Placenta praevia

21-05-2008
mihaelapetcu
Nu este medic/terapeut
mihaelapetcu
As vrea sa stiu daca cineva de pe forum a avut placenta praevia si cum a trecut prin sarcina.
Sunt in saptamana 26 de sarcina si la ultima ecografie s-a confirmat ca placenta este inserata foarte aproape de deschiderea colului (la 11 mm). Acum o saptamana am avut sangerari, am fost urgent la medic si dupa echografie mi-a spus ca placenta este inserata aproape de col unde insertia este mai slaba si placenta era putin decolata.

Medicul mi-a mai spus ca din pacate nu poate face nimic. Mi-a recomandat sa nu fac efort fizic intens. De atunci am mai avut de cateva ori scurgeri maronii foarte usoare. Am repetat echografia la o saptamana si bebele se dezvolta normal (cu o saptamana inainte nu mi s-au facut masuratori), este vioi si eu ma simt bine.
Daca aveti si alte recomandari, v-as fi recunoscatoare sa mi le dati.
2 comentarii
0
21-05-2008, ora 00:00
abbi
Nu este medic/terapeut
abbi
Va rog sa nu va face probleme. Aceeasi problema am avut-o si eu la a doua sarcina. Mi s-a spus ca voi naste cu cezariana insa pana la urma nu a fost asa. La ultima ecografie, prin luna a 8-a de sarcina s-a constatat ca totul este in regula si pana la urma am nascut normal un baiat care in curand va face 22 de ani. Va doresc toate cele bune si un copil frumos si sanatos.
0
21-05-2008, ora 00:00
smaranda68
Nu este medic/terapeut
smaranda68
buna mihaela,
si eu am avut placenta praevia dar am nascut normal in jumatate de ora.a fost luata in considerare si cezariana dar fetita mea a fost cuminte inca de atunci.este adevarat ca am facut multe exercitii fizice pt gravide si nici nu am stat in sala de travaliu ci m-am plimbat pe coridoarele salii de nasteri. sa te interesezi ca sunt fff multe sali pt.gravide. sanatate.. si nastere fara griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: