pers care au suferit de extrofie vezicala pot avea copii?

05-06-2009
ioaaana
Nu este medic/terapeut
ioaaana
m-am nascut cu aceasta malformatie pe care insa am tratat-o.pot spune k m-am vindecat insa nu complet.si de aceea am o nelamurire, vreau stiu dak pot avea copii.acum am varsta de 18 ani..si vreau s aflu inainte s fie prea tarziu...daca puteti va rog s ma ajutati.
5 comentarii
0
07-06-2009, ora 19:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Urologul ce ti-a spus? Ai facut interventie chirurgicala, a fost refacut rezervorul vezical? Stii ca in acest tip de malformatie a vezicii urinare nu e vorba numai de o singura problema, localizata la vezica.Eu cred ca nu, ti-ai pune in pericol viata, dar sfatul de care trebuie sa tii cont este al medicului urolog care te-a tratat.Acum, ca ai crescut si probabil ca esti activa sexual, fa-i o vizita si intreaba-l ce repercusiuni ar avea o eventuala sarcina.Numai bine!
0
12-10-2011, ora 11:47
elenaalexandra
Nu este medic/terapeut
elenaalexandra
ioana eu sunt o mamica cu o fetita cu extrofie de vezica, am operat-o de mica, de la 2 zile, dar inca nu am scapat de problema, si vroiam sa stiu cum au procedat parintii tai, unde te-au operat, ce doctor?sper ca nu te deranjez cu aceste intrebari, si sper din tot sufletul ca totul sa fie bine pt tine si pentru fetita mea si pt tot copii cu aceasta problema.
0
30-10-2011, ora 16:27
valy6935
Nu este medic/terapeut
valy6935
Am si eu un baietel care sufera de estrofie vezicala si care a fost supus la interventii chirurgicala inca din prima zi acum e binisor sa spunem nu este continent dar speram ca se rezolva de copii pe viitor se spune ca nu au probleme atita timp cit nu sufera de multe infectii urinare sau dilatatii de rinichi.
0
28-03-2012, ora 17:38
elenaalexandra
Nu este medic/terapeut
elenaalexandra
Din păcate fetiţa mea a suferit foarte multe infectii urinare si încă mai avem probleme, noi avem 2 operaţiuni, pe ultima am facut-o in Decembrie si mai avem de facut.numai bine.
0
06-09-2013, ora 23:01
chirilaalexandru
Nu este medic/terapeut
chirilaalexandru
am o fetita de 1 an si 10 luni si am nascuto cu extofie de vezica...dar pot sa spun ca am fost norocoasa.am nascut in Marea Britanie, acolo am si operato.domnii doctori miau promis ca la urmatoarea operatie totul va fi bn si o sa poata fi si ea mamica la vremea ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: