pilula de urgenta.

26-03-2008
Maniac
Nu este medic/terapeut
Maniac
care e toata treaba cu pilula asta de urgenta.:(.eu vreau sa am un contact sexual cu prietena neprotejat.si la sfarsit nu vreau sa ma "retrag"...vreau sa mi dau drumul in ea.daca fac asta si a doua zi ia pilula de urgenta e vreo problema????!?!!!.va multumesc.
3 comentarii
0
26-03-2008, ora 00:00
ramona445
Nu este medic/terapeut
ramona445
daca vrei asta de ce nu-i spui sa ia anticonceptionale?pilula de urgenta e destul de periculoasa, sunt foarte puternice, ca femeie poti avea dereglari dupa.si este recomandata doar in caz de urgenta, de maxim 2 ori pe an.cu placere...
0
26-03-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
In primul rand se numeste "pilula de a doua zi" pentru ca se ia in primele 24 de ore de la contactul sexual neprotejat atunci cand femeia se afla in perioada fertila(zilele 10-15 ale ciclului menstrual). Nu este o solutie contraceptiva pentru o relatie stabila. Se foloseste maxim de 2 ori/luna pentru a nu se ajunge la manifestari neplacute, dar nu e o problema daca o folositi din cand in cand. In general este destul de sigura, cu conditia sa fie luata cat mai repede dupa contactul sexual neprotejat. Si, in calitate de medic, mai am o observatie: fata decide ce metoda contraceptiva foloseste, da? In alte probleme...va sfatuiti, dar cand e vorba de medicamente care o afecteaza pe ea si numai pe ea, ea decide!
0
02-02-2009, ora 20:45
mimi2009
Nu este medic/terapeut
mimi2009
eu am luat pilula la 6 ore de la actul sexual, si totusi sunt preocupata, am mai luat-o acum 4 luni, dar pot sa spun ca nu a avut unde sa isi faca efectul, deoarece partenerul nu ejaculase in...acum stau cu gandul ca exista posibilitatea sa nu isi faca efectul...dupa ce am luat-o la vreo trei ore am sangerat, dar extrem de putin...si acum ma cam doare burta si spatele...:| este ceva in neregula?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici