pete albe mai jos de zona gatului..

07-11-2007
simonasimona
Nu este medic/terapeut
simonasimona
Ma numesc simona am 25 de ani si de 3 luni mi-au iesit niste pete albe mai jos de zona gatului. Mentionez ca am alergie la nichel, dar nu se manifesta cu astfel de pete. Cred ca este o bacterie dar nu atiu cum se trateaza si nu prea am timp pentru a merge la medic. Daca este necesar o sa ma prezint si la un specialist. Va multumesc
5 comentarii
0
07-11-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca nu este o "bacterie" ci o levura, adica o "ciuperca". Ar fi bine, totusi, sa va vada un dermatolog.
0
07-11-2007, ora 00:00
simonasimona
Nu este medic/terapeut
simonasimona
Multumesc pentru raspuns. Ciuperca banuiesc si eu, am gresit cand am scris bacterie. Mi-am facut timp dupa programul de lucru si m-am programat la un dermatolog. Multumesc inca o data.
0
24-05-2011, ora 16:02
camyely
Nu este medic/terapeut
camyely
buna ziua.numele meu este camelia.soacrei mele i-au aparut de vreo 2 ani niste pete albe pe maini fata si corp si se extind pe masura ce se enerveza.c ar putea fi?si ce tratament ii recomandati?
0
10-06-2011, ora 12:23
osman2like
Nu este medic/terapeut
osman2like
Buna ziua!numele meu este marius.acum jumatate de an mi-a aparut o pata alba mica pe organul genital care mai tarziu sa extins si mi-au aparut si altele mai micute in jurul primei pete.acum o luna de zile mi-au aparut niste pete micute in zona degetelor chiar langa unghii, nu la toate degetele si 2 pete micute pe mana dreapta imediat dupa terminarea degetelor.am fost la dermatolog care sa uitat doar la maini si mi-a zis ca nu-i sigur dar sar putea sa fie vitilingo.si sa ma dau cu vitix gel si iau vitix comprimate, lucru pe care l-am facut cu expunere solare 30 min dimineata pt ca asa mi sa recomandat binenteles doar la maini, petele de pe maini acum au inceput sa aiba un aspect rosiatic.petele de pe organul genital nu sau schimbat in nici un fel.vroiam sa stiu daca e normal si daca credeti ca e vorba de vitilingo in cazul meu, avand in vedere ca prima pata mi-a aparut iarna neavand nici o legatura cu expunerea la solara si ca parintii mei nu au avut vilingo deci nici o mostenire genetica in acest sens.o alta intrebarea ar fi legat de prospectul vitix gel care recomanda folosirea lui si in jurul ochilor, lucru pe care eu nu l-am facut pentru ca nu am nici o problema acolo.va multumesc pentru atentie si astept cu interes raspunsul dumneavoastra precum si cateva sfaturi practice.
0
25-07-2011, ora 22:43
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
Principalul semn al bolii vitiligo îl constituie apariţia pe piele a unor pete albe cu contur bine definit. Deşi orice regiune a corpului poate fi afectată de vitiligo, depigmentarea se produce în special pe organele genitale, la nivelul axilelor, pe zonele expuse la soare - mâini, picioare, faţă şi buze şi pe zonele supuse fricţiunii (genunchi).

http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=roq=cache:OJA1epHVybUJ:http://www.sanatateatv.ro/ghid-terapeutic/vitiligo/+pete+albe+pe+organul+genitalct=clnk


ESTE BINE TOTUSI SA CONSULTATI MAI MULTI DERMATOLOGI PENTRU A DEFINI DACA ESTE O CIUPERCA SAU VITILIGO, MERGETI SI LA UN LABORATOR SI SPUNETI SA VI SE RECOLTEZE DIN ZONELE AFECTATE, DACA ESTE O CIUPERCA SCAPATI CU CEVA CREME, DACA ESTE VITILIGO, EXISTA METODE MODERNE DE TRATAMENT.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •