Plomba temporara si dureri

26-11-2013
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
Buna! am o problema cu un dinte, ultimul de jos din stinga(nu de minte), mia cazut plomba, nu m-am adresat la timp, si sa format puroi in interior, depasind radacina dintelor.Medicul mi-a deschis canalele si mi-a zis sa fac clatituri si sa revin cind la atingere nu doare.Dupa timpul acesta am revenin, nu stiu ce mi-a pus in canale, dar simteam ca mi-a amortit putin limba in partea ceea si mi-a pus o plomba temporara.Mi-a zis sa revin in 6 zile daca nu simt dureri, in caz contrar sa fac radiografia si sa plec la el.Mi-a zis ca e normal sa fie dureri la atingere si masticatie, era suportabila durerea, au trecut 2 zile si putin a inceput sa doara fara sa ating cumva, e normal? nu stiu cam care trebuie sa fie gradul de durere sa ma adresez la el. Si ce s afac sa ameliorez durerea in caz ca e mai puternica?
4 comentarii
0
26-11-2013, ora 21:37
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
EU iau vitamina c cand am dureri de dinti si are efect dar mai intarziat. Daca tu esti rea de durere poti sati suni dentistul ca sai ceri mai multe sfaturi si nu cred ca are de ce sa se supere atata timp cat este medicul tau momentan.
Din experienta ( eu miam reparat 10 dinti anul trecut cu pivoti si coronite) pot sati zic ca dupa o interventie locul respectiv este sensibil si ca mai dureaza pana se vindeca si de acolo este durerea sau poate nu au fost curatate in totalitate canalele, din diferite motive, ca la mine canalele erau in X si ai era foarte greu sa faca asta, dar dentistul meu era deschis si puteam sal intreb tot ce ma interesa simi raspundea, imi arata chiar pe radiografie.Si acum din cand in cand ma mai dor anumiti dinti sau masele de la curent sau tratamentul chimioterapeutic pe carel urmez si atunci ma spal bine pe dinti si iau 2 vitamina C pe care o tin in locul cu pricina si merge.
Multa sanatate.
0
29-11-2013, ora 14:39
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Ce ai facut pana la urma ?Posteaza si cum ai rezolvat problema.
SANATATE.
0
29-11-2013, ora 18:34
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
Pai am plecat la medic a doua zi si el mi-a zis ca mi-a pus acolo antibiotic si e rezultatul actiunii lui si trebuie cam peste o sapatamina sa revin la el sa continue lucrul, iar durerile sunt normal si sa iau analgezice cind durerile se intensifica.
0
29-11-2013, ora 18:53
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ok sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul