Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse

29-07-2009
marian5364
Nu este medic/terapeut
marian5364
buna ziua...am si eu o problema..ieri mi-au aparut niste petii rosiatice pe piele. pe abdomen, spate, maini si putin pe coapse. petele se accentueaza dupa dush. nu am mancarimi sau alte simptome. am 15 ani. peste cateva zile voi merge la dermatolog dar pana atunci dumneavoastra ce imi puteti spune ??
4 comentarii
0
29-07-2009, ora 23:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iti pot spune un singur lucru: cand apar pete pe corp apar din cauza la intoxicatia ficatului si asta inseamna ca orice medicament chimic sau crema cu chimicale va creea probleme si mai mari !!!
Solutia cea mai inteleapta este sa iti cureti ficatul cu remedii naturiste, cu ceaiuri si sa consulti un medic naturist sau unul homeopat. Medicina ortodoxa nu are ce sa-ti dea decat medicamente chimice...
0
13-08-2009, ora 11:56
victorelus
Nu este medic/terapeut
victorelus
buna ziua,
am o problema si va rog mult daca puteti sa ma ajutati.
zilele acestea mi-au aparut o iritatie pe piele, intre picioare, linga organele genitale. sunt parca niste bube mici, mici si rosiatice. nu am mincarimi sa spun atit de mari. dar asa cite odata insa nu acute. nu am avut relatii sexuale in ultimul timp, asa ca nu prea imi dau seama ce ar putea fi ? poate ciuperca sau o micoza ? insa am schimbat putin clima si conditiile de traii. acuma sunt la varsovia. daca m-ati putea ajuta cumva ori cu un sfat, ori cu careva denumiri de medicamente. va multumesc
0
21-08-2009, ora 19:37
carmen marya
Nu este medic/terapeut
carmen marya
buna ziua.am o problema in legatura cu niste pete rosii.intai au aparut pe piciore pana la genunchi apoi sau extins...dupa cateva zile miau aparut pe spate, abdomen, maini...dar nu sunt asa vizibile cum sunt pe picioare.va rog mult.puteti sami dati un sfat?
va multumesc
0
21-08-2009, ora 21:52
marian5364
Nu este medic/terapeut
marian5364
carmen exact asta am avut si eu. petele trec singure, fara tratament in vreo doua saptamani. cel putin la mine asa a fost.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •