Pivot la masea cu granulom

12-12-2013
Azrayiel
Nu este medic/terapeut
Azrayiel
Buna ziua, este posibila instalarea unui pivot intr-o masea ce nu a suferit un tratament de obturare canal, dar, in urma unei infectii nervul i-a fost scos, iar ocazional (odata la cateva luni) se infecteaza si necesita tratament cu ampicilina ?

Maseaua este 'gaurita' si nerezolvata de cca 2 ani, doctorul mi-a spus ca are granulom la radacina si singura metoda este sa faca o punte, solutie pe care nu o doresc sub nici o forma (mai am o masea extrasa langa, nu am nevoie de o punte de 4 masele care sa se prinda in maseaua de minte si o maseluta mica de langa canin).

Maseaua, in starea actuala in care este, se mai poate rezolva cumva ? Sau singrele solutii sunt puntea, implantul sau clestele ?
4 comentarii
0
13-12-2013, ora 00:52
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Din ce oras esti?
daca vrei o sati transmit pe privat numarul unui dentist bun dupa mine eu miam facut la el aproape 15 dinti si masele, cu pivoti fara punte si altii cu punte, cu coroane sau fara.
0
13-12-2013, ora 05:06
Azrayiel
Nu este medic/terapeut
Azrayiel
Pitesti, ma gandesc sa ma duc la Dr. Alecsandrescu, din cate stiu ar fi cel mai bun din oras.
0
13-12-2013, ora 08:29
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! Este exclus sa faceti pivot fara obturatie de canal. Din cate stiu acolo unde ati vrea sa va duceti au un specialist in endodontie (acest lucru va trebuie).
0
13-12-2013, ora 18:54
Azrayiel
Nu este medic/terapeut
Azrayiel
Pai da, fac si obturatia de canal dar nedumerirea mea este daca se mai poate face obturatia de canal avand in vedere ca mie mi-a murit nervul in masea (durere ingrozitoare, mi s-a scos nervul la masea, si asa stau cu ea, gaurita si nerezolvata de 2-3 ani, pe motiv ca maseaua nu mai poate fi reparata, ci doar scoasa, ca am infectie la radacina, apar granuloame pe radiografie..., ) iar acum cu maseaua gaurita si fara nerv, mi se mai infecteaza radacina odata la cateva luni, rezolv cu ampicilina, faptul ca maseaua nu mai poate fi salvata mi-a fost spus de 2 doctori stomatologi diferiti, mi-au spus ca daca imi vor face obturare de canal, maseaua se va infecta si plomba va trebui scoasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: