Picaturi din samburi de grapefruit-minune a naturii!

26-02-2009
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Extractul din sâmbure de grapefruit Biosept se obţine printr-o metodă originală, practicată de milenii de indienii din Brazilia. Este un produs antibacterian si antifungic.

Substanţa antiseptică obţinută - având o eficienţă de 100% - neutralizează perfect efectele agenţilor patogeni. Substanţa s-a dovedit eficientă în cazul a peste 60 de feluri de bacterii şi 20 de feluri de ciuperci (de ex. Candida albicans, chlamydia, salmonella, staphylococcus). Extractul din sâmbure de grapefruit are un conţinut deosebit de ridicat de substanţe active (50 %), nu prezintă nici un fel de efecte secundare, este aplicabil pe orice parte a corpului, într-un singur cuvânt este un antiseptic cu adevărat eficient.

Extractul se obţine din grapefruit brazilian, printr-o metodă braziliană - procesul de fabricaţie desfăşurându-se în SUA - rezultatul fiind un antioxidant bogat în flavonoizi, cu efect bactericid şi fungicid.

Preparatul stimulează regenerarea celulelor şi are efect antioxidant, fiind un supliment nutriţional eficient în lupta împotriva virusurilor şi fungicidelor!

În viaţa de zi cu zi, ne întâlnim din ce în ce mai des cu infecţii cauzate de virusuri, bacterii şi fungicide, acestea constituind tot mai frecvent sursa de bază a apariţiei unor boli grave. Acest extract simplu ajută la prevenirea acestor boli, iar dacă răul s-a produs deja, ajută la regenerarea celulelor în faza postoperatorie! Iată câteva exemple: tumori în stadii de început, gripă, infecţie Salmonela, onicomicoza, candida, infecţii cu ciuperci ale pielii, infecţii intestinale bacteriene, etc. Administrarea extractului după operaţii ajută la regenerarea mai rapidă a celulelor, precum şi la consolidarea mai rapidă a sistemului imunitar!
Efectele extractului:

* Are un efect antioxidant puternic - neutralizează radicalii liberi.
* Foarte bun pentru candica sistemica si orofaringiana.
* Are efect antidepresiv.
* Îmbunătăţeşte şi împrospătează circulaţia sanguină.
* Facilitează şi îmbunătăţeşte aprovizionarea organismului cu oxigen.

* Întăreşte şi facilitează funcţionarea organelor interne, în special procesul de dezintoxicare a ficatului şi a rinichilor.
* Facilitează descompunerea colesterolului.
* Favorizează cu cel puţin + 50% asimilarea fierului din alimente.
* Întăreşte sistemul imunitar.
* Reduce influenţele nocive ale stresului.
* Sprijină metabolismul hormonilor.

* Se utilizează pentru dezinfectarea nasului şi a gâtului, în cazul simptomelor de gripă, răguşeală, dureri de gât, şi de inflamaţia laringelui.
* Se recomandă să fie folosit pentru uz extern în caz de inflamaţie foliculară, rană tăiată, erupţie de piele, zona zoster, eczemă, papile, ciuperca pielii, mătreaţă şi păduche de cap.
* În caz de probleme stomacale, intestinale: diaree, în caz de micoză, în afară de acestea, stimulează pofta de mâncare şi digestia, ajută la refacerea florei intestinale normale.
* Amestecat cu creme, este un remediu eficient împotriva eczemei, herpesului, coşurilor, erupţiilor de piele care au la bază diferite infecţii.
* Este la fel de eficient în prevenirea transpiraţiei picioarelor şi în dezodorizarea organelor intime.

* Dă rezultate excelente şi ca dezinfectant folosit în gospodării: la spălarea alimentelor, legumelor, cărnurilor, la efectuarea curăţeniei în casă, la dezinfectarea sistemelor de climatizare, a frigiderelor, a piscinelor, a fântânilor arteziene de casă, a camerelor pentru bolnavi, pentru împiedicarea mucegăirii, la spălare pentru dezinfectarea hainelor.

http://www.vitaking.ro/produse-promotionale/picatruri-din-samburi-de-grapefruit-33ml.html

Il puteti achizitiona din orice alta parte, eu de aici il iau si numai aici l-am gasit!
21 comentarii
0
27-02-2009, ora 00:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)) Super interesant si folositor!!Cand voi comanda din nou sulforaphanul, o sa trec pe lista si acest produs!!
Te pup Nick
4
27-02-2009, ora 15:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
;))))))))))) Buna!
Da, este foarte bun, asta pentru ca este facut din samburi nu din fructul propriu zis, care, dupa cum stii, are unele efecte negative la nivelul absorbtiei unor substante din intestinului subtire.

Eu deja l-am luat...ti-am luat-o inainte si l-am comandat impreuna cu sulforaphanul. Are un gust foarte amar, dar este fantastic de bun...aveam o mica iritatie pe limba din cauza faptului ca am tinut (supt) mai mult timp in acelasi loc o pastiluta cu vitamina C pura, nu mai am nimic, mi-a trecut in cateva ore. Se consuma numai diluat (10 picaturi intr-un pahar cu minim 100 ml de apa plata sau de izvor, dar curata microbiologic, nu cu clor si alte minuni prin ea; de 2-3 ori pe zi).

Cu sulforaphanul ma descurc foarte bine. In prima zi am luat doza foarte mare (8 cps), iar acum iau 4 (2dim., 2 seara) si-mi merge de minune, plus ca parca sunt foarte revigorat...daca nu as fii empatic, nu as avea nici o problema!

Pup si eu Jackie...;))
0
27-02-2009, ora 16:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ma bucur tare mult ca sulforaphanul face minuni si la tine!!Eu chiar ma gandeam zilele astea daca sa maresc doza sau nu, la 3 sau 4 cps/zi...Tu ce zici?
Pupici
4
27-02-2009, ora 17:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, poti fara frica, nu ti se intampla nimic, crede-ma!
Eu la 8 cps, am avut 10 minute o stare de ameteala, cateva crampe si atat...am mai gasit pe net un produs din Luxemburg. O singura capsula contine 1500 mcg si profesionistii nutritisonisti recomandau 3 cps pe zi, adica 4500. daca stai sa calculezi, descoperi ca 3 cps din Luxemburg, echivaleaza cu 11 si putin de Sulforaphan din Sua, deci...
Poti sa iei fara frica...era mai grav daca cresteai doza de antibiotic, medicamente ORIBILE...poate ajung Ministrul Sanatatii, ca fac o campaniei negativ de or sa scada vanzarile cu 90%. promovez "naturalismele"...glumesc, nu am cum sa ajung, eu voi ajunge mare cantaret international!

O zi buna! pup
0
27-02-2009, ora 18:40
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)) Stii vb aia, niciodata sa nu spui niciodata!!Parca vad ca pleci in SUA pt o treaba si ajungi prin ministerul sanatatii ;)))))))))))))
Din seara asta o sa iau si eu 2 cps odata, sa vad ce iese ;)))
Merci Nick!!Esti un dragut!!
Pupic
0
28-04-2010, ora 16:48
imary
Nu este medic/terapeut
imary
Hristos a inviat !
Ati citit articolul : http://www.vitaking.ro/stiri/de-ce-nu-vi-s-a-dezvaluit-adevarul-despre-vitamina-d.html ?
4
28-04-2010, ora 19:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Adevărat a înviat, Imary!

Vă mulţumesc pentru înştiinţare. Tocmai am preluat integral articolul şi l-am publicat pe acest forum :)
Să fiţi binecuvântat/ă. Numai bine!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
29-04-2010, ora 17:41
imary
Nu este medic/terapeut
imary
Hristos a inviat!
Mi-am comandat si eu picaturi din samburi de grapefruit. Am luat ieri 10 pic. in apa si astazi 10. Si ieri si azi am avut o durere puternica de cap. Este posibil sa fie de la acestea?
De exemplu, eu nu pot lua ginkgo biloba. Imi da dureri de cap. Am inteles ca este posibil (pt.ginkgo biloba), produce vasodilatatie si la unele persoane poate da cefalee pe acest fond.
Sa incerc cu picaturi mai putine si sa cresc treptat ?
Acolo unde scrie "candica sistemica" este candida? Am luat cateva zile un antibiotic care am inteles ca e f.puternic si cred ca m-am ales si cu candida.
0
29-04-2010, ora 19:50
imary
Nu este medic/terapeut
imary
Si inca o intrebare:
In legatura cu articolul despre vitamina D, iau acum, la recomandarea la medicului, Ca+vit.D (Ca-1000 mg si vit.D-100UI) - 1/zi.
Mai am o cutie de Vitamina D-400UI. Dupa articol, parca n-ar fi nici o problema sa suplimentez cu 1 cps.vit.D de 400ui. Ce parere ai?
4
01-05-2010, ora 21:10
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Adevărat a înviat, Imary!

Sâmburii de grapefruit conţin substanţe, care, printre altele, au şi efecte antidepresive. Efectul antidepresiv este, prin definiţie, efectul de stabilizare a unor neuromediatori (în principal). Stabilizarea acelor neuromediatori se poate solda şi cu cefalee. Extractul nu este indicat pentru persoanele cu hipersensibilitate sau idiosincrazie (intoleranţă), ca de altfel nici pentru persoanele care au ca şi medicaţie curentă, orice tip de medicaţie psihiatrică. Asocierea extractului din sâmburi de grapefruit cu un medicament psihiatric sau cu mai multe medicamente psihiatrice, se face cu multă prudenţă şi, mai ales, scăzând doza recomandată la jumătate. Dacă vă încadraţi în această categorie, ar fi indicat să reduceţi doza la jumătate. Dacă tot vor continua stările neplăcute, dicontinuaţi total administrarea extractului.

Candida sistemică este o infecţie fungică generalizată; o infecţie fungală determinată de o specie de candida (candida albicans, candida krusei, candida glabrata, etc.). Pentru a exista certitudinea că suferiţi de o astfel de infecţie, este indicat să vă faceţi o hemocultură (cultură fungi) şi, dacă se impune, o fungigramă. Tratamentul antifungic poate fi cel clasic (cu antifungice precum: fluconazol, ketoconazol, etc.) sau poate fi naturopat sau homeopat (formula candida, probiotice, ceai de gălbenele în combinaţie cu ciuboţica-cucului, candida CH, etc.)...

În ceea ce priveşte consumul de calciu+vitamina D, vă pot spune decât că, orice suplimentare, fie ea şi naturală, se face numai cu aviz medical. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant şi să-i cereţi aprobarea. Probleme pot să nu fie, dar pot să şi fie. Nu este bine să vă asumaţi un astfel de risc, pentru că riscul se poate concretiza în hipercalcemie. Consultaţi-vă cu medicul! Dânsul vă va da avizul şi în funcţie de analizele medicale curente.



Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
Cu multă plăcere şi respect,
Mr. Nick
0
01-05-2010, ora 23:37
imary
Nu este medic/terapeut
imary
Hristos a inviat!
Medicamente psihiatrice nu iau, doar ocazional, cate un bromazepam, desi am avut o perioada mai proasta. Am avut prin casa niste alprazolam si am mai luat cate unul, recunosc, de la mine putere, dar in ultimile doua saptamani nu am mai luat deloc, stiind ca nu este bun (da dependenta). Nu mai retin daca zilele cand am luat picaturile am luat bromazepam, dar din cate imi amintesc, cred ca nu. Medicamente de sinteza iau piafen mai des pentru ca am migrene.
Iau doar niste produse naturiste, ulei de canepa, pentru colesterol, ceai gastric, etc., passiflora partial, uneori ginseng rosu, dar cred ca le-am cam amestecat si s-au cam inmultit (de cateva zile luam un adevarat "cocteil") si de o zi le-am redus, am ramas doar cu ca+d, redigest, brocoli (aciditate - urgenta!), spirulina, melatonina si cred ca raman pe atat. Vreo doua zile am luat argila pentru ca simteam ca sunt prea "incarcata", chiar si de la produse naturiste. Si, evident, am incercat sa iau si picaturile de grafefruit, dar cred ca trebuie sa mai aman cu ele, deja erau prea multe. Cine stie ce "combinatii" am mai facut, fara sa stiu. Mai astept si daca reiau cu samburii de grapefruit, am sa incerc cu doza scazuta.
4
02-05-2010, ora 17:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Adevărat a înviat, stimată d-nă!

Vă rog frumos, nu aveţi voie să luaţi atât de multe medicamente, fie ele şi naturiste. Combinaţiile complexe pot crea sinergisme nocive, unele dintre ele putând ajunge până la limita letalităţii. Faceţi tratamentele pe rând, fără a face abuz sau supracombinaţii; este spre binele dvs.!


Să fiţi binecuvântată!
Cu iubire,
Mr. Nick:)
0
04-05-2010, ora 15:36
imary
Nu este medic/terapeut
imary
Multumesc pentru raspuns. Asa este.
Am vazut mai demult o emisiune in care intr-adevar, cineva a decedat din cauza ca a luat doze prea mari de suplimente alimentare.
In legatura cu homeopatia, stii ca exista persoane care o considera nu prea "ortodoxa", de exemplu exista un articol aici : http://www.sihastru.net/mirem/crez_orth/umanism_homeopat.html ?
Multa sanatate si o zi buna tuturor!
4
04-05-2010, ora 20:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă, am citit şi eu un articol în care homeopatia era considerată ca fiind eterodoxă, dar nu ştiu cât şi cum este. La prima întâlnire cu duhovnicul meu, voi încerca să discut acest aspect. Sper să nu fie adevărată ipoteza - Homeopatia, o medicină eterodoxă.

Vă mulţumesc pentru articol!
Să fiţi binecuvântată cu multă sănătate:)


Cu iubire,
Mr. Nick
0
13-06-2010, ora 15:32
imary
Nu este medic/terapeut
imary
Intamplator, am intrat aici http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=144id_cat=29id_prod=42379anc=155785 unde Surface spune ca : " Samburii de grapefruit contin o toxina, ce-i drept, naturala, insa deloc sanatoasa ca cei mai multi samburi.
In majoritatea samburilor Dumnezeu a pus toxine care sa le pazeasca de a fi mancate de animale si cu multe alte scopuri.
Substantele continute pot duce la distrugerea anumitor bacterii insa intoxica organismul in acelasi timp.
Insa producatorii de suc de grapefruit s-au gandit cum sa valorifice si semintele si le vand ca extras "natural" cu un adaus f. toxic de benzethonium chloride, un antimicotic f. toxic. Aceasta toxina este antimicotica, insa omoara nu numai ciupercile (candida) ci tot ce intalneste.
In Elvetia sunt interzise astfel de extracte, pe buna dreptate, insa ele circula in multe tari. http://www.terressentials.com/truthaboutgse.html."
??
4
28-06-2010, ora 04:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

LUMEA în care trăim este TOXICĂ. GÂNDIREA noastră, a oamenilor, este TOXICĂ, deci...nu se mai poate vorbi despre o lume lipsită de toxicitate, de produse naturale, nici pe departe. Ne-am pierdut demult naturalitatea, pentru că am terfelit prin noroi tot ce s-a putut terfeli. Ne-am bătut joc de fiecare nanometru din planeta pe care trăim, am denaturat-o aproape în totalitate. Tragic, dar adevărat.
Cel mai bine ar fi să nu avem nevoie de medicamente, suplimente nutritive ş.a.m.d., dar...asta este.
Pentru d-nul Scarface, tot ce nu este homepat, cu siguranţă este şi toxic. Are dreptate în unele aspecte, dar în altele...în fine. Nu-mi permit să vorbesc despre dânsul în lipsa dânsului, pentru că, sinceramente vorbind, îl respect foarte mult, ca pe orice altă fiinţă umană, şi nu numai. Probabil are dreptate şi în acest caz, dar trebuie să ştiţi că în orice produs există un grad anume de toxicitate, care este mai mic sau mai mare.
Nu toate produsele, care conţin extract din sâmburi de grapefruit, au obligatoriu şi acel adaos extrem de toxic - benzethonium chloride, să fim serioşi. Mă bucur că în Elveţia au fost interzise!

.
" Samburii de grapefruit contin o toxina, ce-i drept, naturala, insa deloc sanatoasa ca cei mai multi samburi. In majoritatea samburilor Dumnezeu a pus toxine care sa le pazeasca de a fi mancate de animale si cu multe alte scopuri. "
- Există animale a căror hrană de bază este reprezentată chiar de o diversitate de sâmburi. Or conţine sâmburii nu ştiu ce toxine, dar organismul acelor animale secretă substanţe care neutralizează acele toxine, iar dacă nu o secretă, acele animale au la dispoziţie alte mijloace, care, Slavă Domnului, cel puţin reduc toxicitatea şi o aduc la un nivel care nu mai pune în pericol viaţa. De pildă, în jungla amazoniană trăiesc familii întregi de papagali Ara. Acei papagali consumă foarte mulţi sâmburi, dar consumă şi ARGILĂ. Ei, cu ajutorul creierului lor minion, ştiu foarte bine că au nevoie de argilă pentru a neutraliza toxinele din alimentaţie, tocmai de aceea o consumă de pe malurile unor lacuri aflate în zonă. Deci...Dumnezeu a creat o lume perfectă, dar noi, oamenii, ne-am bătut, ne batem şi ne vom bate joc de ea în continuare (m-am abătut de la subiect, dar am făcut-o cu un scop bine definit).
.


Mă voi documenta foarte serios cu privire la extractul din sâmburi de grapefruit. Sper să nu descopăr vreo "bombă"! Mulţumesc pentru atenţionare :-)
Toate cele bune!
Cu respect şi iubire,
Mr. Nick

P.S. - Încă nu am vorbit cu duhovnicul meu despre homeopatie (sper să nu confirme calitatea eterodoxă a homeopatiei).
0
15-12-2011, ora 13:58
LaviniaD21
Nu este medic/terapeut
LaviniaD21
Buna ziua ! Aseara am facut gargara cu citrosept ( solutia aia din samburi de grapefruit) pentru ca am candida orala. Insa imediat dupa ce am facut-o a inceput foarte tare sa ma usture gatul, iar noaptea m-am trezit si simteam ca am ceva in gat si nu mai pot respira si m-am dus imediat la spital unde mi-au facut o injectie antiinflamatoare ). Si astazi ma doare foarte tare gatul, abia mai inghit alimentele. Stiti vrun remediu sa isi revina gatul ? Multumesc mult
4
19-12-2011, ora 05:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă LaviniaD21, înainte de a vă face gargara respectivă, ar fi trebuit să vă testaţi sensibilitatea şi toleranţa la Citrosept (alergia la extractul din sâmburi de grapefruit îşi face foarte rar simţită prezenţa, dar când şi-o face are o simptomatologie nu tocmai plăcută; uneori pune viaţa în pericol).
Problema pe care o aveţi acum, cu gâtul, v-o puteţi trata, de pildă, cu acordul medicului, sistemic, prin administrarea unui medicament antialergic 3 zile consecutiv, o dată pe zi (cum ar fi Claritine, tablete, 1 zi, seara, înainte de culcare), şi local, prin administrarea de Doktor Mom, pastile pentru supt (sugeţi o pastilă la 2 ore, doar pe timpul zilei, nu şi al nopţii; timp de 3 zile consecutiv).
(Re)Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică.
Sărbători fericite.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
19-12-2011, ora 11:10
LaviniaD21
Nu este medic/terapeut
LaviniaD21
Buna ziua ! Va multumesc mult pentru raspuns. Am sa iau pastilutele acelea Doktor Mom, am citit pe net ca sunt foarte bune ! Sarbatori fericite si numai bine. Doamne ajuta.
4
20-12-2011, ora 04:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
@Dră/Dnă LaviniaD21,

Nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi. V-am răspuns cu multă şi deosebită plăcere.
Pastilele Doktor Mom sunt foarte bune, într-adevăr. Şi eu mi le administrez ocazional, la nevoie, ori de câte ori am gâtul iritat din diverse cauze, iar când nu le iau pe ele, fără doar şi poate, iau Septogal cu lactoferină ;)
Mulţumesc pentru urări!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
03-08-2022, ora 20:31
DanielSomogyi
Nu este medic/terapeut
DanielSomogyi
Bună acest produs este bun și pentru infecții cu entrerococus fecalis? Sau ce îmi recomandați? În urma atibiogramei microbul are sensibilitate la :ciproflaxacina, levofloxacina, streptomicina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Grapefruitul, o frumusete alternativa
  •