pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului

101 comentarii 1 2 3 4
0
08-04-2015, ora 15:39
sorinel12
Nu este medic/terapeut
sorinel12
ma scuzati ca amtrimis de 3 ori
0
19-07-2015, ora 14:40
Tepes30
Nu este medic/terapeut
Tepes30
Buna ziua
Domnule doctor am si eu o intrebare
De vreo doua zile mi-a aparut pe capul penisului niste bubiţe foarte mici roşii si ma mananca foarte tare
Ce imi recomandaţi ?
Dar daca se poate ceva Naturist pt ca momentan nu sunt in tara si nu pot cumpara de la farmacie unguentul recomandat mai sus
Astept un raspuns cat se poate de repede pt ca e insuportabil
Va mulţumesc
0
11-08-2015, ora 03:05
Mariancrt
Nu este medic/terapeut
Mariancrt
Buna ziua. Mi-au aparut niste pete rosii pe capul penisului, in zona inferioara s-au unit si au format o pata mai mare. Aceste pete nu sunt proeminente si am doar o mica senzatie de mancarime la masarea coroanei glandului. Am mai avut in trecut mici puncte rosii pe gland, am crezut ca era vorba de o iritatie ele nefiind prezente zilnic, dar aceste pete rosii nu au disparut dupa 4 zile...va rog sa ma ajutati cu un sfat. In prezent urmez un tratament la stomac cu ospamox si klabax, va rog sa mi spuneti daca acele pete pot fi influentate de acest tratament. Multumesc frumos
0
18-11-2015, ora 13:53
mihaimihai80
Nu este medic/terapeut
mihaimihai80
Buna ziua. Ca si ceilalti de mai sus, mi a aparut in partea dreapta a capului penisului o pata ovala de culoare caramizie sa zic.Imi da o senzatie aiurea, stiind ca e prezenta acolo, nu stiu daca e mancarime, ca nu ma scarpin la ea.Cu cateva zile mi a facut o persoana sex oral. Sa fi aparut datorita acelui sex oral? in rest arata bine tot organul si urina e normala..Ce asi putea face?Ce-mi recomandati.?
0
09-02-2016, ora 20:09
Vladjrr
Nu este medic/terapeut
Vladjrr
Buna seara domnu doctor. Am si eu o problema.De un an au aparut pe inelul penisului niste bubite albe nu am usturimi, nu ma mananca doar ca miroase neplacatu. Ar trebui sa ma ingrijorez ?este ceva grav? ce ar trebui sa fac?
0
15-03-2016, ora 16:49
Sebastian sebi
Nu este medic/terapeut
Sebastian sebi
Am si eu o intrebare. Dupa ce am facut sex cu partenera la vreo 2zile a inceput mancarimi ale penisului cat si afara atat si in interior plus un lichid... ce pot face?
0
08-07-2018, ora 15:49
Injector
Nu este medic/terapeut
Injector
Aceeasi problema o am si eu ca si cei de mai sus... după un contact sexual neprotejat atât normal cat si oral adica cu acea persoana am avut mai multe contacte sexuale in ultimul timp si de la un timp am realizat ca apare o mancarime pe capul penisului si la baza acestuia plus o secretie alba... inițial am crezut ca poate fi o iritare ori ca poate fi din cauza ca făceam câte 2...3 partide pe noapte dar acum a inceput sa se extindă spre interiorul penisului si va dati seama ca devine foarte jenant atunci cand urinez... problema grava e ca acum 3...4 zile am plecat din românia si ma întorc peste o lună...nu stiu ce poate fi mai exact si imi fac griji... poate fi ceva grav ?
0
08-07-2018, ora 16:01
Injector
Nu este medic/terapeut
Injector
Mentionez ca la inceput a apărut pe pielea penisului...s-a format ca un guler iritat
0
05-08-2018, ora 22:02
gagaryiulian
Nu este medic/terapeut
gagaryiulian
Buna ziua ma confrunt si eu cu o problema de acest gen am mancarimi pe capul penisului si mai mari sunt mancarimile pe care le am deasupra penisului in zona pubiana uneoeri miapar mici puncte rosii ca o iritatie uneori am zis ca este iritatie din cauza ca ma rad si am stat o perioada destul de indelungata fara sa ma mai rad degeaba tot ma manca, dupa ce imi fac duc o perioada nu stiu sa zic cam o ora mai imi trec mancarimile, mi sa mai intamplat sa vad uneori la baza firului de par mici pungi albe ca de puroi am fost la o gramada de medici miau dat tot felul de unguiente sau medicamente cum ar fi clotrimazol, nidlofor amestecat cu un alt unguient, travogen, bicarbonat, o solutie preparata in laborator etc degeaba nu stiu ce sa mai fac ca numi trece ma confrunt cu aceasta problema de cativa ani unii medici dermatologi miau spus ca as fi luat nu stiu ce prin contact sexual mai de mult am fost si la urolog cam acum 2 ani si mia gasit ca as avea o infectie urinara pe atunci ma si urinam cam des plus aceste mancarimi vas fi foarte recunascator daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat sau un tratament ca nici nu stiu la ce medic sa ma mai duc si ce ma mai deranjeaza este faptul ca nicun medic dermatolog la care am fost nu mia facut niciun fel de analiza ma pune sa ma dezbrac se uita un minut si gata da o reteta
0
02-01-2019, ora 19:18
Alex1736
Nu este medic/terapeut
Alex1736
Buna ziua am si eu aceiasi problema tot cu pete rusii si secretie albicioasa pe cap si acum nu pot da pielea ca mi se crapă si ma ustura..ce as putea sa fac ?
0
13-02-2019, ora 01:04
Andrei45
Nu este medic/terapeut
Andrei45
Domnule doctor...acum 2 saptamani am intretinut relații sexuale cu o prietenă, după 2 zile a inceput sa am niște mâncarimi ușoare, pe capul penisului sa mi se faca coajă și imi iese o secreție gălbuie plus un miros neobișnuit si foarte neplăcut...ajutați.mă va rog cu un sfat (in 2 zile plec din țară)
Adaugă un comentariu / răspuns
101 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •