Piele uscata si stransa pe fata

24-12-2011
liviutzu
Nu este medic/terapeut
liviutzu
Salutare ! Sunt baiat, am 14 ani si de ceva timp am pielea stransa si foarte uscata pe fata respectiv pe obraji, frunte, nari si barbie. Pielea isi schimba culoarea in alb, de parca mi-am dat cu faina pe fata. Imi puteti spune un tratament bun ? Multumesc !
3 comentarii
0
24-12-2011, ora 22:12
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Este mai indicat sa te vada un medic dermatolog, daca se vede asa cum spui tu.
Nu este bine sa incerci tu singur cu ceva, deoarece poti face complicatii.
0
09-04-2012, ora 15:28
AndeeaR
Nu este medic/terapeut
AndeeaR
In primul rand, ar trebui sa cauti sa te vindeci incepand cu interiorul. O alimentatie defectuoasa, cu mult prea multe alimente procesate, zahar, sucuri etc., precum si o hidratare insuficienta (apa, fructe si legume crude) cu siguranta isi spun cuvantul asupra pielii. Mai apoi, foarte importanta este si hidratarea exterioara. Dar ai grija ce pui pe piele, incearca creme cat mai naturale, fara parabeni si alte substante daunatoare pielii. Din experienta personala, poti incerca fie unturi naturale, cum ar fi untul de shea, simplu sau in combinatie cu ulei de jojoba (fara niciun fel de alt ingredient!!!), fie creme bio care sunt mult mai usor de aplicat fata de unt (cu ulei de cocos, spre ex.). Sunt multe magazine online de unde le poti achizitiona, eu iti pot recomanda www.deliciibio.ro (sunt seriosi, iar daca le adresezi un mail iti pot da si ceva sfaturi in legatura cu problema ta)
0
09-03-2023, ora 17:05
Carmel54
Nu este medic/terapeut
Carmel54
ce bine ca te-am gasit pe alt forum -------------* Am facut un link!m-a sfatuit fata si aici totul este atat de bine descris in detaliu excelent forum I sfătuiește pe toată lumea acum

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pielea uscată la copii
  • Remedii pentru pielea uscată
  •