Poate rămâne însărcinată?

19-03-2017
AlexCr
Nu este medic/terapeut
AlexCr
Buna ziua. Am făcut o greșeală pe care o regret pentru că îmi provoacă stres încontinuu.. Eu și prietena mea am avut un fel de joc sexual la doua zile după ce i s-a terminat menstruația ( respectiv ziua 9 a ciclului ei lunar. Un ciclu obișnuit de al ei durează 28-30 zile). Acest joc NU a inclus penetrarea vaginală și în nici un caz ejaculare. Penisul meu s-a aflat în contact cu zona clitorisului și a labiilor ei pentru 2-3 minute. Poate rămâne însărcinată în urma acestui joc ? Lichid pre-ejaculator am avut însă foarte puțin. A luat contracteptia de urgență în primele 20 de ore după contact.. Va rog să mă ajutați..
3 comentarii
1
20-03-2017, ora 09:52
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Este practic exclus sa se obtina o sarcina in acest fel!
0
20-03-2017, ora 10:47
AlexCr
Nu este medic/terapeut
AlexCr
Vă mulțumesc mult de tot pentru răspuns! E pentru prima dată când zâmbesc in ultima săptămână! Totusi, există șanse să rămână o fată însărcinată de la lichidul preejaculator, fără penetrare și fără ejaculare ? Pe internet găsești tot felul de articole din care rezultă acest lucru și foarte multă lume se îngrijorează din cauza asta.. Mulțumesc!
0
20-03-2017, ora 14:12
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
In lichid pot exista spermatozoizi dar ei trebuie sa ajunga in vagin in timpul contactului sexual!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK