Persoane operate de chist arahnoidian

09-03-2009
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Aş dori ca persoanele care sunt operate de chist arahnoidian sau au cunostinte operate de aceasta boală să impartăşească cu noi experienţa bolii lor. Cum se simt după operaţie ? Dacă mai au dureri, sau acestea au dispărut. Dacă operaţia i-a ajutat. Dacă se simt psihic afectate sau orice alt amănunt care credeţi dumneavoastră că e bine să fie amintit. Experienţa dumneavoastă împărtăşită cu alţii poate fi o încurajare mai mult decât toate medicamentele. Sper să se găsească astfel de persoane !
12 comentarii
0
07-03-2010, ora 10:45
jude anita
Nu este medic/terapeut
jude anita
Buna ma numesc Anita si sunt din Timisoara.In septembrie anul trecut eu si prietenul meu ne-am mutat in istambul prietenul meu incepand o noua afacere aici, unde am si aflat in urma unui RMN ca posed un chist arahnoidian de 9 cm, in fosa posterioara.Operatia am facut-o foarte repede la o saptamana dupa diagnosticare, si multumita prof. doc. Talat Kiris de la spitalul german din Istanbul operatia a fost un succes iar recuperarea mea este in derulare.Afectiunea mea a fost asimtomatica inaintea operatiei, se pare ca e congenitala in cazul meu, dar am facut RMN-ul deoarece am inceput sa am probleme de balans iar mersul a devenit cu adevarat greoi pt mine.Sunt fereicita ca am putut depista aceasta problema si desi in cazul meu nu mai exista nici un fel de probleme postoperatorii partea psihica e mai deficil de reglat, as zice ca recuperarea e inceata si lunga, poate ajunge pana la un an, dar din moment ce te obisnuiesti cu gandul ca ai devenit o noua persoana adica ai anumite limite pe care le intelegi, totul devine mai usor.Imi pare bine ca am depistat acest site, sunt deschisa sa ajut sau sa comunic pe aceasta tema iar in cazul in care pot ajuta cu orice o voi face.
0
07-03-2010, ora 12:28
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Iti multumim Anita ca ne/ai impartasit experienta ta. Ai ramas cu dureri de cap, tiuit, sau o amorteala a unei anumite zone a capului? Ce ti/a spus medicul ca i/a facut la chistul tau?
0
11-04-2010, ora 22:36
MIST
Nu este medic/terapeut
MIST
Multumesc tuturor celor care isi impartasesc simptomele si dau sperante celor ce au aceeasi boala. As dori mai multe lamuriri despre chistul arahoidian de fosa cerebrala posterioara si informatii daca exista tratamente naturiste ce pot fi aplicate si ce rezultate au fost obtinute. Multumesc si multa sanatate!
0
13-04-2010, ora 13:18
alina_v26
Nu este medic/terapeut
alina_v26
buna!ma numesc alina si in urma cu 8 ani am fost diagnosticata :chist arahnoidian de fosa posterioara dreapta.Nu am urmat nici un tratament nici de operat nu vreau sa aud ca imi este foarte frica.Am dureri groaznice de cap nici nu stiu ce fel de medicamente ptr dureri sa mai iau ca nu prea mai isi fac efectul.S-a operat cineva la noi in tara de chist arahnoidian?va rog care veti aceasta boala a vrea sa discutam.-*


(*modificat de administrator)
0
25-04-2010, ora 00:38
violeta.beta@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
violeta.beta@yahoo.com
buna acun 2 zile am aflat ca am chist arahoidian am facut un tomograf si mau diagnosticat ca am aceasta boala imi pare rau am o fetita nu vreau sa o las singura nu stiu unde sa ma duc
la ce neurochirurg
care este mai bun daca cineva ar putea spune sa ma indrume mas bucura mult ms
0
25-04-2010, ora 03:15
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
incercati fie la spitalul Universitar la prof. Iacob Gabriel, fie la spitalul Bagdasar la prof Ciurea, iar daca aveti posibilitati in Germania la clinica de neurochirurgie din Hannover
0
25-04-2010, ora 23:18
violeta.beta@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
violeta.beta@yahoo.com
va multumesc dar cum aveti atata cunostinta ati avut aceiasi problema sau din auzite
0
10-05-2010, ora 14:13
petronela_73
Nu este medic/terapeut
petronela_73
ANITA, sper ca esti bine, si eu am fost diagnosticata cu CHIST ARAHNOIDIAN RETROCERELELOS STANG, nu ma pricep daca e acelasi lucru cu ce ai avut tu, si eu caut informatii si ce este cel mai indicat de facut in situatia mea, daca ai orice informatie, te rog, conteaza foarte mult.Multa sanatate iti doresc!!
0
10-05-2010, ora 14:17
petronela_73
Nu este medic/terapeut
petronela_73
DOMNULE MACARIE!Spuneti va rog clinica de neuro la care spital in Hannover?orasul este foarte mare si nu au numai un singur spital pt boli neurologice.MULTUMESC, SANATATE MULTA!!
0
10-05-2010, ora 19:34
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
International Neuroscience Institute, sptitalul condus de prof. Madjid Samii
0
11-05-2010, ora 18:52
jude anita
Nu este medic/terapeut
jude anita
Petronela draga, eu te sfatuiesc din inima sa vezi un neurochirurg care sa-ti poata interpreta RMN-ul si care sa te poata indruma medical spre cea mai buna solutie.Ideea e ca tratamente pt a vindeca aceasta afectiune nu exista, stopare cresterii chistului e posibila medicamentos dra acest sfat doar un neurochirurg il poate face in cazul in care in situatia ta e posibil.tinem legaturadar te rog nu neglija acest sindrom.In legatura cu intrebarea lui Macarie imi cer scuze nu am apucat sa raspund pana acum, operatia nu mi-a lasat nici o repercursiune permanenta.dureri de cap am avut in prima luna dupa operatie si care s-au diminuat pana la disparitie in lunile urmatoare, tiuit de urechi nu am avut, dar amorteala in partea scalpului unde am avut taietura exista pt ca acolo au fost sectionati nervii si pana a se reforma legatura dintre ei exista o amorteala, dar care e ignorabila tinand cont de ce as fi trait daca nu as fi facut operatia.Respect si consideratie fata de Pr.dr.Talat Kiris din Istanbul.
0
14-06-2015, ora 15:51
corteadenisa
Nu este medic/terapeut
corteadenisa
Buna.Am 28 de ani si saptamana trecuta am aflat ca am 2chisturi arahnoidiene de fosa posterioara, stang si drept de 4si5mm.Am dureri mari de cap, tulburari de vedere si probleme de memorie.Inca nu am consultat un specialist.Imi este tare frica.Am un copil de 1an.Parinntii mei au murit tineri de cancer.Ce ma sfatuiti sa fac?Cat de grava e problema mea??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.