pleoape superioare umflate rau

31-08-2009
odette_f
Nu este medic/terapeut
odette_f
Buna ziua.
Vreo doua saptamani m-am culcat spre dimineata fiindca am invatat f mult.
De 3 zile ma culc normal, insa in fiecare dimineata cand ma trezesc am ochii si fata umflata si sunt incercanata, iar problema care persista este faptul ca pleoapele superioare imi sunt ff umflate.
Ar putea fi vorba de o conjunctivita sau de ceva mai grav?
Oricum, daca problema nu se rezolva de la sine, voi apela la un medic specialist.
Multumesc. O zi buna.
10 comentarii
0
31-08-2009, ora 16:56
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Ar fi bine sa mergi la un consult oftalmologic; cauzele edemelor palpebrale sunt multe: frecvent conjunctivita ( exista si alte manifestari: secretie conjunctivala, lacrimare, senzatie de " corp starin", prurit;medicul examinator iti va prescrie un tratament corespunzator; pe langa tratamentul local, eu as recomanda si administrarea unui antihistaminic: de exemplu, Claritine sau Alerid 1 tb pe zi, seara, timp de 7 -10 zile), o afectiune renala( sunt necesare investigatii sangvine: HL, VSH, uree, creatinina, acid uric; examen sumar urina, urocultura) ; Daca nu sunt cauzele de mai sus, ne vom gandi si la altceva, in functie de examenul clinic, in functie de varsta: afectiuni endocrine, afectiune hepatica, boala cardiaca ; numai bine
0
01-09-2009, ora 11:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultul la oftamolog este complet inutil. Cauza este la organe: rinichi, ficat.
Consulta un medic homeopat cu experienta caci altceva nu iti ajuta deloc ci numai iti dauneaza, mai ales ca medicamentele alopate contion TOATE toxine puternice. Aceste simptome sunt cunoscute in homeopatie de sute de ani. Medicina din pacate este surda si oarba cand este vorba de cauzele bolilor.
Se trateaza numai simptomele si acest lurcu fara succes.
0
01-09-2009, ora 22:28
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Mr scareface ti se pare ca eu practic medicina " dupa ureche"? Cred ca sunt destul de clara cand spun ca este important examenul clinic, investigatiile pentru a stabili un diagnostic; un diagnostic corect, inseamna alegerea unui tratament corect; ok, o alternativa terapeutica poate fi si tratamentul homeopatic, numai ca nu orice afectiune are rezolvare homeopatica ... cred ca trebuie sa ai discernamant cand propui un anumit tratament... caci altfel as zice ca ai facut o obsesie ... De exemplu, nu tratezi corpii straini homeopatic, nici ambliopia, etc. Mai departe, lasand afectiunilor oculare deoparte, sunt urgente, in care primeaza salvarea vietii, iar in aceste situatii, este necesara medicatia alopata care actioneaza prompt sau interventie chirurgicala.
0
02-09-2009, ora 22:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna Zorca: nu generalizati va rog. Aici era vorba despre UMFLAREA pleopelor si nu de altceva !
Vorbiti de mere si eu de pere... daca sunteti in stare sa vindecati pleoapele umflate inseamna ca sunteti un homeopat adevarat. Daca ziceti da eu va trimit maine 2 pacienti.
0
09-09-2009, ora 23:01
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Domnule scarface, eu nu stiu ce hram porti dumneata, dar eu sunt medic, prin urmare, te rog, sa mi te adresezi cu doamna doctor. O seara buna
0
11-12-2009, ora 16:21
camipop
Nu este medic/terapeut
camipop
Buna ziua! Ma numesc Camelia si am 33 ani. In urma cu sase ani au inceput sa mi se umfle pleoapele superioare.Nu am dat prea mare importanta, asa ca nu am mers la doctor. mai tarziu au inceput sa imi apara si pungi sub ochi.Am crezut ca poate fi din cauza rinichilor. Am facut o ecografie, dar nu aveam nimic la rinichi. De-abia anul acesta in februarie am aflat ca am hipotiroidism.Am inceput tratamentul si pungile de sub ochi au disparut complet, iar pleoapele superioare s-au dezumflat dar nu complet. Endocrinologul mi-a spus ca nu au legatura cu tiroida, altfel s-ar fi dezumflat complet. Mentionez ca imi este putin greu sa ridic privirea in sus din cauza pleoapelor umflate si am si senzatii de usturime. Va rog ajutati-me! Ce poate fi?
0
12-12-2009, ora 12:24
camipop
Nu este medic/terapeut
camipop
Astept un raspuns.Ma poate ajuta cineva?
0
20-03-2018, ora 15:26
mirisor
Nu este medic/terapeut
mirisor
Am aceeași problemă. Și eu am descoperit de curând că am hipotiroidie iar d-na Dr a zis ca nu are legătură cu edemele de la ochi. E mai degrabă de natură alergică. Eu iau antihistaminice și nu se mai umflă. Problema este că nu știu la ce sunt alergică. Am făcut analizele specifice am făcut testele la care mi-a ieșit alergie la Ambrozie. Dar acum nu este timpul ei și totuși edemele apar dacă nu iau antihistaminice.
1
01-02-2019, ora 17:32
yo12345
Nu este medic/terapeut
yo12345
Buna ziua,

Va rog daca ma puteti ajuta:

De 1 luna de zile de zile am pleopa superioara umflata, si partea inferioara spre obraz avand ca efect micsorarea vizibila a ochiului.Ideea este ca pana in prezent nici un medic nu a putut sa-mi puna un diagnostic precis.La inceput s-a mers pe ideea unei alergii si o mica infectie am facut tratamente si degeaba, tot umflat. Ochiul este perfect sanatos, m-au vazut 3 oftalmologi si toti au spus ca ochiul nu-i afectat, fundul de ochi perfect sanatos, tensiune ocular foarte buna si normal. Astept un raspuns urgent!va multumes
0
02-02-2019, ora 07:33
Ioanasuteu
Nu este medic/terapeut
Ioanasuteu
Buna...la fel.sunt si eu de o luna...merg la oftalmolog tratament peste tratament si tot cu ploapa umflata sunt...eu doar l un ochi..eu am fost l 4 ofta si inca nu se gaseste tratamentul bun...ce sa mai fac?multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: