Plomba mercur deteriorata

07-04-2013
montecristo
Nu este medic/terapeut
montecristo
Mi-a cazut acum 3 saptamani o parte din maseaua naturala care imprejmuia o carie umpluta cu plomba de mercur de 10 ani. Cat de rezistent e materialul de sub plomba care e acum expus direct actiunii salive?i. Este toxic pentru ca am impresia ca se dezintegreaza si eu inghit bucati mici de material al plombei? Sunt momentan in strainatate unde e scump un tratament stomatologic si daca nu e grav as astepta 3 luni pana ma intorc in Romania.
2 comentarii
0
09-09-2013, ora 19:50
Dr. Alex Salan
Chirurgie orala si maxilo-faciala, Craiova
Dr. Alex Salan
Nu ati postat in rubrica buna. Incercati la stomatologie generala
0
10-09-2013, ora 17:59
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Nu se poate stii cu exactitate ce material este sub obturatia de amalgam, dar probabil este baza (cea pusa in scopul de a proteja nervul) care nu e toxica... probabil ce simtiti sunt bucatele de dinte cariat si obturatie ce se desprinde de pe dintele afectat. Grija sa nu se acumuleze si mai multe resturi alimentare in dinte si este de dorit sa mergeti cat de curand la medic pentru tratament local. Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul