picior drept amortit dupa frig

19-02-2013
alex4321
Nu este medic/terapeut
alex4321
Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea privinta.
Aproximativ acum o luna, am fost la munte si am simtit ca piciorul drept imi ingheta.Era frig, dar cel mai mult simtea in piciorul drept, mai ales in zona degetelor si o parte din laba piciorului.
Faptul ca m-am miscat, a ameliorat aceasta problema, si seara si a doua zi nu am mai simtit nimic special. Laba si degetele nu erau schimbate la culoare, sau mai reci decat pe partea stanga.
Problema este ca la cateva zile, am observat ca pielea imi este amortita pe laba piciorului drept si in sus pana la jumatatea gambei. Simt acest lucru la atingerea cu mana, alte simptome nu mai am, cum ar fi picior mai rece, sau piele decolorata decat celalalt.
Am in schimb, dificultati la mers. Daca merg mai repede, parca nu mai am siguranta in piciorul drept, ca o slabiciune, dar ma pot baza totusi pe el. Adica nu au existat cazuri sa ma dezechilibrez. Am senzatia de parca 'as calca in strachini' cu acest picior drept.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca este cazul sa ma ingrijorez, daca este necesar sa mai stau putin, poate isi revine (totusi, eu zic ca ar fi trebuit sa-si revina pana acum). Nu am mai avut niciodata o astfel de problema, singurul fapt pe care-l pot aminti, ar fi ca am in perioada rece, mainile si picioarele mai reci, dar nimic deosebit.
Daca este cazul sa consult un specialist, va rog sa ma sfatuiti ce fel de specialist trebuie sa aleg.
Sunt constienta ca nu este o problema grava, dar este totusi ceva suparator si nu as vrea sa o mai ignor.

Multumesc mult pentru rabdarea si atentia dumneavoastra.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.