pete albe pe campul vizual

15-12-2006
rory76
Nu este medic/terapeut
rory76
Am o problema cu lumina puternica, mai ales seara vad niste pete in campul vizual, ma dor ochii si ma ustura. Nu mai suport calculatorul, televizorul...Ce sa fac? Efectiv mi se face rau de frica, si incep sa transpir, sa am senzatii de voma cand mi se intampla chestia asta cu petele. poate fi o tumoare pe creier? fiti sinceri cu mine, va rog! Multumesc!
1 comentarii
0
15-12-2006, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Si pe mine ma deranjeaza calculatorul, ma ustura ochii rau cand stau chiar o jumatate de ora. Doctorita mi-a dat sa iau vitamina a forte 10 zile pe luna, cateva luni la rand. Lucrasem si goblen marunt si mi-a interzis. Si pe mine ma deranjeaza usturimea, calculatorul si televizorul sunt oarecum nocive pentru ochi asa ca este normal sa ne doara ochii sau sa avem alte simptome. Cat despre tumoarea la creier este exagerata spaima dumneavoastra, greata vi se face de frica, de la nervi, probabil aveti sistemul nervos sensibilizat de la stress sau oboseala.
Mergeti la oftalmolog ca sa va linistiti. Vorbiti si cu un psiholog bun care sa va invete cum sa nu mai intrati in panica. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.