Pierderi de memorie

21-01-2018
antoniama
Nu este medic/terapeut
antoniama
Buna seara. Am 20 de ani si am o problema care "ma apasa" de ceva timp.. o am de mai mult timp insa in ultima vreme a devenit ceva foarte deranjant si incepe sa ma sperie.
Am pierderi de memorie constante (pe termen scurt). De exemplu nu pot sa imi aduc aminte filmul ce l-am vazut ieri sau ce am vorbit ieri cu o anumita persoana.. insa daca imi povesteste cineva, incep sa imi aduc aminte.
Acesta a fost un exemplul din zecile de exemple.. pana acum uitam doar lucruri marunte dar incep sa uit lucruri importante si ma sperie. Am doar 20 de ani.
Stresata nu sunt. Deci nu pot sa dau vina pe stres pentru ca nu e cazul...
1 comentarii
0
23-01-2018, ora 18:28
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Momentan nu trebuie să te îngrijorezi foarte mult. Poate dieta alimentară este deficitară. În principiu, faptul că îți aduci aminte că ai văzut un film chiar dacă nu îți aduci aminte acțiunea (majoritatea filmelor sunt niște porcării, nu are rost să reții acțiunea) este un lucru bun. Problemele de memorie încep când uiți că ai făcut un lucru. De pildă: vii din oraș cu o pâine în mână. O pui in dulap. Peste o oră te îmbraci să cumperi pâine. Cumperi pâinea, vii acasă, te duci să pui pâinea in dulap. Rămâi surprinsă când vezi cealaltă pâine și nu-ți aduci aminte de cum a ajuns pâinea in dulap. Dacă acest tip de fenomen se repetă ar fi bine să vezi un medic. Între timp poți să cumperi niste suplimente alimentare pentru memorie. In general nu strică. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: