PLANG DE DURERE DE 5 ZILE

22-08-2009
Cellina
Nu este medic/terapeut
Cellina
MARTI AM AVUT 2 EXTRACTII ...2 MASELE DE JOS PENULTIMA DIN DREAPTA SI PENULTIMA DIN STANGA NU STIU DENUMIRILE CA SA VA SPUN EXACT... CERT E CA DE MARTI PANA SAMBATA TRAIESC CU KETONAL ODATA LA 4-5 ORE SI CU FRICA, CA MAI FAC SI CEVA LA STOMAC DAR NU MAI POT. AM DURERI ATROCE.ESTE NORMAL ASA CEVA?? APARENT SUNT OK, DUPA SPUSELE DENTISTULUI. DAR PE MN MA DOR INGROZITOR SI TOT CE E D FACUT ESTE SA "ASTEPT SA NU UMBLU LA ELE SA NU DAU CU LIMBA ETC ETC CA O SA-MI TREACA". CAND OARE???? N-AM MAI POMENIT LA ALTCINEVA SA AIBA EXTRACTIE SI S IL DOARA ATAT, SINCER, SI CUNOSC CEVA PERSOANE. SUNT SINGURA PE CARE M-A DURUT ATATA TIMP. SI INCA MA DOARE. E 12 JUM NOAPTEA SI NU POT SA DORM DE DURERE!
2 comentarii
0
22-08-2009, ora 01:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cred ca vi s-au atins sau blocat niste nervi !

Puteti incerca doua remedii homeopate care va pot ajuta imediat si nu au efect advers, le gasiti la farmacie homeopata si costa 6 lei bucata. pt 80 de granule. Daca functioneaza nu mai aveti nevoie de Ketonal

Sunt exact remediile pt. DURERE VIOLENTA DE DINTI DUPA EXTRACTIE !

Unul este Hypericum CH200
- care linistete nervii la orice fel de daune ale lor
si celalalt este Arnica CH200
- repara tesuturile distruse si linisteste si nervii cumva

Luati intai Hypericum o granula, se suge. Si vedeti reactia care s-ar putea sa fie instantanee. Hypericum face minuni la asa ceva.

Daca trece o perioada si apare din nou durerea mai sugeti o globula.

Remediul functioneza mai bine daca dupa ce se ia se sta intins cateva minute 10-15

Luati Arnica la 1-2 ore dupa aceea sau alternant cu Hypericum, cand una cand alta daca mai aveti durerea.
Daca durerea revine repetati Hypericum.

In plus ar trebui cumparat si Symphytum CH12 pt. repararea tesutului osos distrus care se reface mai repede cu acest remediu.

Pana ajungeti la farmacie puteti face si in modul urmator, care desi pare hocup pocus functioneaza in general:

Scrieti pe un dreptunghi de hartie numele remediului "Hypericum perforatum CH200" si il lipiti pe un pahar cu fata catre inauntru in care puneti apa plata. Puneti paharul intr-un sertar timp de 30-120 de minute. Dupa aceea se bea o gura din aceasta apa dar inainte de a se bea se bate paharul de o carte de 4-5 ori pt. ca moleculee de apa sa preia informatia remediului ca sa fie si in gura care se bea.

Se bea la intervalul necsesar dupa o prelabila zguduire cate o gura din aceasta apa care actioneza ca si o granula homeopata.

Si cu "Arnica montana CH200" puteti proceda la fel, dar cu alt pahar.

Paharele trebuie dupa aceea spalate cu apa fierbinte caci o singura picatura ajunge la remediile homeopate ca sa-si faca efectul si pot provoca la oameni care nu au nevoie de aceste remediu simptomele pe care le vindeca. iar Arnica da dureri de dinti la cei care nu le au...

Succes !
0
23-08-2009, ora 20:34
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Si totusi mergeti sa faceti si o radiografie mica la locurile extractiei sa nu cumva sa mai fi ramas ceva resturi dentare. Antibiotic ati luat cumva inainte de extractie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul