pete rosiatice pe corp

10-03-2010
esty_esty19
Nu este medic/terapeut
esty_esty19
Bunä ziua!Fetitei mele de 3ani si 8 luni i-au iesit pete rosiatice pe corp, care apar si dispar, a avu mainile si piciorele de la incheieturi umflate dar sau dezumflat..Inainte de asta i-am dat antibiotic cefaclor prescris de dr dupä care i-au iesit petele.Am fost la dr ia dat o injectie cu cortizon si un supozitor prednison dar de o säptämanä nu-i dispar petele le are si pe fatä, pleoape si o dor.I sa luat analiza de sange pentru testul de alergie dar rezultatul vine mai tarziu.Ce sä fac pot sä o trimit la grädinitä sau nu, si dacä este alergie in cat timp dispar petele.Vä multumesc anticipat.
1 comentarii
0
12-03-2010, ora 21:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Fetiţa dvs. a făcut alergie la antibioticul pe care i l-aţi administrat, cum de altfel aţi conştientizat/observat. Ar fi indicat să nu o trimiteţi la grădiniţă, pentru a-i reduce stresul care există din cauza suferinţei (dacă se simte mai bine la grădiniţă decât acasă, o puteţi trimite; se va mai deconecta de la durerea produsă de erupţii).
Pe acele pete o puteţi tampona cu Dermogent (de 3 ori pe zi; citiţi prospectul), iar intern, o poate ajuta, pe fetiţa dvs., ceaiul de trei fraţi pătaţi (Viola tricolor), maxim 100 de ml pe zi, divizat în două, administrat cu 30 de minute înainte de masă (este un excelent antialergic). O linguriţă de plantă la 100 de ml de apă clocotită, în acest mod se poate prepara. Lăsaţi infuzia acoperită timp de 15 minute, apoi o strecuraţi şi, după tot acest timp, va putea fi consumată.
Petele vor dispărea în funcţie de gravitatea alergiei şi de răspunsul organismului la medicaţie.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
Dumnezeu să vă binecuvânteze.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul