Pericol de sarcina?

25-05-2017
Karolis
Nu este medic/terapeut
Karolis
Buna. Acum 2 saptamani mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea si incep sa imi fac griji. Am facut sex doar de doua ori pana acum. Prima data a fost in a doua zi dupa ciclu, neprotejat primele 5 minute dupa care am pus prezervativul (am urinat inainte de a incepe), iar a doua oara (o saptamana mai tarziu) am folosit prezertativ dar in timpul actului sexual acesta a cazut de pe penis si nu am realizat. Estimez ca trecusera aproximativ 5 minute de cand picase deoarece am simtit o mai mare caldura in interiorul ei am schimbat pozitia pentru a il verifica si am observat ca lipsea. De precizat faptul ca NU AM EJACULAT in timpul actelor respective nici macar o data.
Ejacularea prematura este un factor de risc in aceasta situatie? Nu imi pot da seama cand se produce.
Nu mai pot sa dorm de o saptamana, am inceput sa slabesc si am o permanenta stare de agitatie.
Ar fi trebuit sa ma documentez mai bine inainte.
Daca este posibil as dori sa solicit parerea unui specialist pentru a imi explica situatia in care ma aflu va rog. Nu imi mai pot desfasura nici macar activitatile zilnice din cauza stresului.
2 comentarii
1
25-05-2017, ora 18:33
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Dacă stai într-o continuă agitație te ajută cu ceva? Și tu și prietena ta aveți nevoie să gândiți limpede ca să puteți rezolva problema. Cumpărați un test de sarcină de la farmacie și după instrucțiuni să verifice prietena ta dacă e o sarcină. S-ar putea să aveți noroc să nu fie, nimeni nu vă poate garanta că e sarcină sau nu, de multe ori pot fi și excepții. Pe viitor mai multă responsabilitate din partea amândurora.
0
25-05-2017, ora 18:44
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Din cele spus de tine, Karolis, cred ca sunt sanse mici de sarcina de aceasta data. Solutia pe termen lung este ca amandoi sa va documentati temeinic despre ce inseamna actul sexual si, daca nu va doriti copii, sa nu va jucati cu focul!

Ca tema de casa in ceea ce priveste documentarea si pentru a lamuri problema actuala, te invit sa cauti urmatoarea informatie: Cand (cat de devreme) se poate face un test de sarcina?

Dupa ce aflati cand e momentul oportun pentru a face testul, faceti-l si veti afla daca prietena ta este sau nu insarcinata.

Va doresc numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici