piele intarita cu aspect scortos

29-04-2010
dod
Nu este medic/terapeut
dod
De cativa ani la mana stanga intre degetul mare si cel aratator, pielea a inceput sa se crape si sa extins capatand un aspect de scoarta, intarit. Nu ma doare nici nu ma mananca..atat doar trebuie sa fiu atenta sa ma dau mereu cu o crema hidratanta pt ca se crapa pana da sangele. Acum s-a extins si la incheieturile degetelor(acolo unde se indoaie degetele), pe mana dreapta si au inceput sa apara si fire de par. Am incercat multe tratamente fara nici un folos cum ar fi: Elocom, Locoid, vitamina A, etc..Va rog mult daca m-ati putea ajuta sa gasesc un tratament! tin sa precizez ca doar pe maini si la unele degete mi-a aparut, de obicei la articulatii si acolo unde piele se indoaie frecvent.
4 comentarii
0
29-04-2010, ora 11:53
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Am trecut si eu cu copilul prin probleme de sanatate cu pielea si exact cum spuneti si d-voastra cat timp urma tratamentul alopat era totul bine, cum opream tratamentul o luam de la capat cu problemele care erau din ce in ce mai grave. Pana cand am descoperit intr-o zi homeopatia si cu ajutorul unui medic homeopat foarte bun am reusit sa-mi tratez copilul. Dar am avut nevoie si de multa rabdare pentru ca tratamentul a fost de durata. Daca imi spuneti unde locuiti poate as putea sa va recomand un medic homeopat bun.
Sanatate multa si nu pierdeti timpul mai ales daca boala se agraveaza.
0
29-04-2010, ora 14:08
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Aţi consultat un dermatolog? Care să examineze cu atenţie leziunile, să facă biopsie dacă e nevoie? Tratamentul luat a fost recomandat de un medic? Pentru că ce aţi luat dvs sunt corticoizi, şi deşi eficienţi la multe afecţiuni, dacă nu aveaţi ceva inclus în acţiunea lor s-ar putea să nu vă fi ajutat deloc, chiar să fi înrăutăţit situaţia. Dacă vă duceţi la un dermatolog îşi va da seama de ce natură este şi ce ajută cel mai bine.
0
29-04-2010, ora 19:29
dod
Nu este medic/terapeut
dod
Da, initial am fost la medicul de familie care mi-a recomandat crema Locoid. Apoi am consultat doi dermatologi cu experienta din Iasi si am facut diverse tratamente desi nu mi s-a luat nicio proba, am fost doar examinata. Nici ei nu si-au dat seama exact ce fel de boala de piele este insa mi s-a promis ca imi va trece; la mine nu s-a observat nicio ameliorare. Ma gandeam ca poate exista vreun tratament natural. Va multumesc mult pt indicatii!
0
29-04-2010, ora 20:06
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
In Iasi puteti apela la Dr. Raceanu
Tel 0232 410 208 sau 0332 435 525
Sanatate multa !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •