pleoapa stanga lasata

15-08-2010
cristy999
Nu este medic/terapeut
cristy999
toate problemele au inceput dupa 1 mai cand initial ma-m trezit si am vazut k ochiul imi era rosu, dar crezand k este curent am luat visine si ceva unguent cu caramicina crezand k imi trece, ulterior am merg la un medic otalmolog deoarece ploapa stanga era si putin umflata dar si lasata in jos, medicul mia dat cv tratament dar dupa cateva saptamani de tratament era la fel.doctorul a hotarat sa ma interneze la spital de oftamologie deoarece pe dansa o depasea situatia.Dupa ce ma-m internat in spital medicii de acolo au zis k ochiul nu are nimik si trebuie sa merg la un neurolog.Am mers la un neurolog acesta initial ma diagnosticat cu ptoza palpebrala stanga si sindromul horner si mia recomandat sa fac un RMN si o analiza ac antireceptor acetil-colina si acest neurolog mia zis sa mai iau si ceva vitamine milgamma si thiogamma de 2 ori p zi.Ulterior mi-am facut RMN-ul si in concluzii scrie: cateva celule mastoidiene cu empansament fluid la nivelul de mastoida dreapta dar in rest rmn este in limitele normale iar analiza acetil-colina a iesit normala (0.15 nmol/l) iar acum am mers la un alt doctor neurolog iar acesta mi-a facut o injectie de miostin dar ploapa sa ridicat dar f putin iar doctorul a zis k iesit testul pozitiv, dar eu nu sunt deacord cu el deoarece dupa parerea mea trebuia ca ploapa sa se ridice la fel ca si cealalta dar exista o diferenta intre ele.Acest doctor mi-a recomandat sa fac EMG, si TOMOGRAFIE DE MEDIASTIN deoarece el ma diagnosticat cu miastenie gravis.Nu stiu ce sa fac deoarece cate analize mi-am facut toate au iesit bine si nu as mai vrea sa mai dau bani aiurea pe ferestar.Imi puteti spune si parerea dvs sau care ar fie diagnosticul exact si daca exista ceva tratament.VA MULTUMESC!!!
3 comentarii
0
01-09-2010, ora 18:02
cristy999
Nu este medic/terapeut
cristy999
nimeni nu ma poate ajuta si pe mine cu un sfat????va rog frumos
0
08-09-2010, ora 22:51
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Imi pare rau cristy, dar nu este usor de spus o parere in legatura cu ce ai tu, mai ales ca ai fost la cativa specialisti si nici ei nu au fost siguri. Cel mai bine este sa nu te lasi pana nu aflii ce ai si asta nu pe forumuri ci din medic in medic pana dai de cineva care reuseste sa afle despre ce este vorba. Despre pleoapa lasata eu am mai auzit ca poate fi de la ceva ce apasa pe nervul trigemen. Ai avut ceva dureri in partea stanga ? Poate doar asa din cand in cand ca si ceva electric si de scurta durata ? Daca esti din Bucuresti mai mergi sa-ti citeasca RMN-ul si alti specialisti. Clinicile de imagistica au specialistii lor. Cauti pe google si afli pareri despre care dintre acei specialisti sunt mai buni. Cu cat trece timpul si daca preseaza ceva pe nerv, e mai greu de recuperat. Stiu ca e obositor si costisitor, dar e vorba de sanatatea ta.
0
10-09-2010, ora 00:36
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Cristy999, intamplator am dat peste un site in care explica niste simtome cum spui tu ca ai. Problema este ca e in engleza. Iti dau un fragment pt exemplu, iar restul il gasesti la adresa asta :
http://www.cnsvfinc.org/ - dai copy paste la adresa asta mergi in stanga la CNSV - Signs and Symtoms.
la vizual problems. pot fi f multe manifestari printre care si asta a ta. Poate gasesti ceva si in romana, eu nu am timp acum.

Visual Problems (About 40%)
.Some may have a disorder of the occulomotor nerves (10%) where a lesion may result in outward deviation of the eyeball, drooping eyelid, double vision or a dilated pupil. A few may have visual changes (9%) such as double vision.
Este vorba de VASCULITA A SISTEMULUI NERVOS CENTRAL (Central Nervous System Vasculitis (CNSV)

Intreaba un neurolog, poate merge pe aceasta pista ! Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.