PLZ PLZ HELP ME. bubitze ce au un fel de crusta pe coapsa

29-03-2007
guevara
Nu este medic/terapeut
guevara
sal!am tot cautat pe net nishte solutzii la ce ash putea avea, dar nu am gasit nicaieri descris exact ce am.Acum aproximativ un an, aveam o bubitza ce avea un fel de crusta. La un moment dat acea crusta de deasupra mi s-a desprins accidental
cand la un fotball am bagat o alunecare :).Am obs la ceva timp dupa aceea ca in zona respectiva mi-au aparut mai multe bubitze de genul celeilalte. Sunt multe la un loc shi de ceva provoaca shi o mancarime.Sunt de culoarea pielii, shi au un fel de crusta deasupra asha carnoasa.Nu prezinta puroi, iar unele din ele par a se fi uscat.Sunt 2 bubitza mai mari, intre cele mai mici, shi dupa cum am zis mai sus acestea au un fel de crusta mai carnoasa, adik pot trage de ea dar ma doare. va rog ajutatzi-ma, dati-mi un sfat, ce poate fi.va multumesc.
1 comentarii
0
30-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Examenul clinic este esential pentru diagnostic, asa ca pana la urma tot la un dermatolog va trebui sa ajungi! Este posibil sa ai o veruca vulgara, care s-a inmultit dupa ce ai traumatizat-o, insa poate fi si ceva mai serios!
Cel mai bine este sa mergi la un consult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.