pete mici rosii pe maini si picioare

16-07-2010
moniksandu
Nu este medic/terapeut
moniksandu
buna ziua, mi-au aparut niste pete mici rosii pe maini si picioare, mai exact pe palme nu pe brate si pe laba piciorului. eu le-am observat in urma folosirii clorului, se poate sa fie din cauza aceasta? nu ma manaca, nu au lichid, pur si simplu sunt inestetice
1 comentarii
0
16-07-2010, ora 14:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-ră/d-nă Monika, acele pete pot fi generate de folosirea clorului fără mănuşi de protecţie. Şi, totuşi, dacă veţi observa că ele persistă în timp, că nu vor dispărea, în condiţiile în care dvs. nu veţi mai folosi clorul fără protecţia adecvată, vă rog să consultaţi un medic dermatolog.
ATENŢIE! Evitaţi folosirea clorului! Inhalarea vaporilor de clor sau pătrunderea clorului, în organismul dvs., şi prin alte modalităţi decât inhalare, vă poate afecta grav atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Vă rog să fiţi foarte precaută când lucraţi cu substanţe periculoase.


Sugestie: Tamponaţi-vă petele cu puţin ulei de măsline extra-virgin de 3 ori pe zi, timp de 7 zile, în mod consecutiv. Uleiul de măsline extra-virgin va grăbi procesul de estompare al petelor.
.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.