pete rosii

28-10-2010
lorena30
Nu este medic/terapeut
lorena30
BUNA ZIUA! daca puteti sa ma ajutati cat mai repede cu un raspuns, este o problema urgenta: dimineata, cand m-am trezit, am observat pe picioare si putin pe burta, niste pete rosii, care ma mancau. Pe timp ce am inaintat in ziua, aceste pete s-au marit, s-au accentuat si s-au intins si pe mana. Mancarimile in continuare persista. Petele sunt destul de mari, usor aspre la pipait si se intind acum cam pe tot piciorul, burta si partial pe maini. Ce sa fac? Sa merg la urgente? Sunt disperata, caci sunt mamica unei fetite de 1 an si sunt singura acasa. Imi este frica sa nu fie ceva contagios. Va multumesc!
4 comentarii
0
28-10-2010, ora 19:05
lorena30
Nu este medic/terapeut
lorena30
Dupa cateva ore, tot nicio schimbare. Am observat ca pielea se face tot mai rosie si ma mananca mai tare imediat dupa ce mananc. Mai mult, parca si pielea de pe fata a inceput sa ma manance, la fel si buzele. Temperatura nu am, insa senzatia de usturime si mancarime a buzelor este identica cu cea de la temperatura.
0
02-11-2010, ora 21:39
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil aveti o urticarie!
Mergeti la medic nu pentru ca sunteti contagioasa, ci pentru ca aveti nevoie de tratament!!
0
12-11-2010, ora 18:40
lorena30
Nu este medic/terapeut
lorena30
Va multumesc pentru raspuns. Am fost intre timp la medic, mi-a spus ca este o toxiinfectie alimentara si mi-a dat tratament. Problema este urmatoarea: nu am urmat tratamentul, pentru ca trebuia sa intarc fetita ( chiar daca are un an, inca o alaptez). In locul tratamentului prescris de medicul respectiv am luat clorocalcin. Mi-au disparut petele in vreo trei zile, acum nemaiavand nimic. As vrea sa stiu daca fetita mea a avut de suferit in vreun fel, adica daca infectia mea s-a transmis fetei in vreo masura prin alaptare? Atunci nu am observat nimic, fata a mancat san fara probleme, insa as vrea sa stiu pentru cultura mea generala. Va multumesc anticipat!
0
14-11-2010, ora 18:29
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu ati transmis nimic fetitei!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •