Poate ramane insarcinata ?

01-06-2013
Alegzandar Papadopol
Nu este medic/terapeut
Alegzandar Papadopol
I-a venit stopul, a tinut-o normal 6-7 zile cu scurgeri abundente pentru ea e ceva normal pentru ca are ciclu neregulat, a facut 2 teste, unul la 4 zile negativ si unul dupa 1 saptamana - negativ! este virgina...inainte de stop ne-am jucat si ea acum crede ca a ramas, se poate? I-am zis ca poate ar avea dereglari hormonale, o cam dor sanii, adica doar unul mai tare si intr-o zi a mers des la baie, ameteli si greturi nu are DELOC si o mai doare spatele! e cam logic ca nu e insarcinata fiind dat ca i-a venit stopul si a tinut-o normal si acele 2 teste.dar totusi va intreb...
A 2-a intrebare daca se poate, eu mi-am dat drumul pe un servetel umed, iar mana mea nu a avut contact cu sperma, poate daca patrundea sperma prin servetel, iar apoi am luat un altul si m-am sters, apoi fiind uscat pe mana dupa 1, 2 minute am masturbat-o pe clitorist si doar am atins-o pe vagin...adica pe aproape cred ca eram pe 'aripioare' ( labii), credeti ca ar fi putut ceva? - Numele meu este Alex.
2 comentarii
0
02-06-2013, ora 00:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai casa, masina, o slujba buna ?
Mergand pe principiul "pasarea isi face intai cuib", iti propun sa o lasi sa fie dezvirginata de sotul care ii va oferi toate aceste lucruri si o familie pe potriva.

P.S.: Nu este insarcinata.
0
02-06-2013, ora 00:48
Alegzandar Papadopol
Nu este medic/terapeut
Alegzandar Papadopol
Nu cred ca Dumnezeu are masina ! Casa si slujba ma voi descurca foarte bine, la fel cum va veni si masina pt. cei cu vicii...si cum e principiul de a face toate la timpul lor, am de gand sa raman cu ea, atata timp cat ne iubim, de aceea avem si 3 ani impreuna, si inca e virgina !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •