pierderea sarcinii

03-11-2008
diana b
Nu este medic/terapeut
diana b
Am pierdut o sarcina la 6 saptamani. Firul dramei incepe asa:am ramas insarcinata, m-am dus la medic la 6 saptamani de sarcina si mi s-au recoltat probe pentru secretii si testul papanicolau.Cand am venit la urmatorul control programat la 12 saptamani, mi s-a spus ca sarcina era oprita in evolutie la 6 saptamani!Credeti ca pierderea s-a datorat efectuarii gresite a recoltarii papanicolau, ptr ca a fost coincidenta prea mare, practic pierderea sarcinii avusese loc tocmai in perioada controlului de la 6 saptamani!Vreau sa specific ca intre 6 saptamani si 12 saptamani n-am avut dureri, sangerari sau alte manifestari care mi-ar fi dat de gandit. Am facut chiuretaj (trebuia scoasa placenta ptr ca ea se dezvolta normal)si la urm. control mi s-a descoperit si o rana pe col, desi la 6 saptamani de sarcina n-o aveam. E posibil sa fi fost facuta de instrumentarul chirurgical? Va rog mult sa-mi dati un raspuns medical, ptr. ca traiesc, din pacate, cu ideea ca mai bine nu ma duceam la control, ca am pierdut sarcina din cauza asta!
2 comentarii
0
03-08-2009, ora 14:43
diana b
Nu este medic/terapeut
diana b
Chiar nimeni nu a putut da un raspuns competent pentru problema pe care am avut-o? Eu totusi astept.!Multumesc
0
05-11-2009, ora 11:59
georgiana123
Nu este medic/terapeut
georgiana123
Am Pierdut 30 De Sarcini Am Facut Tot Felu De Analize Si Toate Imi Iesea Destul De Bine Toti Doctori Ziceau Ca E Bine Si Sarcina Se Oprea In Evolutie La 6 Saptamani. Mie Rea Foarte Rau Nu Puteam Sa Ma Scol Din Pat Nu Beam Nu Mancam La Toate Sarcinele La Fel Si Akm 6 Luni Mia Descoperit La Fundeni O Boala Ca E De Cuagulare A Sangelui Si Ca Copil Nu Traieste Din Cauza Ca Nu Poate Sa Se Hraneasca Din Cauza Ca Am Boala Asta. Daca Puteti Sami Dati Si Mie Un Sfat... Va Multumessc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: