pilozitate la baietei

21-11-2008
dana_suciu
Nu este medic/terapeut
dana_suciu
Buna ziua.
Am un baietel in varsta de 7 ani care s-a nascut cu hipospadias.
Medicul chirurg, dupa mai multe interventii chirurgicale ne-a recomandat progel. Spre sfarsitul tratamentului baietelului meu au inceput sa ii cresca fire de par pe in zonele specifice, chiar si un puf la mustacioara. Medicul chirurg ne-a spus ca este normal in urma administrarii testosteronului sa-i creasca fire de par. Eu as dori sa stiu daca sunt sanse sa ii pice aceste fire care sunt destul de inestetice..
3 comentarii
0
22-11-2008, ora 14:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa interventii s-a refacut recostructia uretrei?Baietelul tau iese normal acuma cu urina? Are orificiul de iesire cat de cat mai in fata?Pentru ce a primit testosteron? Daca nu-l intrerupi, parul ii va tot creste.
0
22-11-2008, ora 18:42
dana_suciu
Nu este medic/terapeut
dana_suciu
Da, dupa interventie i s-a reconstruit uretra(avea hipospadias peno-scrotal)aproape pana in varf.Masi urmeaza o interventie chirurgicala anul viitor.I s-a administrat testosteron pt.ca medicul era nemultumit de dezvoltarea penisului.Am intrerupt tratamentul cu androgel in urma cu 2 saptamani, numai ca ma obsedeaza idee ca va ramane cu par de la varsta asta si de aceea as vrea sa stiu daca se mai poate sa ii pice.Si as mai avea o intrebare:se poate ca acest tratament sa ii fi provocat o pubertate precoce?
0
23-11-2008, ora 07:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Androgelul NU SE DA SUB 18 ANI SI ESTE INTERZIS COPIILOR! Nu-i mai da sub nici o forma acest medicament.Bine ca l-ai operat, lasa-l sa ajunga la 18-20 de ani si pe urma mai vezi. Mergi la un endocrinolog pediatru si spune-i ce s-a intamplat.Eu cred ca daca nu-i mai dai testosteron de la varsta asta copilul isi va reveni.Dar mai bine vorbeste cu un specialist.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: