pielea de pe talpi este uscata crapata si se fac cruste!

23-08-2009
dadaia
Nu este medic/terapeut
dadaia
Buna ziua, mama mea are o problema cu care se confrunta de ani buni, anume :pe talpi au aparut intai niste basicute cu lichid care o mancau dupa 1zi2 se spargeau se uscau si asa a inceput toul.Acum are o piele pe calcaie si scobitura talpii foarte uscata, se cojeste se crapa si nu mai spun ce mancarimi.Dupa ce cad cojitele ramane o piele roz care este si ea foarte uscata.Mentionez ca mama mea are diabet si face insulina, bubitele au aparut inaintea diabetului.A fost la dermatolog, a urmat un tratament cu niste unguente.Dupa tratament cam o luna pielea arata mai bine dupa care au aparut iar problemele. Nu mai stie ce sa faca, ii puteti recomanda un tratament? Multumesc anticipat ! Dadaia Bucuresti.
2 comentarii
0
23-08-2009, ora 18:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Singurul lucru care o sa ajute si pe mama dvoastra este o consultatie la un medic homeopat cu experienta, de ex. in Bucuresti la clinica Christiana sau la orice alt medic care practica homeopatia clasica.
In homeopatie simptomele mamei dvsoastra sunt cunoscute si vindecabile destul de usor.
0
26-08-2009, ora 17:14
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca mama dvs face micoze repetate la picioare, favorizate de glicemia crescuta.
Ar trebui sa tina glicemia in limite normale si sa reia tratamentul antimicotic recomandat anterior, eventual schimband antimicoticul, deoarece este posibil sa apara rezistenta fungilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.