora tot ce am facut pana acum!
1.ORL- consultat de 3 ori Rezultate: diferite ba rinita cronica ba faringita la rinofaringita etc:)
suplimentar:Radiografie SAF:sinuzita cr maxilara si frontala ceva de genu.
Exudat faringian:negativ exudat nazal:negativ
IRM regiune cervicala/gat nativ :fara evidentieri importante de semnal fara adenopatii locoregionale.
Hemoleucograma:ok din punctul de vedere al medicului!
2.CONTROL DERMATO rezultat:dermatita seboreica pe baza de fond nervos ceva de genu asta mi-a spus dandu-mi tratament
3.CONTROL PLAMANI rezultat viroza interstitiala care era deja pe vindecate rezultat din radiografie
Spirometrie plus consult ok din punctul de vedere al medicului!
4.GASTROENTROLOGIE Endoscopie digestiva superioara rezultat hiperaciditate gastrica si sindrom colon iritabil dandu-mi tratament
5.Endocrinologie Ecografie ok cat si analizele indicate de medic tsh si ft 4 ok
6.La inima m-am dus la urgenta ca am ramas fara fonduri toate ce am facut am facut la privat si acolo facandu-mi un ekg si ascultandu-ma mia spus ca sunt ok pomenindu-mi de atac de panica insa sunt destul de capabil sa constientizez cand imi iau panica, , !
.
Acum intrebarile mele sunt:
1.cat poate sa dureze aceasta faringita sau ce o fi mai ales ca am gatu rosu mai mereu !
2.daca era ceva grav se vedea la controlul orl ? ma refer la cancerul de laringe faringe etc decat cu acele oglinjoare?
3.Ca medicatie iam dat cu de toate vospetol vit a uleioasa antibiotic aerosoli spreiuri faringo cu catina bioparox etc nimic, , , daia ma duce cu gandu sa nu am ceva grav si sa fie nevoie de alte investigatii!
4.e normal sa am acele ghiortaieli din gat si mereu dupa un pahar de apa sau mancare mi se tensioneaza gatu si dupa ce am o eructuatie se detensioneaza,
5.Ce as mai putea incerca sa fac mai ales ca ultimul diagnostic e rinita cronica am si o deviatie de sept dar nu mia zis de operatie nimic si oricum eu simt ca pot respira pe ambele nari nu in masra egala dar pot!
INCA O DATA VA INTREB DOMNU DOCTOR POATE SA FIE CEVA GRAV CA DE ATATA TIMP PROBLEMA PERSISTA NU CEDEAZA LA NIMIC DAIA AM FACUT SI ACEL RMN PRESUPUN CA SE VEDEA DACA ERA CEVA FORMATIUNE TUMORALA LA LARINGE FARINGE ETC NU ? INJECTANDU-MI SI O SUBSTANTA LA ACEL EXAMEN!
Va adresez aceste intrebari deoarece medicii de aici ma trateaza din ce observ cu o oarecare superficialitate sta se suna unul pe altul si zice " a venit unul superinvestigat" deoarece aveam la mine mapa cu toate investigatiile asa ca mi-am pierdut increderea in ei !
Astept un raspuns Domnu valeriu mltumesc mult!PS:tin regim fara acru citrice sucuri grasimi prajeli etc...
36 comentarii 12 Înainte ›
0
02-05-2016, ora 21:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
problema persosta fiindca ai neglijat cateva lucruri foarte importante
1.:
suplimentar:Radiografie SAF:sinuzita cr maxilara si frontala ceva de genu.
NU exista in medicina ceva de genul.!!! este o sinuzita.. la care trenie sa caut cauza si sa o tratezi..cum spune medicul ORL..cu punctii, cu operatiii..dupa caz
2
.GASTROENTROLOGIE Endoscopie digestiva superioara rezultat hiperaciditate gastrica si sindrom colon iritabil dandu-mi tratament
Aici e cea mai importanta problema din corp..fara digestie corecta.. nu ai cum sa fii sanatos
o celula trebuie sa se alimenteze sanatos...prin digestie sanatoasa
esti condamnat sa schimbi stiull de viata si de alimentatie complet.. pentru tot restul vietii
sunt alimente care organismul tau nu le tolereaza..si de aici problemele de digestie..de acolo refluxul... de acolo problemele cu flegma si cu gatul...
mai simplu.. nu se poate !!!!
0
02-05-2016, ora 21:46
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
multumesc pentru promptitudine domnu doctor am sa va urmez sfaturile inca ceva problema care ma macina din investigatiile care vi le-am enumerat se vedea presupun daca era ceva grav ? ca singura care nu am facut este aceea fibroscopie si vad ca tot e gatul ros cu probleme mai ales ca ma doare gatu cu tot cu ganglioni daia va intreb este cazul si de alte investigatii? sa nu stau si apoi sa aud celebrul "ai venit prea tarziu" Multumesc mult.
0
02-05-2016, ora 21:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
gatul e ros..de la acidul gastric din stomac
cum incepi sa mananci corect si sa ei tratamentul gastric corect..dispare si rosu din gat si ganglionii
0
02-05-2016, ora 21:50
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Multumesc frumos deci nu e cazul sa ma impancientez la infioratorul "Cancer "... nu ? va tin la curent!!
0
03-05-2016, ora 12:31
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Domnu doctor chiar astazi vin de la o reevaluare orl si am stat de am intrebat pe doamna doctor ca la scoala:))
1, Cat poate sa tina o faringita.Raspuns :si 7 ani de zile depinde de factorul care o influenteaza!
2.Am intrebat-o daca doar c acele oglinjoare se poate vedea ceva grav "tumoare etc.."Raspuns:ca se vede daca e ceva grav direct sau indirect azi mia tras si limba afara punandu-ma sa zic e i etc,
3.pentru aceea sinuzita care v-am zis dansa vazandu-mi si aceea radiografie SAF cat si acel RMN ca am vz din ce mia spus ca acel RMN mi-a prins si zona cornetelor si nu mia spus nimic de operatie de punctii.
4.Am intrebato pentru sinuzita cr nu se da in mod normal antibiotic ?Raspuns ca sinuzita trebuiesa inteplineasca unele criterii ca sa dea antibiotic.


Ca medicatie m-ia dat pentru aerosoli o solutie plus pastile echinaceea!Ma controlat si de aceei ganglioni care ii simteam eu mi-a spus ca sunt mici ma mir ca eu ii simt si pe unul chiar il vad,
Dumneavoastra ce parere aveti domnu doctor sunt relevante raspunsurile sau mai treb alte investigatii? si inca ceva tot in aerosoli pentru sinuzita se poate lua ceva ? Multumesc!
0
04-05-2016, ora 15:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
raspunsuriel foarte corecte
mai greu la tine cu intelegerea lor..
iti cauti boli grave.. dar nu faci nimic corect sa rezolvi cauzele mici care defapt te afecteaza acum
0
04-05-2016, ora 20:08
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
asa e domnu doctor dar si frica asta de ceva grav mai ales ca akum parca se tine scai de mine ganglioni de submandibula umflati ma si cam jeneaza mandibula plus ca ma tine cand intorc capu daia ma gandesc :)) la ce e mai raw si sa fiu sincer mai bn va intreb ca vad ca ajutati si stiti despre ce vorbiti pentru ca cunosc persoana a fost la rmn ia facut la plamani dansa se jura ca ea garanteaza ca e sanatos ca nu are nimic si plamanii lui erau mancati de ganglioni bineinteles ca a murit dar el a avut si cancer la rinichi etc complikatii.. eu am rmn ala facut pentru gat dar ma mir si cei de a hiperdia nu da si ei la sectiunea faringle etc etc detalii decat sec fara evidentieri importante de semnal si fara adenopatii locoregionale.. ca nah poate stiu eu pana aku so mai inflamat altii etc le dau si cu diclofenac nimic astia de sub mandibula imi da si pe la ureche cateodata asa intepator si am obs ceva ma doare si gingia nu rau daca un mana pe ea si maxilaru etc sa fie vreo nevralgie ? chiar ma mir ca stau ferit de curent etc imbracat bn chiar asa din doape sa fiu facut? Si intrebarea mea finala domnu doctor ca stiu ca v-am pliktisit destul stiu si eu, , , , daca era ceva grav ca vad ca nu ma lasa deloc decat nodul sa mai diminuat in rest intepaturi sub mandibula si cele mai descrise mai sus se vedea sau am facut degeaba rmnu ala ? ca e facut i martie! multumesc mult!
0
06-05-2016, ora 20:31
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Inca ceva domnu Valeriu astazi dupa ce mi-am facut aerosoli la sfarsitul sedintei am simtit multa secretie in gat am mers la baie sa scot afara secretia din gat si am observat 2 sau 3 firisoare de sange in ea sa fie din cauza ca am tras dupa gat ? sau trebuie mers si verificati din nou plamanii? si inca ceva ca am observat pe forum ca mai indrumati pacientii si spre alte specialitati in legatura cu ganglionii submandibulari mai recent simt o jena discomfort atat mandibula cat si de o parte si cealalta a muschilor mandibulari si deasupra de o parte si cealalta a sinusurilor cat si daca ating putin gingia partea de jos este sensibila sa fie si o posibila nevralgie ? multumesc mult ast un raspuns!
0
13-05-2016, ora 20:17
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Revin cu noutati :) mai nou am fost sa imi scot din grija "frica" de boala secolului cancerul asa ca am fost la oncologie sa ma palpeze si la ganglioni le-am aratat tot ce am facut din ianuarie pana acum mi-a spus ca in sfera oncologica nu am nimic decat 2 ganglioni fibrozati posibil de la infectii repetate a zis dansa si apoi am urcat frumos si la orl iara cand m-a vazut doamna doctor si-a pus mainile in cap ma palpat dansa i-am precizat sa palpeze si glandele salivare mai ales jos submandibula dansa spunandu-mi ca nu e nimic care sa iasa in evidenta..Intrebarea mea pentru domnu Valeriu este urmatoarea: Am inteles ca nu e aia nu e aia dar totusi tin regim fara acru etc etc si simptomatic tot mai am jena in gat starea orikum e mai buna fata de cum eram dar tot simt intepaturi sub mandibula si o mica umflatura sau ganglion ce o fi plus ca mai radiaza inspre ureche iar flegma tot o am aceea care se creeaza in gat si e ff gelatinoasa in ciuda tratamentului gastric ca tin si tratament gastric deci nu sti ce as mai putea face sa imi treaca odata e de atatea luni iar ca simptomatologie vad ca acum recent parca am o presiune atat in mandibula cat si de-o parte i alta a nasului si chiar si gingiile le simt "umflate" ca expectoratie am inceput mai putin observ dimineata si are culoarea galben maronie e cazul de o cura de antibiotice domnu Valeriu ? stiu ca nu incurajati acest lucru dar astept cu interes un raspuns de la dumneavoastra!
0
13-05-2016, ora 22:16
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Buna seara!Am o rugaminte sa ma ajutati pt ca numai stiu ce sa fac!In aprilie, am plecat pe ploaie si frig sa fac cumparaturi, seara mi s-a infundat urechea stanga, am folosit apa oxigenata, ulei de migdal, dar vazand ca nu rezolv m-am dus la particular cabinet ORL.Dupa ce a aspirat mi-a spus ca am infectie si ciuperca.M-am intrebat cum?Eu nu folosesc nimic ca sa patesc asa ceva.In sfarsit, mi-a dat sa iau Amoxicilina, apoi un preparat farmaceutic cu:acid boric, Cloramfenicol, Hidrocortizon acetat, alcool alb (picaturi).Dupa tratament, incet-incet auzul mi-a revenit.M-am dus la al2lea consult pt ca sa vada cum este!Chiar inainte de a ma duce urechea s-a infundat iar.Mi-a zis ca urechea este vindecata, curata si cu toate astea mi-a facut 2 spalaturi cu apa calda.Am plecat de la orl cu urechea infundata, mi-a dat sa pun picaturi Ciplox, acum urechea este tot infundata si tiuie continuu.Va dati seama ca nu am rezolvat nimic, am "rezolvat"de am dat multi bani aiurea 350lei, nu mi-ar fi f necaz daca rezolvam.Acum a inceput sa clipoceasca un pic la apasare si ma mananca iar ca atunci cand a f infectata+ciuperca.Iar s-a infectat din senin?Pot sa incerc din nou cu apa oxigenata apoi cu acel preparat farmaceutic mentionat sus?Va rog din tot sufletul meu sa-mi spuneti ce mai pot face!Mii de multumiri si speranta ca o sa-mi raspundeti!
0
13-05-2016, ora 22:37
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Am uitat sa va spun D-le Dr Valeriu, ca D-na Dr ORL cand m-am dus a2a oara la consultatie sa vada rezultatul a spus ca totul este ok, e curat, infectia, ciuperca au disparut...pai daca tot era curata urechea de ce mai mi-a aspirat si de ce mi-a facut 2 spalaturi si culmea spalaturile au f facute cu apa de la chiuveta, eu credeam ca trebuie cu apa distilata.Apoi mi-a indesat in ureche o mesa cu betadina pe care am scos-o dupa 2 ore (betadina)nu arde fiind iod?Iar cand eu i-am spus ca am cumparat vata sterila de la farmacie pt ca sa folosesc de acum incolo, dumneaiei mi-a spus...aaaa, pai nu trebuia pt ca, chiar eu folosesc vata de la chiosc.D-le Dr chiar m-a dezamagit aceasta...d-na dr.ma asteptam la raspunsuri mai specialiste fiind mai invarsta.A bajbait si cand i-am spus ca am o rinita in care singurul simptom este uscaciunea excesiva pana la durere si de multe ori dupa ce am folosit picaturi cu propolis special pt nas de la Apimondia se formeaza cruste mari si dureroase inspre nari.Aceasta dr a trebuit sa se uite de 5 ori ca sa-mi spuna ca stai draga linistita ca nu ai nimic...culmea cand altii dr mi-a spus si chiar ma deranjeaza f rau aceste uscaciuni.Va rog f mult, va rog din suflet pt ca numai vreau sa mai merg, deocamdata, la niciun medic pt ca sunt f dezamagita de raspunsuri...pt asa situatii care sunt destul de vizibile si nu trebuie asa o bajbaiala!Mii de multumiri si speranta ca o sa ma ajutati!
0
13-05-2016, ora 23:37
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
crede-ma ca asa mi sa luat si mie de atatea vizite la doctori mai ales ca te trateaza superficial si eu am fost mai peste tot si mi-a spus parainvestigat deci o las asa... ce o fi o fi :))
0
14-05-2016, ora 16:49
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
D-le Dr.Valeriu imi cer mii de scuze pt ca revin cu noi amanunte care, poate, o sa va ajute la a trage o concluzie generala!Pana primesc raspunsul de la Dvs am inceput sa pun in nas ser fiziologic, iar pt crustele acelea multe, uscate f rau, dureroase dau cu extract total de galbenele.Mi se intampla ceva ciudat in nas doua stari diferite total : pt ca pe o parte nasul este plin de da senzatia ca vrea sa curga, cand vreau sa suflu mucozitatea este groasa verzuie si greu de eliminat si pe de alta parte, inaintea iesirii din nas sunt acele cruste groase, dureroase, de cand am suferit o raceala puternica in ziua de marti saptamana asta cand am facut febra 39, tuse (ca un magar) rosu gat.Raceala m-a luat pt ca am baut cateva guri de suc rece, iar eu avand rinita m-am ferit mereu sa beau rece, dar acum am gresit-o.A2a si a-3a zi febra a scazut si mentinut la 37.5. Nu am luat pastile absolut deloc decat 2 parasinus total.Am preferat sa beau mult ceai de menta, trei frati patrati cu lamaie si miere.Raceala a tinut extrem de putin 3 zile.Din pacate am ramas cu o tuse seaca, nu a ajuns la expectorare, ma deranjeaza f rau pt ca daca respir mai profund si nu superficial ma apuca tusea, haraie pe gat, este ingrozitor mai ales noaptea pt ca nu ma lasa sa ma odihnesc.Va rog f mult sa-mi spuneti si ce sa iau ca aceasta sacaitoare tuse sa o trec in faza de expectorare pt ca asa fara sa fac nimic nu are niciun gand.Inainte ca sa trec prin raceala asta puternica, mucozitatile erau transparente, fluide si chiar mi le doream pt ca sa-mi mai umezeasca nasul pt ca sufeream enorm de uscaciune crunta pana la durere.Sau strins cam multe si nu stiu cum s-o mai descurc.In ceea ce priveste urechea, tot pana imi raspundeti Dvs, am pus ulei pt bebelus care contine ulei de masline+proteina lapte m-am gandit ca daca s-a format ceva dop, uleiul sa-l ajute, azi dimineata mi-a curs un pic mizerie.Inca este infundata si zgomot continuu.Imi doresc din tot sufletul macar sa ameliorez toate starile acestea naucitoare care afecteaza viata.Mii de multumiri si rugamintea mare sa nu va suparati pe mine ca v-am scris asa mult!
0
14-05-2016, ora 22:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 cu urecea.. tot ce ai facut este gresit
puteai sa citesti ce am scris pe forum despre OTITA MICOTICA sau OTOMICOZA si intelegeai ca urechea trebuei aspirata sau curatata cu apa oxigenata.. dupa care se Usuca cu tot ce gasesti..servetele de hartie, solutii de alcool si unicul prepart acre ajuta este Exoderil..dar nu la toti
Logica este ca micoza sedezvolta in mediul umed.. daca reusesti sa usuci urechea si sa nu mai dai apa in ureche e ok
acum posibil sa fie cazul de consult ORL pentru aspiartii secretii
2 cu nasul..Ajuta Rinopanteina sprey sau crema
dar e cazul si de o radiografie SAF sa nu scapi o sinuzita
3 pentru faringe..tot gasesti pe forum ca NU este indicat Lamaiea pe faringe ritat..usuca si mai mult mucoasa
0
14-05-2016, ora 22:29
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
imi puteti da un sfat si mie domnu doctor in legatura cu ultimele postari ? multumsc!
0
14-05-2016, ora 22:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu.. nu pot
ai facut totul corect
nu ai probleme de sanatate.. restul e psihologic
0
14-05-2016, ora 22:47
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
poi asta e problema ca am fost si la pshiolog si nu mia zis omule esti "nebun" deoarece la min simptomele se materializeza cuvintele dansului adica sunt reale tot ce am zis nu doar simptomatic daia voiam o parere sa ma duc si la maxilo facial si la neurologie? barim sa nu dau banii aiurea, ,
0
26-05-2016, ora 23:01
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Domnu doctor un specialist maxilo facial poate infirma sau confirma ceva suspect pe glanda parotida doar prin consultul specific? pentru ca am fost inca o data la orl i-am explika treaba iam aratat investigatiile si ma mir dansa mia zis ca sa merg sa scot acest ganglion care il am jos sub ureche pentru care am facut si ecografie si rmn si nu a iesit nimic suspect plus control la maxilo facial si mia spus ca e un ganglion de la o infectie mai zdravana ganglionu nu sa retras nu sa marit din ce lam tinut sub observatie mia cam bagat frica in oase dvs ce spuneti? la controlul maxilo facial sar fi evidentiat daca ar fi fost ceva suspect nu ? mai ales ca e de specialitate maxilo facial nu orl. plus ca restul medicilor m-au tinut departe de antibiotice insa dansa mia dat la consultum maxilo facial mi-a spus ca nu am nimic in sfera lor mai ales la gabaritul meu nu stiu la ce sa referit pentru ca am vreo 65 kg si 1, 78 daia ma interesa dana as fi putut sa distinga decat prin palpare daca e ceva pe glanda parotida ?ca doamna de la orl tot zicea si o tinea buna cu a dansei mentionez ca este al 3 lea orl ist am fost ca sa imi mai fac o parere tratment mi-a dat aerosoli cu dexametazona antibiotiv 5 zile si un sprei nazal
0
28-05-2016, ora 15:24
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Buna ziua! Am o mare rugaminte la Dvs sa-mi dati un sfat! Am rinita atrofica singurul simptom uscaciune continuua a foselor nazale, uscaciune atat de puternica pana la durere de nas, de frunte.Orice am folsosit : gel vibrocil, vit.A, Nazomer, pinosol etc...se umecteaza pe moment aprox, 20 minute imi e bine, imi ia cat de cat durerea dupa care starile revin.Nu am folosit picaturi chimice pt ca sa nu devin dependenta.Intrebarea si rugamintea mea este daca imi cumpar un aparat aerosol si introduc Bexametazona fiole+ACC fiole credeti ca imi gasesc rezolvarea...macar ameliorare?Am f la f multi ORL-isti dar fara niciun rezultat...fiecare isi dadea cu parerea.Multumesc din suflet pt ca sunteti mereu aproape de noi cei suferinzi!
0
28-05-2016, ora 19:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
dexametazona.. un preparat hormaonal. care poate sa scada procesul inflamator..dar scade si imunitatea locala a mucoaselor
ACC este o solutie menita sa fluidifice secretiile abundente, vascoase

Ati folosit Rinopanteina ???
0
29-05-2016, ora 23:24
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Buna seara si multumesc f mult pt raspuns!
Nu, nu am folosit Rinopanteina, am citit acum prospectul.Suna promitator!Azi am citit pe multe forumuri ca multe persoane si-au rezolvat problemele mai repede cu aceste aparate aerosoli.Ce parere aveti daca imi cumpar si eu un aparat aerosol pt ca in acest fel evit sa-mi mai "otravesc"ficatul, fierea care de la toate medicamentele administrate in timp, am probleme cu fierea pt ca numai suporta, imi da stare de greata, amar in gura aproape mereu.Daca as cumpara aparat aerosol macar ca as pune doar ser fiziologic si poate as rezolva...in timp, serul fiziologic mi-ar mentine umidificarea nasului.Din cauza rinitei am inceput sa am probleme si cu urechea stanga care se tot infunda mai ales dupa o raceala puternica pe care am avut-o cu febra mare, tuse ne expectoranta.Am tot fost la orl...dar degeaba.Rezultatul tot ureche infundata, se tot infunda 2 zile, 2-3 desfundata, apoi iar infundata...m-am saturat!Ce parere aveti despre faptul ca vreau sa evit medicatia, picaturile ca nu mai imi suporta nimic...si sa trec pe aparat aerosoli?Mii de multumiri pt raspuns!
0
30-05-2016, ora 21:40
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
aparatul de aerosoli este foarte eficient in bolile ORL... prin administrarea locala a medicamentelor
0
31-05-2016, ora 23:12
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Multumesc f mult pt raspuns si pt incurajare ca sa cumpar aparat aerosoli!Va doresc numai bine!
0
01-06-2016, ora 22:39
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Buna seara!D-le Dr.Flueraru am cumparat aparat aerosoli si va rog din suflet sa-mi spuneti pt rinita antrofica, avand doar simptom accentuat de uscaciunea nazala pana la durere din cauza uscaciunii, cat ser fiziologic sa introduc in aparat aerosol si de cate ori pe zi.Si daca mai pot sa adaug pe langa ser si altceva.Mentionez ca si acum cand este vara si cald, daca vine un firicel de curent de la geam, usa...f repede imi apare ca o stare de raceala de imi ia din energie si-mi da o stare de somnolenta fara sa-mi fie somn din cauza rinitei.Sper ca odata ce incep cu aparatul aerosoli sa se amelioreze cat de cat aceste stari care-mi da un disconfort continuu!Poate imi mai si mareste imunitatea. Mii de multumiri!
0
02-06-2016, ora 09:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
30 picaturi de Prospan + 5 ml ser fiziologic sau mai bine in loc de ser. fiziologic (ceai cald de tei, musetel, busuioc ) tot 5 ml
0
02-06-2016, ora 23:46
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Multumesc fff mult pt raspuns!Asa am sa fac!
0
01-07-2016, ora 18:16
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
Domnu doctor am o intrebare ieri cand faceam gargara in oglinda am dat afara secretie vascoasa care am probleme cu ea in continuare si am vazut ceva pe peretele posterior al faringelui in spatele omuletului am vazt o mica umflatura n doare si era si acoperita cu munus sau secretie ce era si am lato cu un betisor de urechi si asa am vazut ca se evidentiaza aceea umflatura fata de restu faringelui poate fi ceva grav ? sunt plecat din tara si sunt fff speriat dati-mi un sfat va rog frumos !
0
01-07-2016, ora 18:19
Vizeru
Nu este medic/terapeut
Vizeru
ca simptomatologie actuala ma dor ganglionii gatului la atingere si o jena in piept permanenta si senzatie ca mereu curge ceva in spatele nasului si mi se incarca gatu si senzatie de curatire a gatului cu inhitit in sec am fost peste tot dupa cum stiti domnu doctor in skimb aceea umflatura ma sperie acum
0
03-07-2016, ora 15:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
acele formatiuni pe faringe sunt tesut limfatic normal, hipertrofiat..de la iritatiii permanente cualimente acre, acide, citrice si de un reflux gastro-esofagian care l.ai neglijat
citeste ce am scris despre faringite iritative sau faringite hipertrofice
0
08-07-2016, ora 22:04
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Buna seara, d-le Dr.Valeriu Flueraru! Revin acum cu o rugaminte!Dupa ce m-am chinuit 2 luni cu urechea stanga pt ca era infundata si dupa ce am f la ORL consultatii de doua ori+tratamente, se dresese.Auzeam!Dupa un timp iar s-a infundat, dar ciudat este 2 zile este desfundata, chiar aud si la telefon ce se vorbeste, pana acum nu distingeam ce se spune, apoi iar se infunda, fara ca sa umblu la ea.La un moment dat descoperisem un punct in spatele urechii, sus, daca apasam un pic se desfunda...dar imediat se infunda.Acum 2 zile eram bucuroasa ca din senin iar se desfundase, acum iar s-a infundat.Si o alta ciudatenie este faptul ca atunci cand se desfunda si daca peste noapte ma intorc fara sa vreau pe partea stanga...e clar...a 2a zi o gasesc iar infundata.Nu stiu ce sa-i fac!La dr nu ma mai duc pt ca urechea asta mi-a"mancat"multi bani pe consultatii si tratament si tot degeaba!Miercuri se desfundase, peste noapte am dormit pe ea...joi iar era infundata!Va rog din suflet sa-mi spuneti ce sa mai fac! Sa pun apa oxigenata...cerumen...boramid sau sa mai pun picaturi din acel preparat in farmacie ce contine ca substanta acid boric 1 gr.+cloramfenicol 1 gr+hidrocortizon acetat 50mg, alcool alb 50ml. Ceva trebuie sa fac ca numai pot!Va rog din suflet ce sa pun din tot ce v-am scris sau ce sa fac?Mii de multumiri!
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: