pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente

13-05-2009
mirelutza_87
Nu este medic/terapeut
mirelutza_87
Buna ziua! De vreo 2 ani, imi apar niste pete albe pe piele. Initial, mi au aparut doar pe picioare, dupa care au aparut si pe maine, chiar si pe degete. Tin sa mentionez k nu sunt permanente, cateodata nu am deloc, iar deodata incep sa apara, nu cred k apar de la stres sau mancare., deoarece apar dimineatza dupa ce ma trezesc, inainte sa mananc ceva si nu sunt stresata. Am fost la 2 medici dermatologi si mi a spus k am circulatia sangelui "proasta", mi au dat Cal C Vita si degeaba, tot apar, cred k e ceva din interior. Acum astept si analizele la sange, sper sa se gasesca o rezolvare. Va multumesc! Astept un rapuns!
6 comentarii
0
13-05-2009, ora 16:11
adicu
Nu este medic/terapeut
adicu
daca sunt mici pot sa fie de la tiroida
0
13-05-2009, ora 16:29
mirelutza_87
Nu este medic/terapeut
mirelutza_87
Da, sunt micutze, mult mai mici decat unghia de la degetul mic. Multumesc pt rapuns, am sa ii spun si doctorului cand ma duc dupa analize!
0
28-03-2011, ora 21:57
lexxaM
Nu este medic/terapeut
lexxaM
buna seara..aceeasi problema o am si e..am 17 ani si de vreo3-4ani am aceasta problema cu petele albe ce apar si dispar..la inceput le aveam doar jos pe picioare..dupa aceea au inceput sa se extinda si deasupra de genunchii..am observat ca se vad foarte tare cand ma epilez, cand fac baie cu apa fierbinte, cand stau mult in picioare sau cand am picioarele obosite..am incercat cu masaje dar degeaba..insa ce am descoperit ca dupa ce fac baie sau dus ultimu jet de apa sa fie cu apa rece si nu se vad..daca cineva se confrunta cu aceasta problema si a descoperit ceva impotriva acestor pete sa ma anunte pe muresan_alexxa va multumesc:)
0
09-09-2012, ora 20:35
Mitzaa
Nu este medic/terapeut
Mitzaa
E cam tarziu dar ma confrunt cu aceeasi problema si imi cam fac griji!! Imi puteti spune daca ati aflat care era cauza ? Si poate si mai multe detalii?! Va multumesc anticipat si sper sa primesc un raspuns.
0
11-09-2012, ora 17:53
mirelutza_87
Nu este medic/terapeut
mirelutza_87
In urma analizelor de sange mi s a pus diagnosticul de anemie feripriva, iar din cauza lipsei de fier nu mi se oxigeneaza sangele si se formeaza acele pete. Am facut tratament cu tardiferon, dar petele tot le am (se pare ca nu retin fierul in organism). O sa mai consult si alti medici si daca mai aflu ceva va anunt.
O seara buna!
0
12-09-2012, ora 08:23
Mitzaa
Nu este medic/terapeut
Mitzaa
Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •