pete pe piele.

16-09-2005
GabrielSadness
Nu este medic/terapeut
GabrielSadness
Salutare tuturor.Am o rugaminte mare.Matusa mea preferata are o problema de vreo 3 luni. Au inceput sa-i apara un fel de pete pe piele. Pe langa faptul ca mananca foarte tare, se mai si extind si parca pielea din jurul lor se usuca...petele nu sunt uniforme si dupa anumite controale la medici, s-a stabilit sau ma rog i s-a spus ca e un fel de iritatie de la produse chimice sau alte produse si i s-au dat o groaza de medicamente...in mare parte unguente si solutii pentru uz extern...Solutiile au atenuat un picut mancarimea dar petele nu au disparut.Ba mai mult i s-a recomandat tot de catre medic si tinctura de IOD care mai mult rau i-a facut pielii decat bine...Matusa mea are 33 ani...Stie cineva ce-r putea fi petele alea.???Sau poate un unguent, tratament, ceva??? MULTUMESC din suflet.
11 comentarii
0
28-09-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Din descrierea dv. nu pot sa-mi dau seama ce poate fi, cu atat mai mult cu cat dermatologia nu este specialitatea mea. Eu v-as sfatui sa consultati un alt dermatolog; controlul clinic nu poate fi inlocuit nici in zilele noastre si de cele mai multe ori nu se poate pune un diagnostic "pe nevazute", cu atat mai putin stabilirea unui tratament.
0
09-01-2007, ora 00:00
elenana
Nu este medic/terapeut
elenana
sufar si eu din cauza aceleiasi probleme pe maini si acelasi rezultat l-am avut in urma tratamentelor date de diferiti medici dermatologi, problema mea este ca pe langa faptul ca ma mananca mainile si se usuca pielea devin si foarte dureroase deoarece la incheieturi imi crapa si imi curge sange, te rog daca aflii vreun tratament scriel pe forum.bafta.
0
10-01-2007, ora 00:00
GabrielSadness
Nu este medic/terapeut
GabrielSadness
Elenana...pana la urma problema matusii mele s-a rezolvat...intr-un fel sau altul...tot ii mai apar dar foarte putine...si foarte rar...odata la cateva saptamani si cate un punct doua..Problema ei era pe plan psihic.Si i-a dat un medic niste pastile si niste unguente...nu imi mai amintesc pentru ca e cam mult de atunci.Daca ai probleme...psihice...adica..intelegi tu, dureri sufletesti...te macini, te consumi...traiesti intr-un mediu neadecvat psihic, etc...probabil ca de la asta e problema.Daca nu...atunci am sa vorbesc cu matusa mea sa vad ce i-a spus...sa imi aminteasca.Be strong and it will all end well.Multa sanatate
0
03-09-2010, ora 13:29
lucyan_yan
Nu este medic/terapeut
lucyan_yan
domnule doctor,
va rog frumos sa ma ajutati...eu momentan sunt in spania si am fost aici la medic si nu prea mi-a dat mare lucru.
sa va spun cum s-a intamplat.
pana duminica nu am avut niciun simptom, sambata am fost la mare am intrat putin in apa cam 15 minute ptca era cam racoare afara apoi m-am relaxat pe plaja.duminica dimineata am inceput sa am senzatii de voma, am si vomitat pana la urma, apoi febra intensa nu-mi puteam reveni deloc si o durere in spate foarte insuportabila in care nu-mi gaseam nicio pozitie comoda. duminica noaptea din cauza acestei durei nu am putut dormi am reusit pana la urma sa dorm vreo 3 4 ore ca mi-a dat mama un ibuprofen si m-a mai lasat. luni dimineata am avut parte de o mare surpriza eram plin de pete cu exceptia fetei. petele erau de culoare rosiatica micute asa iar pe picioare aveam niste puncte asa ca si cand as fi fost intepat cu siringa, inclusiv in talpa, nu ma mananca dar ma dor atunci cand apas pe ele.in afar de asta pe gamba stanga si nu numai am niste bube de parca m-as fi julit nu sunt mari, e ca si cum m-as fi lovit in ceva si akuma se trece. de lovit nu puteam sa ma lovesc in acelasi fel in acele zone. am luat pastilele alea polaramine se numesc ideea e ca mai imi apar din cand in cand numai pe picioare ca niste cosuri infundate ce imi dau durere musculara in zona respectiva.va multumesc anticipat am si niste poze dar nu stiu unde sa le trimit ca sa le vedeti...poate ma indrumati dumneavoastra.doctorul mi-a zis ca e posibil sa fi fost vreo insecta sau ceva in apa...
0
17-02-2011, ora 12:17
aoprea
Nu este medic/terapeut
aoprea
Buna ziua.Am un copil in varsta de 12 ani si are pistrui.imi spune mereu ca nu ii plac. Am folosit diverse creme dar niciuna nu a fost de ajutor.Ce fel de crema as putea folosi sa lotiune, macar sai mai putem diminua putin.Va rog sa-mi raspundeti, nu stiu ca a mai fac.VA MULTUMESC!
0
23-04-2011, ora 00:27
Bolnavu
Nu este medic/terapeut
Bolnavu
Salutare tuturor.Ma confrunt cu o problema cam de 1 luna.Mi-a aparut ceva la deget si nu prea stiu ce e.Am fost la un chirurg vroia sa ma taie in zona aia..dar nu prea era sigur nici el.zicea ceva de un NEG..nu prea am fost sigur de el si am decis sa mai investighez eu.O sa merg si la un dermatolog dar pana atunci va cer si voua parerea.O fii vorba de un neg?Crescut sub unghie?Va pun o poza ca sa vedeti despre ce e vorba.Nu ma doare nu nimica, dar e deranjant.Prima oara a fost mai mare, am facut si puroi, dar a tercut.
http://img852.imageshack.us/i/dscn0900f.jpg/
0
06-05-2011, ora 00:14
@ELA
Nu este medic/terapeut
@ELA
ELENANA DACA CUMVA MAI INTRI PE ACEST SAIT TE ROG SPUNE-MI CU CE TE-AI TRATAT.AM ACEEASI PROBLEMA.sufar si eu din cauza aceleiasi probleme pe maini si acelasi rezultat l-am avut in urma tratamentelor date de diferiti medici dermatologi, problema mea este ca pe langa faptul ca ma mananca mainile si se usuca pielea devin si foarte dureroase deoarece la incheieturi imi crapa si imi curge sange, te rog daca aflii vreun tratament scriel pe forum.
S-AU POATE STIE CINEVA.MULTUMESC
0
06-05-2011, ora 11:14
elenana
Nu este medic/terapeut
elenana
draga @ela nu am gasit inca nici un remediu definitiv pentru aceasta problema, dar pentru moment, tratamrnt de scurta durata este dermovate gel sau crema, sunt bune ambele.
0
06-05-2011, ora 19:35
@ELA
Nu este medic/terapeut
@ELA
MULTUMESC.ELENANA.Eu marti ma duc din nou la dermato ca imi iese si la coate si genunchi desi mi frica ca dupa ce am mai studiat problema cred ca e psoriazis.Am citit ca se face si pe baza de stres si este o boala cronica.Sper sa nu fie dar e singura cauza pe care am gasit-o.
0
25-06-2017, ora 00:31
Andrei.Andressa
Nu este medic/terapeut
Andrei.Andressa
Bună ziua! De ceva timp mi-a apărut o mica pata pe burta. Eu nu am băgat de seama și tot sau extins pe o suprafață mai mare. Eu am început sa dau cu iod pe ele. Iodul mă ajuta cu ceva ? "Am dat doar odată și da dacă e bine sa dau în continuare as vrea un răspuns.
0
04-07-2017, ora 04:09
denisuca edi
Nu este medic/terapeut
denisuca edi
buna ziua am un baietel de 4 ani jumate care mia facut o alergie puternica de la pateu, in prima zi au fost cateva pete rosii pe picioare si a doua zi sau mutat in cap, pe fata, spate si am ajuns internata la spital unde i se face tratament intravenos plus i se da gluconat de calciu pe gurita. problema mea este ca nu vad nicio schimbare copilul arata groaznic cu petele alea pe fata si corp si tot mai are mancarimi la 2 zile de tratament. credeti ca e ok???? iam dat si cu advantan milk dar degeaba. va rog sami raspundeti sunt disperata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •