Poate rămâne însărcinată?

19-03-2017
AlexCr
Nu este medic/terapeut
AlexCr
Buna ziua. Am făcut o greșeală pe care o regret pentru că îmi provoacă stres încontinuu.. Eu și prietena mea am avut un fel de joc sexual la doua zile după ce i s-a terminat menstruația ( respectiv ziua 9 a ciclului ei lunar. Un ciclu obișnuit de al ei durează 28-30 zile). Acest joc NU a inclus penetrarea vaginală și în nici un caz ejaculare. Penisul meu s-a aflat în contact cu zona clitorisului și a labiilor ei pentru 2-3 minute. Poate rămâne însărcinată în urma acestui joc ? Lichid pre-ejaculator am avut însă foarte puțin. A luat contracteptia de urgență în primele 20 de ore după contact.. Va rog să mă ajutați..
3 comentarii
1
20-03-2017, ora 09:52
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Este practic exclus sa se obtina o sarcina in acest fel!
0
20-03-2017, ora 10:47
AlexCr
Nu este medic/terapeut
AlexCr
Vă mulțumesc mult de tot pentru răspuns! E pentru prima dată când zâmbesc in ultima săptămână! Totusi, există șanse să rămână o fată însărcinată de la lichidul preejaculator, fără penetrare și fără ejaculare ? Pe internet găsești tot felul de articole din care rezultă acest lucru și foarte multă lume se îngrijorează din cauza asta.. Mulțumesc!
0
20-03-2017, ora 14:12
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
In lichid pot exista spermatozoizi dar ei trebuie sa ajunga in vagin in timpul contactului sexual!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul