piatra si paradontoza

20-08-2007
giulia
Nu este medic/terapeut
giulia
De vreo 10 ani nu am mai mancat pe partea dreapta si din cauza asta toate pe maselele din aceasta parte mi s-a depus multa piatra.
As dori sa stiu daca mai pot fi salvati dintii si maselele sau trebuie scosi si pusi altii. Din partea stanga am observat ca depu
1 comentarii
0
28-08-2007, ora 00:00
daciadentalclinic
Identitate neconfirmată
daciadentalclinic
Nu, bineinteles ca nu trebuie extrasi dintii doar pentru faptul ca ti s-a depus mult tartru (piatra) pe ei. Doar daca sunt foarte cariati, cu infectii mari, si nu se pot salva prin nici o metoda (tratament de canal/ interventii chirurgicale) atunci vor fi extrasi.
Depunerea tartrului doar pe o parte apare cand, datorita durerii, evitam sa mancam pe partea respectiva o perioada mai lunga de timp. Sfatul meu este sa mergi la un stomatolog, sa ti se faca un detartraj si un periaj; apoi ti se explica situatia in care se afla dintii tai : daca necesita alt tratament si care anume.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul