Plombare masea

14-03-2013
adriana_adriana_91
Nu este medic/terapeut
adriana_adriana_91
Buna ziua!

Am facut un tratament de canal la o masea careia ii cazuse plomba. Acesta a fost platit de la inceput, incluzand si pretul plombei ce urma sa fie pusa. La ultima sedinta de tratament, doctorul mi-a spus ca plomba nu va tine, si, de aceea, este mai bine sa o reconstruim si sa o imbracam.
Nelamurirea mea este legata de plata initiala care cuprindea si punerea plombei, deci, initial stomatologul a sustinut ca plomba se poate pune.
Eu as vrea totusi sa pun o plomba. Maseaua are o gaura destul de mare (s-a marit in urma tratamentului de canal), insa nu ii lipseste decat un perete. As dori sa stiu care sunt sansele pentru ca aceasta sa tina? Dupa cum a procedat, stamatologul mi-a lasat impresia ca doreste doar sa imi prelungeasca vizitele la dansul :), pentru ca, initial, m-a pus sa platesc un tratament care cuprindea si o plomba de care, se pare, ca nu ma voi mai folosi. Nu vreau sa fac o reconstructie daca maseaua poate fi salvata cu o plomba normala.
3 comentarii
0
14-03-2013, ora 16:47
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
De multe ori dupa ce se scoate nervul, se recomanda imbracarea dintelui cu o coroana, pt prevenirea fracturarii peretilor dentari. Fractura care frecvent duce la pierderea maselei.
0
14-03-2013, ora 18:07
marius_mmm
Nu este medic/terapeut
marius_mmm
am un sfat pentru dv. nu va raspund exact la subiect. daca va puneti o plomba, sa nu faceti prostia sa puneti plomba cu mercur(adica neagra). din momentul in care acea plomba este pusa, se vor emana permanent vapori de mercur care usor, usor, vor face ravagii in organismul dv.
0
14-03-2013, ora 21:03
adriana_adriana_91
Nu este medic/terapeut
adriana_adriana_91
Va multumesc pentru sfat! Am platit pentru cea mai de calitate plomba, nu stiu din ce este, dar, cu siguranta, mavoi interesa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul